önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

inş inş. cnm allah razı olsun inş. olucak buna hep inan ama işte o vakit saat meselesi varya :) o vakit gelmeden bir yaprak kıpıldamıyorum işte inan tüm içten iyi dileklerim dua ettim rabbim gönlündeki bütün güzellikleri o güzel bebişini tez vakitte hayırla sağlıkla verir inş.

canimsin ya iyiki kayit olmusum demekki senin gibi guzel dusunen biriside varmis birde insan cogu zaman cevresindekilerdende anlayis bekliyor zaten ben derdimle ugrasiyorum birde ustne gelmeleri yokmu allah senin o guzel kalbine gore versin hic tanimadigim birinden bu guzel dilekleri duymak duygulandirdi beni:KK43::KK43::KK43::KK43:

canimsin ya iyiki kayit olmusum demekki senin gibi guzel dusunen biriside varmis birde insan cogu zaman cevresindekilerdende anlayis bekliyor zaten ben derdimle ugrasiyorum birde ustne gelmeleri yokmu allah senin o guzel kalbine gore versin hic tanimadigim birinden bu guzel dilekleri duymak duygulandirdi beni:KK43::KK43::KK43::KK43:

canım ya tabiki biz birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki çünki aynı kaderi paylaşıyoruz ama sabır işte oda bizde yok ama ben bu öğrendim sabır etmeyi hiç takma kimseyi kim ne derse desinler tıka kulaklarını okadar boş konuşan insan varki hatta en yakınındaki dostun bile bazen kırıyor bu konuda seni...YA SABIR...

canım ya tabiki biz birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki çünki aynı kaderi paylaşıyoruz ama sabır işte oda bizde yok ama ben bu öğrendim sabır etmeyi hiç takma kimseyi kim ne derse desinler tıka kulaklarını okadar boş konuşan insan varki hatta en yakınındaki dostun bile bazen kırıyor bu konuda seni...YA SABIR...

cok tesekkur ederim savha insallah sende en kisa zamanda gonlunden gecen o guzel evladini kucagina alirsin sabretmeye devam allaha emanet ol

Slm kizlar ben soğan kuru yaptim yarin soğan kurum bitiyor sizce incir kurunede yarindan sonra baslayayim mi ? ne dersiniz ? birde sunu merak ediyorum önce incir sonrada havucmu inciri kacgun yapip havuca kacinci gün başlamam gerekiyor? Yarim litre su ile yapiliyor ya peki artan suyu sonradan icebiliyormuyuz sabah aksam AC karninami yazarsaniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar. geçen ay 4 gün soğan kürü yapmıştım miğdemin ağrısına dayanamadım acile gittim. daha sonra 1 hafta sabah aç karnına hurma yedim. sonra yumurtlama günlerinde gerekeni yaptık. ve adet günüm 3 gün geçince sevinçten havalara uçmuştum.. ama kan testi negatif çıktı ve arkasından çok fena ağrılı adet oldum. herzamankinden faklıydı. bugün adetimin 5.günü incir kürüne başlamıştım. ama tüm yorumları okuyunca şuan bi korku kapladı beni. sanırım devam etmicem. bitkisel bişeylerde zarar verebiliyrmuş insana demekki. çok umutluydum ama korkuyorum. neyim var bilmiyorumda okadar doktra gittim aşılama yaptılar. bi gün de sormadımki benim neden çocuğum olmamış. bi gün gidip sorucam:KK36:

cnm mesajını şimdi gördüm özr.. evet tam başlama zamanı.ama şunuda söyleyim bazılarının adetini düzensizleştirio bu kür dikkat ette cnm

merhabalar:)ben de 3,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri hiç korunmadığımız halde bebişimiz olmadı.evlendiğimiz ilk sıralar eşim kısa süreli kemoterapi gördü ama simdi sperm sayımları gayet iyi,2 aşılama negatif sonuçlandı bu ay tekrar doktora gidicektim ama incir kürünü okudum ama bazıları adet gecikmesi yaşamış ama zararlı bişey değil ya gecikme neden oluyor acaba.dilerim çocuğu olmayan herkese nasip eder allahım içinde bize de nasip eder.:emir_bebek:

