- 7 Nisan 2016
- 393
- 573
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
geçmiş olsun, inşllah tez zamnada hamile kalırsınız. ben önce soğan kürü yaptım bi 15 gün o ay mens oldum. ardından bi dahaki ay incir kürnü denedim. o ay hamile kaldım. panik yapmayın, mutlaka olacaktır. şu çağd akim bebek istemiş de olmamamış. bu arada herkese yavsiyem bu kürlerin tarifi için youtube ibrahim saraçoğlu yazın çıkıyo. ben de incir kürünü yazdım. ama tabi unuttuğumuz bişey olur. siz kendiniz izleyin bakın en güzeli en sağlıklısıHerkese merabalar bir süredir burayı takip ediyorum ve birçok şey öğrendim buranın ve sizlerin sayesinde ovulasyon testi nedir hiç duymamıştım bile. Şu an üye oldum ve yazma fırsatı buldum. Bende bir yıllık evli oluyorum 4 gün sonra inşallah:) evliliğin ilk aylarında doğum kontrol hapı ile korundum 7-8 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı. Geçen ay özel doktora gittik bir sene olmadan herhangi bir şey yapılmadığını söyledi beni muayene etti. Pco var bende. 30-35 günde adet olurdum son iki aydir 45i buluyor.
Burada ögrendiklerimden ovulasyon testi aldım yeni. Adetin 21nci gunundeyim ovulasyon silik çıkıyor şu an. Ne yapacağımı bilemedim incir kürüne basladim sizlerle bu konuda konuşmanın iyi geleceğini düşündüm çünkü bircogunuzla aynı duyguları paylaşıyorum..
geçmiş olsun, inşllah tez zamnada hamile kalırsınız. ben önce soğan kürü yaptım bi 15 gün o ay mens oldum. ardından bi dahaki ay incir kürnü denedim. o ay hamile kaldım. panik yapmayın, mutlaka olacaktır. şu çağd akim bebek istemiş de olmamamış. bu arada herkese yavsiyem bu kürlerin tarifi için youtube ibrahim saraçoğlu yazın çıkıyo. ben de incir kürünü yazdım. ama tabi unuttuğumuz bişey olur. siz kendiniz izleyin bakın en güzeli en sağlıklısı
merhaba her defasında yeni mi kaynatmak gerekiyor
geçmiş olsun, inşllah tez zamnada hamile kalırsınız. ben önce soğan kürü yaptım bi 15 gün o ay mens oldum. ardından bi dahaki ay incir kürnü denedim. o ay hamile kaldım. panik yapmayın, mutlaka olacaktır. şu çağd akim bebek istemiş de olmamamış. bu arada herkese yavsiyem bu kürlerin tarifi için youtube ibrahim saraçoğlu yazın çıkıyo. ben de incir kürünü yazdım. ama tabi unuttuğumuz bişey olur. siz kendiniz izleyin bakın en güzeli en sağlıklısı[/QUOTE
hayirli ugurlu olsun bebeginiz umut oluyosunuz bize de Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah kac aydir deniyodunuz ve yasiniz kac
mrb canim hamileymissin hayirli olsun nasil hamile kaldin ogrenebilir miyim incir kuruyle mi kaldin baska turlu mu merak ettim
çok teşekkür ederim. 34 yaşındayım, 7-8 aydır deniyodum. Daha fazla zaman da alabilirdi. gerçekten strese girmesin kimse boşuna. Kendini de eşini de yıpratmasın.Mutlaka bi şekilde olucak. Ha herşeye rağmen olmazsa takdiri ilahi. bunda da bi hayır vardır. ben hep öyle düşündüm.
