önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

merhaba her defasında yeni mi kaynatmak gerekiyor

Mrb 1ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı bu ay yine doktor gel bir daha deneyelim dedi ama bu arada ilaçla beraber incir kürünü denesem olurmu aynı anda deneyen varmı.....

Mrb 1ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı bu ay yine doktor gel bir daha deneyelim dedi ama bu arada ilaçla beraber incir kürünü denesem olurmu aynı anda deneyen varmı.....
incir kürü yumurtalarınızın rezervini artırır kaliteli bir seviyeye gelmesinine yardımcı olabilir,bununla beraber hayıt tohumu kürüde kullanabilirsiniz,tarçın,çörekotu,keçi boynuzu özünü birer kaşık karıştırıp yerseniz rahim kasılmalarınızı fazlalaştıracağı için yumurtalarınızın kaliteli olmasına katkı sağlar(hamile kaldıktan sonra kullanılmaz)tarçını sakızınıza değdirerek çiğnerseniz fayda sağlıyor diye duydum bir araştırın iyi günler ALLAH şifa versin

Klomenle birlikte bu tarz kürleri yapmak kaş yapayım derken göz çıkarmak olur. 5 aşılama oldum, biraz tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum. doktor hastalarını toplayıp konuşma yapmıştı bir aşılama öncesi, klomenle birlikte başka birşey kullanmayın diye. Bir bayan klomen kullanıp incir kürü yapmıştı, 3 üz hamile kaldı, 4. Ayında doğum yaptı malesef çoğul gebelikten dolayı. İncir kürü yapmak yerine hergün 1-2 tane kuru incir yiyin mesela. Yine de siz bilirsiniz

Klomenle birlikte bu tarz kürleri yapmak kaş yapayım derken göz çıkarmak olur. 5 aşılama oldum, biraz tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum. doktor hastalarını toplayıp konuşma yapmıştı bir aşılama öncesi, klomenle birlikte başka birşey kullanmayın diye. Bir bayan klomen kullanıp incir kürü yapmıştı, 3 üz hamile kaldı, 4. Ayında doğum yaptı malesef çoğul gebelikten dolayı. İncir kürü yapmak yerine hergün 1-2 tane kuru incir yiyin mesela. Yine de siz bilirsiniz
Slm canım

Bende diğer ay günde bir kez klomen kullandım ama yumurtalarim istenilen buyukluge gelmedi ve azdı yumurtalar tedaviyi durdurdu Dr.bugün tekrar Dr gittim yarın sabah akşam klomene basliycam 2 adete çıkardı..bende kur olarakmi yapayim inciri yoksa sadece inciri mi yeyim kararsız kaldım.

Bende diğer ay günde bir kez klomen kullandım ama yumurtalarim istenilen buyukluge gelmedi ve azdı yumurtalar tedaviyi durdurdu Dr.bugün tekrar Dr gittim yarın sabah akşam klomene basliycam 2 adete çıkardı..bende kur olarakmi yapayim inciri yoksa sadece inciri mi yeyim kararsız kaldım.
Slm. Doktor sabah akşam klomen dediyse onu yap bence. Ben de ilk aşılamamda günde 1 tane içmiştim, 2. sinde günde 2 tane, 3. De de günde 2 tane içmiştim, yumurtam büyümüştü. 4. Ve 5. aşılamamı gonalf iğnesiyle olmuştum. 5 aşılamada da gebelik oluşmadı, sonra biraz ara verip 1 ay soğan kürü 2 ay da incir kürü yapmıştım. Soğan kürü ve incir kürü faydalı ama ben hamile kalamadım canım. Sonra başka bi doktora gittim inofolic toz ilacı verdi 6. Ayımda hamile kaldım.

Merhabalar butun sayfalari okudum nerdeyse incir kürunu deneyenler genelde hamilelik takvimini eklemisler :)
Bende deniyorum 4 gun oldu baslayali insallah hepimize guzel sonuclar verir

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Pko var bende klomen tedavisi oldum 6 aydir.geçen ay asılama oldum hamile kalamadım. bu ay tedaviye ara verdim dün adetimin 5. Günü sabahları aç karnına bir bardak incir kuru yapıp içiyorum bu ayda doğal yolu denemek istedim inş hayırlıysa bu ay böle deniyorum gelişme olursa burdan paylaşicam. Allah isteyen herkese versin çok zor bir dönem

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Pko var bende klomen tedavisi oldum 6 aydir.geçen ay asılama oldum hamile kalamadım. bu ay tedaviye ara verdim dün adetimin 5. Günü sabahları aç karnına bir bardak incir kuru yapıp içiyorum bu ayda doğal yolu denemek istedim inş hayırlıysa bu ay böle deniyorum gelişme olursa burdan paylaşicam. Allah isteyen herkese versin çok zor bir dönem
Merhaba incir kürü ise yaradı mi

çok şükür Allah'ıma ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. ) aydır deniyodyuk. soğan kürünü ve incier kürünü denedim hamile kaldım. Çocuk isteyenherkes denesin kesinlikle işe yarıyor.

Kızlar merhaba , pazartesi adet görmem gerekiyordu olmadım dün akşam da evde test yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım? Ama olacakmışım gibi karnım ağrıyor sizde hamile olabilirmiyim

çok şükür Allah'ıma ben de bugün hamile olduğumu öğrendim. ) aydır deniyodyuk. soğan kürünü ve incier kürünü denedim hamile kaldım. Çocuk isteyenherkes denesin kesinlikle işe yarıyor.
arkadasım oncelıkle bebegın hayırlı ugurlu olsun rabbım sag salım kucagına almayı guzel bı hamılelk gecırmeyı nasıp etsın..bende bu ay asılama yaptırdmama sanırım tutmadı yarın kan vercem ama dedgm gbı umutsuzum o yuzden onumuzdekı ay ıcın bu kurlerı yapmayı pğlanlıyorum nasıl yapıldıgını vs herseyını ayrıntılıca bana ızah eder mısın lutfen sımdıden tesekkr ederm :)

incir kürü: 1 litre suyu kaynetın su kaynadıktan sonra 15-20 bikaç parçaya bölünmüş inciri suyun içine atın. 20 dk da böyle kısık ateşte kaynatın 2o dk sonra süzün ve gün içinde bu suyu için

X