merhaba kafama takılan bir şey var incir kürü ile sogan kurunu aynı anda yapa bilirmiyım acaba hangisini ilk yapmalıyım bebişim olması için bana cevap verirseniz cok sevinirim

merhaba kafama takılan bir şey var incir kürü ile sogan kurunu aynı anda yapa bilirmiyım acaba hangisini ilk yapmalıyım bebişim olması için bana cevap verirseniz cok sevinirim

mrb ben once soğan sonra incir diye bılıyorum ama benımde sorum buna benzer hayıt tohumu ve ıncır kuru beraber yapılabılırmı acaba??? bende hem rezevr az hemde fsh yuksek 12 cıvarında allah hepımızın yardımcısı olsun

Arkadaslar ben de yeni uye oldum.incir kurunu bende denedim pco luyum.iki hafta once klomen kullandim hic yumurta gelismedi incir kurunu bir haftadir iciyorum dun doktora gittim bir yumurtam catlamis dieride yeteri olgunluga ulasmis catlamak uzereymis catlatma ignesine gerek yok dedi doktorum.suandada havuclu incir kurunu iciyorum hepinize tavsiye ederim ben faydasini gordum.yaklasik 15 gun sonra gebelik olusup olusmadigini ogrenicem sizede burdan paylasirim ins.

Arkadaslar ben de yeni uye oldum.incir kurunu bende denedim pco luyum.iki hafta once klomen kullandim hic yumurta gelismedi incir kurunu bir haftadir iciyorum dun doktora gittim bir yumurtam catlamis dieride yeteri olgunluga ulasmis catlamak uzereymis catlatma ignesine gerek yok dedi doktorum.suandada havuclu incir kurunu iciyorum hepinize tavsiye ederim ben faydasini gordum.yaklasik 15 gun sonra gebelik olusup olusmadigini ogrenicem sizede burdan paylasirim ins.

Hafiz zeynep ne oldu sonucun nasıl?
Ben de denemeyi düşünüyorum inşaallah. ..

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

merhabalr.bende bu küre başlamak istiyorum ama öncesinde tecrübeli hanımlardan bilgi almak istiyorum.ben ilaçsız adet olamıyorum gecen aylarda menegon iğnesi kullndım yumurtaları büyütmek için büyüyünce kendi haline braktılar hamile kalamadım gecen ay çatlatma iğnesi oldum gene ha-mile kalamadım 2ay snra doktorum aşılamaya gecelim dedi bende bu süre zarfında kürü yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı tam anlayamadım sadece incir mi olacak havuçla karışık mı olacak bilemiyorum.allaha şükür yumurtlamamda sorun yok yumurtam cok ama yeterli büyüklükte deil ne yapmalıyım bu kürü yapmalımıyım ?

derenmine canım ben de senin gibiydim.bende de pko var ilaçsız adet olamıyorum. hatta benim yumurtam klomenle bile gelişmedi. 3 ay soğan kürü içtim. adetlerim düzenlenmedi ama takdiri ilahi faydasını gören çok insan var dedim 3 ay 15 gün ara 15 gün içtim. sonra klomen tedavisine başladım yumurtam hiç gelişmedi. 2. ay dozunu yükseltip deneyelim dedi dr. ama bu kez klomenle birlikte incir-havuç kürüne başladım. dr hanım yine gelişmedi dedi biraz vücudun dinlensin kışın gel dedi. ama ben inciri havucu bırakmadım. devam ettim. bir gün var bir gün yok düzenli ilişki de oldu. sadece 18 gün içtim fırsatım olsa 25 güne tamamlıycaktım ama misafirin olduğu için devam edemedim. 1 hafta ara verdim tekrar başladım 7. Gündü adetimde 1 hafta geçmiştiki 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kendi kendine olması düşük bi ihtimal diyen Dr bile şaşırdı. Rabbim isteyince oluyor ümitli ol inan. dua ederek içtim her bardağı yalvardım rabbime. Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın. Denemekten ne çıkar inanarak dua ederek iç şifa olsun inşallah.