6 ay ne ki cnm benim ablam doktor ve ona göre bi kişi 2 yıl denemden çocuğum olmuyo dememesi lazımmış. neden çatlatma iğnesi kullanma gereği duydun? bu tarz şeylerin biraz pazarlama hilesi olduğunu düşünüyorum. ne gibi bi sıkıntın var? değerlerin normal mi? buradan yazamak istemezsen özel demsj atabilirsin. benim amh düşük çıkmıştı ama sonra bi daha yaptırdım daha iii çıktı. yani lütfen panik yapma .şimdi doktora felan gidiyosunuz ya bu süreç hem seni hem de eşini strese sokuyodur. baksana daha 6 ay olmuş ne kadar strese girmişssin. yaşın da daha çok küçük. stres yapma. mutalak olucak emin ol.bende 28 yasindayim 6 aydir deniyorum olmuyo corek otu bal tarcin yaptim olmadi bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim sonucu bekliyorum ama cok umutsuzum igneyi vurundugum gunden beri bi umutsuzluga kapildim bu ay olmicak diye bide ogretmenim hazirana kadar hamile kalirsam izinler cok guzel denk geliyo ama hep bi umutsuzluk arkadaslarim hemen hamile kaldi Allaha siginiyorum bol bol dua ediyorum buradaki herkese ve kendime herseyin hayirlisini Allah bilir hayirli saglikli olsun onemlisi o ama bi kendimi rahat birakabilsem..senin icinde cok sevindim canim hayirlisiyla al bebisini kucagina insallah..
6 ay ne ki cnm benim ablam doktor ve ona göre bi kişi 2 yıl denemden çocuğum olmuyo dememesi lazımmış. neden çatlatma iğnesi kullanma gereği duydun? bu tarz şeylerin biraz pazarlama hilesi olduğunu düşünüyorum. ne gibi bi sıkıntın var? değerlerin normal mi? buradan yazamak istemezsen özel demsj atabilirsin. benim amh düşük çıkmıştı ama sonra bi daha yaptırdım daha iii çıktı. yani lütfen panik yapma .şimdi doktora felan gidiyosunuz ya bu süreç hem seni hem de eşini strese sokuyodur. baksana daha 6 ay olmuş ne kadar strese girmişssin. yaşın da daha çok küçük. stres yapma. mutalak olucak emin ol.
bende 28 yasindayim 6 aydir deniyorum olmuyo corek otu bal tarcin yaptim olmadi bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim sonucu bekliyorum ama cok umutsuzum igneyi vurundugum gunden beri bi umutsuzluga kapildim bu ay olmicak diye bide ogretmenim hazirana kadar hamile kalirsam izinler cok guzel denk geliyo ama hep bi umutsuzluk arkadaslarim hemen hamile kaldi Allaha siginiyorum bol bol dua ediyorum buradaki herkese ve kendime herseyin hayirlisini Allah bilir hayirli saglikli olsun onemlisi o ama bi kendimi rahat birakabilsem..senin icinde cok sevindim canim hayirlisiyla al bebisini kucagina insallah..
bence bu iğneler felan çok erken. bzim yumurtamız zaten çatlama üzerine programlanmış. benim bu doktoru pek gözüm tutmadı. şu zmanda malesef doktora bile güven olmuyo. belli ilaçları sırf yazmak için yazıyolar benim sana tavsiyem biraz dene doktora felan gitmeden bu arada bu incir kürünü felan deneyebilirsin. içine havuç da ekleyince yumurtayı d adaha kolay çatlatıyo. ha olmazsa 3 -5 ay sonra o zman iyi bi prof hocaya git. araştır. hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada tavsiye edebilceğim biri var. ama bi sakin sakin dene ve korkma mutlaka olucak.cok saol tatlim yanimda oldugun icin ben bu bebek denemesine basladigim ilk iki ayda stresten sanirim adetim gecikti devlet hastanesine cok ii denilen bi dr a gittim ama sikayetim cocuk olmamasi falan degildi sadece cocuk var mi dediginde 3 aydir deniyoruz olmadi dedim o gunde tam yumurtlama donemime denk gelmis heralde ki bakti cok ii bi sorun yok yumurtan gelismis hemen bi catlatma ignesi yapalim iliskiye gir dedi ama bigun sonra yilbasiydi annemler yatili gelicekti vurunamadim sonraki ay 13.gunde mi ne yalan olmasin tekrar gittim bakti aktif yumurtan yok dedi yani o ne demekse bende yumurtlamicam mi yani dedim belki gec yumurtlarsin gel bidahaki ay ilac basliyalim dedi bende daha cok erken gelmesem dedim gelirsen daha cabuk olur dedi tam teshisi bilmiyorum ama sanirim yumurtlamamda sorun var tatlim tembelligi falan olabilir
