- 26 Nisan 2013
- 44
- 2
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
incir değilde keçi boynızı kürü ve havuç kürü nü öneriyorlar . bi araştırın isterseniz .Selamlar arkadaşlar, eşimin test sonuçları burada, Bu incir kürünü erkeklerde uygulayabilir değil mi ? Sperm sayısı sanırım biraz düşük. Faydası olur mu ? incirleri kaynadıktan sonra suyunu içiyoruz , incirleri ne yapacağız ? atalım mı? )
bende araştırıyorum akşamdan beri herkes keçiboynuzu kürü ve havuç kürü öneriyor .Selamlar arkadaşlar, eşimin test sonuçları burada, Bu incir kürünü erkeklerde uygulayabilir değil mi ? Sperm sayısı sanırım biraz düşük. Faydası olur mu ? incirleri kaynadıktan sonra suyunu içiyoruz , incirleri ne yapacağız ? atalım mı? )
Evet incir bizim içinmiş...incirleri bir haşlamadan sonra atıyor muyuz?bende araştırıyorum akşamdan beri herkes keçiboynuzu kürü ve havuç kürü öneriyor .
ben atıyorum canım ama yemektende bi şey olmaz haşlanırken kaşıkla fazla karıştırıyorum 5 6 dakika ya sadece kabuğu kalıyo süzüp içiyorum .Evet incir bizim içinmiş...incirleri bir haşlamadan sonra atıyor muyuz?
Eşime keçi boynuzu-jkendime incir kürü yapacagım
canım testi ne kadara yaptırdınız ücreti ne kadar sperm testinin . ?Selamlar arkadaşlar, eşimin test sonuçları burada, Bu incir kürünü erkeklerde uygulayabilir değil mi ? Sperm sayısı sanırım biraz düşük. Faydası olur mu ? incirleri kaynadıktan sonra suyunu içiyoruz , incirleri ne yapacağız ? atalım mı? )
Spermiogram ücreti 55 TL !canım testi ne kadara yaptırdınız ücreti ne kadar sperm testinin . ?
çok sağol dünde dr eşim için yapılamsını söledi bana, pahalıysa bayramda açılmayalım fazla dedik ama ucuzmuş :) .Spermiogram ücreti 55 TL !
yani illaki yumurtamız oluşuyo ama ne zman çatlıyo çatlıyo kesinlikle ama ne zaman işte bunun için süper bi çözüm vallaha ben pazartesi alıcam inşallah . gittim şimdi eczane kapalıydı . arife günüde eczane kapanırmı ya saçmalık . neyse :) pazartesiye kadar anca buyur zaten benimki :)
canım hep değişik isimler markalar var kadınlar klubu form dan yani bu sayfandan arama yerine ovülasyon testi yazarsan konuşmaları testin isimlerini aşamalarını hep paylaşmışlar . bende sabahtan beri okuyorum yazışmalarını . gittim azz önce eczaneye kapalıydı .ta pazartesiye kaldı eczaneciye iyi bi marka rica edicem o kadar.testin ismi nedir? catladigi gun iliskiye girmek gerekiyir sanirim en iyi zaman o
canım hep değişik isimler markalar var kadınlar klubu form dan yani bu sayfandan arama yerine ovülasyon testi yazarsan konuşmaları testin isimlerini aşamalarını hep paylaşmışlar . bende sabahtan beri okuyorum yazışmalarını . gittim azz önce eczaneye kapalıydı .ta pazartesiye kaldı eczaneciye iyi bi marka rica edicem o kadar.
teşekkür ederim :) sağol hemen bakıyorum .Netten al daha uygun olur canim
Mrblar msjinizi gordm eger henüz yapmadiysaniz ufak bi bilgi vereyim özel hastanede yapacaktı eşim 100 TL dediler zaten tedaviye para gidiyo die esimi zorla devlet hastanesine goturdm urololiye giriş yaptık sperm testi yapıldı hiç bi ucrette odemedik. Belki bilmek istersin DİE yazdmKUMSAL123 .!.:canım testi ne kadara yaptırdınız ücreti ne kadar sperm testinin . ?
Rica ederim hayirlisi olsun bizim burda devlet yada unv hastaneleri tahlil konusunda cok daha iyi ama tedavi icin ozel sart sanirim.allah hepimizin yardimcisi olsuncanım çok teşekkür ederim bende tam tersi git doğru düzgün özele dedim o da devlette yaptırayım dedi gittik ama tam 3 gün periz dediler haftaya inşallah teşekkür ederim .
amin canım teşekkür ederimRi
Rica ederim hayirlisi olsun bizim burda devlet yada unv hastaneleri tahlil konusunda cok daha iyi ama tedavi icin ozel sart sanirim.allah hepimizin yardimcisi olsun
Ne kadar süre kullandınız bende saf zeytinyağının içine koyuyorum inciri 4. Günüm ve kasık ağrılarım var bi ihtimal diyorum etkisi olmuşmuduraylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...