merhabalr.bende bu küre başlamak istiyorum ama öncesinde tecrübeli hanımlardan bilgi almak istiyorum.ben ilaçsız adet olamıyorum gecen aylarda menegon iğnesi kullndım yumurtaları büyütmek için büyüyünce kendi haline braktılar hamile kalamadım gecen ay çatlatma iğnesi oldum gene ha-mile kalamadım 2ay snra doktorum aşılamaya gecelim dedi bende bu süre zarfında kürü yapayım diyorum ama nasıl yapacağımı tam anlayamadım sadece incir mi olacak havuçla karışık mı olacak bilemiyorum.allaha şükür yumurtlamamda sorun yok yumurtam cok ama yeterli büyüklükte deil ne yapmalıyım bu kürü yapmalımıyım ?

İncir kürü
3 bardak klorsuz su kaynayınca 8-9 adet kuru inciri içine atıyosun 15 dk kapağı kapalı kaynatıyosun.

Havuç kürü
3 bardak klorsuz su kaynamaya başlayınca 3 tane havucu 3 e kırıp içine atıyosun 20 dk kaynatıyosun. Bu iki karışım ılıyınca süzüp ikisini karıştırıyosun. 2 bardak çıkıyo birini sabah aç karna diğerini de akşam aç karna içiyosun. Şifa olsun inşallah. Bununla birlikte Hacet namazı meryem suresi de çok iyi.

Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Soğan küründe 15 günüm yeni bitti.Yarından itibaren de 21 gün boyunca incir ve havuç kürünü yapacağım.İbrahim Saraçoğlu bir programda adet tarihi 30 gün ve üzeri olan kadınlar incir kürüyle birlikte havuç kürünü beraber kullansınlar diyordu.Benim yaklaşık 34 günde bir oluyor.Sonucu size bildiririm.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Soğan küründe 15 günüm yeni bitti.Yarından itibaren de 21 gün boyunca incir ve havuç kürünü yapacağım.İbrahim Saraçoğlu bir programda adet tarihi 30 gün ve üzeri olan kadınlar incir kürüyle birlikte havuç kürünü beraber kullansınlar diyordu.Benim yaklaşık 34 günde bir oluyor.Sonucu size bildiririm.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

İncir kürüne adetinin 2. Günü başlaman gerekiyo

İncir kürü
3 bardak klorsuz su kaynayınca 8-9 adet kuru inciri içine atıyosun 15 dk kapağı kapalı kaynatıyosun.

Havuç kürü
3 bardak klorsuz su kaynamaya başlayınca 3 tane havucu 3 e kırıp içine atıyosun 20 dk kaynatıyosun. Bu iki karışım ılıyınca süzüp ikisini karıştırıyosun. 2 bardak çıkıyo birini sabah aç karna diğerini de akşam aç karna içiyosun. Şifa olsun inşallah. Bununla birlikte Hacet namazı meryem suresi de çok iyi.

cok tesekkr ederim yani ikisi ayrı ayrı yapılıp karıştırılarak içilecek.meryem suresini 41 gun boyunca okudum ama hacet namazı kılmamıştım.ilacım az kaldı adet olduğumda başlıyım bu küre

cok tesekkr ederim yani ikisi ayrı ayrı yapılıp karıştırılarak içilecek.meryem suresini 41 gun boyunca okudum ama hacet namazı kılmamıştım.ilacım az kaldı adet olduğumda başlıyım bu küre

Merhaba Kızlar bende aranızda yeni katılanlardanım. iki yıldır evliyim yaklaşık bir yıldır da sizinle aynı dertteyim. Bu ay adetin ardından bir sinir harbiyle kendimi doktora attım noluyor sorun ne diye ama sorun falan yokmuş ne bende ne eşimde yinede tedavi istiyorum deyince ilaç verdi ardından malumunuz iğne. Bu arada formlardan bide ovulasyon testini öğrendim hemen onuda sipariş ettim internetten , sonra incir kürünü okudum buradan dünde ona başladım bu ay çok yoğun araştırdım ama sonuç ne olur bilmiyorum. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Gerçi benim bugün 23. günüm ne ovulasyonun nede incir kürünün faydası olacağını sanmıyorum ama bir umut işte haftaya bugün belli olur durum. Hayırlısı bakalım hakkımızda

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim

X