bencede stres yaparsan zaten engellemiş olursun benim ilk bebeğim kürtaj olmak zorunda kaldı 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bunda arı sütü kullandım stresi bırak ve arı sütü kullan derim ben bir de bütün zararlı şeyleri bıraktım bu süreçte kahve nescafe çay
bence bu iğneler felan çok erken. bzim yumurtamız zaten çatlama üzerine programlanmış. benim bu doktoru pek gözüm tutmadı. şu zmanda malesef doktora bile güven olmuyo. belli ilaçları sırf yazmak için yazıyolar benim sana tavsiyem biraz dene doktora felan gitmeden bu arada bu incir kürünü felan deneyebilirsin. içine havuç da ekleyince yumurtayı d adaha kolay çatlatıyo. ha olmazsa 3 -5 ay sonra o zman iyi bi prof hocaya git. araştır. hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada tavsiye edebilceğim biri var. ama bi sakin sakin dene ve korkma mutlaka olucak.
ahh ahhh en cok tukettigim seyler cay ve kahve..peki ari sutune baslamanin bi zamani var mi canim eczaneden mi aliniyo bide
hii fazladan ilac yazinca onlara bi getiri sagliyo mu bak gercekten bilmiyodum bende diyomki ozelde olsa anlicam devlet hastanesinde boyle diyosa kesin bende bi sorun var dedim ay canim yaa kac aydir kendimi hep boyle programladim cok saolasin icime su serptin bu ayda olmazsa o zmn bidaaki ay incir kürünu deniyim hay Allah razi olsun canim
tabi ki cnm onlar da ilaç firmalarıyla felan anlaşıyolar. belli sayıda o ilaçtan yazıp da bundan menfaat sağlayan doktorlar var. ayrıca bazı doktorlar da hemen tüp bebeğe yölendiriyolar ki yine kendi çıkarları için. işte güvendiğin doktor çok önemli. Allah tez zamnda sağlıla sıhhetle nasip etsin inşallah. bi de kafandan çocuk istiyroum uğraşıyorum düşüncesini at lütfen. rahat olunca hemn oluyo.ahh ahhh en cok tukettigim seyler cay ve kahve..peki ari sutune baslamanin bi zamani var mi canim eczaneden mi aliniyo bide
hii fazladan ilac yazinca onlara bi getiri sagliyo mu bak gercekten bilmiyodum bende diyomki ozelde olsa anlicam devlet hastanesinde boyle diyosa kesin bende bi sorun var dedim ay canim yaa kac aydir kendimi hep boyle programladim cok saolasin icime su serptin bu ayda olmazsa o zmn bidaaki ay incir kürünu deniyim hay Allah razi olsun canim
incir kürü: 1 litre suyu kaynetın su kaynadıktan sonra 15-20 bikaç parçaya bölünmüş inciri suyun içine atın. 20 dk da böyle kısık ateşte kaynatın 2o dk sonra süzün ve gün içinde bu suyu için[/QUOTE
bu incir küründen sonra kilo aldınz mı
bence bu iğneler felan çok erken. bzim yumurtamız zaten çatlama üzerine programlanmış. benim bu doktoru pek gözüm tutmadı. şu zmanda malesef doktora bile güven olmuyo. belli ilaçları sırf yazmak için yazıyolar benim sana tavsiyem biraz dene doktora felan gitmeden bu arada bu incir kürünü felan deneyebilirsin. içine havuç da ekleyince yumurtayı d adaha kolay çatlatıyo. ha olmazsa 3 -5 ay sonra o zman iyi bi prof hocaya git. araştır. hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada tavsiye edebilceğim biri var. ama bi sakin sakin dene ve korkma mutlaka olucak.