önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

KIZLAR TEDAVI VE BİTKİSEL KÜRLERE DEVAM EDELİM AMA BEN DUADA BULDUM.TANIDIK BİR HOCA VERDİ.
SİYAH SAPLI BİR BIÇAK (BIÇAK SAPI ÖZELLLİKLE SİYAH OLACAK GÖBEĞİN ÜSTÜNE KONACAK SAĞ EL BIÇAĞIN ÜSTÜNE KONACAK KALEM SÜRESİ 16.AYETTEN 20.AYETE KADAR 7 KEZ OKUNACAK 20.AYET HER SEFERİNDE 7 KEZ OKUNACAK.BU OKUMA 21 GÜN DEVAM EDECEK.EĞER REGL OLURSAN EŞİN OKUYABİLİR.HASTALIK İÇİNDE RAHATSIZ OLAN YERE BICAK KONUP OKUNACAK

Arkadaşlar ovulasyon testi kullananlardan yardım istiyorum acill.. bugün yaptımda ben ovu. Testi çok silik çıktı 2. Cizgi ne demektir acabaaa? Cevap lütfeenn..

2.çizgi koyu olunca tam yumurtlama oluyor yani takibe devam 2 çizgi aynı koyulukta olunca ovulasyon gerçekleşiyor ve ilişkiye girmelisinn.... ben de yapıyorum benim de silik hem de çok silik ... gittikçe koyulaşması lazım diye düşünüyorum...

A afrodit26 canım daha önce sormuştum ama görmedim sanırım..incirler havuç suyu karışınca 4 bardak oluyor ben bunu 2 sabah 2 akşam içtim sen nasıl yapmıştın?
özür dilerim tatlım görmedim bizim topikten yazsaydın keşke:)
benm bardağım da 2 bardak alacak sekildeyidi 1bardak olarak içiyordum öğünde tatlım sıkıntı olmaz devam edebilirsin:)

merhaba kzlar benm ufak kıstlerım varmıs gebe kalmak ıcın cıktım doktra ve adetm duzensız dedım bana vıtamın folık asıt ıcerın ap verdı ama bende kıstlerm gtsın dıe sogan suyu ıcyrm sız denednzmı

Merhabaa siz bu yazilari yazali baya olmus ama bn yeni arastrmaya basladim bnde 1 yillik evliyim ve polikistik overim var daha once cocuk susunmedigimiz icin hic doktora gtmedik 3 aydr klomen kullaniyorum bu ayda kullandim bitti 30 gunde bir adet goruyorum adetimde ayin 30 onumuzdeki ayin 2 sinde randevum var yine doktorda ins adett olmamda hamile oldugumu ogrenirim bugun incir ve havuc suyu yaptim basladim doktora gidene kadar denemekten zarar cikmaz diye dusunuyorum olmazsa dediginiz gibi adetin 5.gunu baslicam incire havucada 12.gunu degilmi ?

kızlar ben bu topiği okuyup baslamıştım incir kürüne ve rabbimin izniyle ilk ayda hamile kaldımmmm
eğer prolaktin soruununuz yoksa mutlaka bir ay da olsa yapın derim cok faydalı bişey :)
Bnde bugun basladim 1 yillik evliyim 3 aydrda klomen kullaniyorum ay sonnda adetim ama denemekten zarar cikmaz diye bugun basladim eger adet olursam ay sonnda adetin kacinci gunu baslamam gerekiyor incire ve havuca ayri ayrimi olacak cvp verrseniz sevinirim.

Canm adetle beraber baslayabilirsin yada 3.gunu de olur.. 5tane inciri kaynatacaksin havucu ayri inciri ayri kaynat karistir ic ben havucu son bikac gun yaptim yumurtlama gununu biliyorsan o gunlere gelinceyap havucu insallah tutar :)

Canm adetle beraber baslayabilirsin yada 3.gunu de olur.. 5tane inciri kaynatacaksin havucu ayri inciri ayri kaynat karistir ic ben havucu son bikac gun yaptim yumurtlama gununu biliyorsan o gunlere gelinceyap havucu insallah tutar :)
Tesekkur ederim canim adete kadar suanda alostrma opsun diye iciyorum adet oluncada dedigin gibi devam ederim yumurtlama gunumu bilmiyorum onu nasil anliyorsunuz :)

Kaç gün içtiniz

kızlar soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım fsh 32 den 8,8 e düştü şimdi amh için incir kürüne başlıcam önce eşim güzel incir getircek inş. tüp bebek merkezi (amh 0.01 çıkmıştı)gene aynı çıkarsa denemeyiz bile dedi (( perşembe günü belli olcak sonuç

TEBRİK EDERİM.
İNCİR KÜRÜNE ADETİNİN KAÇINCI GÜNÜ BAŞLADIN VE KAÇGÜN UYGULADIN

KÜRLERİ KAÇ GÜN DENEDİN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…