önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

15 gün soğan kürü hemen ardından 1 ay testere dişli aslan pençesi hemen fsh yi düzelti şimdi bugün incire başladım normalde 2 ay olmalı testere dişli aslan pençesi ama umut tüp bebek te (amh 0.01 çıkmıştı) tekrar kan istedi cem bey eğer gene böyle çıkarsa denemicez olmaz dedi bende 1 ay yaptım incire başladım

saol canım ben kanseri atlattım yumurtalık 1 yumurtam var o yüzden kemoterapi gördüm şimdi sıkıntı çekiyorum rezervlerim az nasip kısmet inş. hayırlısı ile hepimizin bebişleri olur

merhabalar,
3 yıllık evliyim. iş nedeniyle ayrı olduğumuz için daha önce çocuk yapmayı hiç düşünemedik. ama şimdi birleştik ve 4 aydır korunmuyoruz. ama buseferde bebişimiz olmuyor. ilk ay kasıklarımda ağrı gibi tüm belirtiler varken adet oldum. yıkıldım ve diğer aylarda kasık ağrısı olmadan aynı şey tekrar tekrar yaşandı. şimdi incir kürünü denemeyi düşünüyorum. ama önce doktora gitsem mi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen

ben mart 3 den beri falan kullanıyorum arada 2 gün içmedim ama bir zatatı olmaz canım sonuçta incir yeniliyor tüketilebilen bişey ama doktora git önce test yaptır neyin bar hangi hormonunda sıkıntı var ya da yok bazen bir sorun olmayada bilirmiş ben lanseri atlaattım elh. benim sıkıntım ondan ben soğan kürü yaptım testere dişi, aslan pençesi 1 ay şimdide incir kürü yapıorum hayırlısı verecek olan nasip etcek olan rabbimiz

Kızlar incir kürü ve havuç kürüne aynı anda baslasam bi sorun olur mu baslamısken ikisine birden baslamak istiyorum ??

Merhaba,
henüz 4 aylik evliyim fakat yasimdan kaynakli (44) aciliyetim oldugu icin doktora giderek durum kontrolu yaptim. Devlet hatanesindeki Doktorumuz sanirim kolay yolu tercih ederek hicbir ilac - tedavi yonteminde bulunmadan hormonlarimin normal yumurta sayimin az oldugunu ve tüp bebek girisiminde bulunmam gerektigini söyleyerek isin icinden siyrildi cikti.

bu ay 8 nisanda adet baslangicim oldu. adetimin 5.günü yani 12 nisanda incir kürüne basladim. ve adetimin 12.günü de havuc kürü ilave ederek her sabah yemeklerden yarim saat once ac karnina ictim. incir küründe zorlanmadim fakat havuc kürü midemi kaldirdi zorla da olsa devam ettim. ta ki düne kadar. normalde mayis 7 ya da 8 de adet olmam gerekirken ki her ay duzenli adet görürdüm fakat bu ay adetimin 19.günü 26 nisanda kanamam oldu.
1- kürden kaynakli bir durum mudur bu ? fikri olan var mi ?
2- Regl oldugum icin bugun havuc kürünü kestim sadece incir kürü yaptim. adetliyken küre devam mi edecegim bilemedim.

Evet Kürden Kaynaklanan bir durum hamilelik başlamadan iki ay önce bir uzun adet dönemi bir kısa adet dönemi yaşanabilir diye bende duydum.Yalnız bu kürlerin yanında hayıt tohumu kürünüde kullanırsın ALLAHIN izni ile sorunlarını çözer bebek sahibi olabilirsiniz diye umuyorum.İncir kürüne adetin ikinci gününden sonra başlayın hayıt tohumu kürünü 3 ay düzenli sabah ac karına akşam aç karına devamlı için çörek otu yiyin,bal,polen yemeye çalışın ceviz yiyin fındık yiyin folik asit hapı için günde birtane,keçi boynuzu özü iki tahta kaşı ile suyla karıştırıp için,keçi boynuzu özünü eşinizde sabah akşam aç karınla içsin spermleri daha kaliteli hale gelir gebelik kolaylaşır.Eşinizde folik asit hapı içsin sizinle birlikde günde birtane spermleri için ALLAH şifa versin

Kızlar incir kürü ve havuç kürüne aynı anda baslasam bi sorun olur mu baslamısken ikisine birden baslamak istiyorum ??
İncir Kürü ile birlikte hayıt tohumu kürünüde uygulayın 3 ay düzenli hayıt tohumu kürünü kullanın,keçi boynuzu özü,ve günde bir adet folik asit hapı için ,eşinizde foliks asit hapı içsin günde bir defa oda keçi boynuzu özü içsin iki tahta kaşığındaki özü su ile karıştırarak ALLAH şifa versin.Keçi boynuzu özü kansızlığınızı gidererek veya hücrelerinizin daha çabuk yenilenmesini sağlayarak şifa olabilir

kızlar bir sorum var lütfen cevap yazın inciri kuru olarak da tüketsek aynı etkiyi yapar mı
Kür olarak uygularsanız daha iyi sonuç verir kaanatindeyim,çünkü aramotik yağlar ve şifalı yağlar bitkilerden yararlı yağlarını bu şekilde alıyorlar destinasyon yöntemi yani buharından yağını alıyorlar sizde kapalı tencerede buharı dışarı kaçırmadan bunu yapıp içmeniz daha yararlı olur kanaatindeyim ama yinede iyice araştırın

Arkadaşlar mrh.ben ıkı tup bebek denemesı sonucu negatıf aldım.sonta butda yazılanlara bakarak umutlandım ve nısan ayı adetımde ıncır ıle havuc kurunu uyguladım.normalde mayısın 6 sında olmam gerekırken 6 gun gecıktım.korkuyorum da test yaptırmaya tekrar negatıfı gorurum dıye.acaba kuru uygulayıpda gecıkrn arkadaslar varmı? Bu kur gecıkme yasatır mı? Cok korkuyorum ya hazınle sonuclanmasına.

cnm benimde normalde düzenli adetim olurdu ama incir kurunu yaptıktan sonra ilk ay 1 hafta adet olmadım bende senin gibi umutlanm8stim sonraki ayda az oldum normale göre Bu ay anca düzeldi yani bole bi etkisi var sanırım umarım seninki olumlu olur ama

Malesef ki olumsuz sonuclandı canım 10 gun gectıktem somra oldum ama dedıgın gıbı az oldum bir umut olmuştu ancak hazınle sonuclandı.hayırlısı neyse bakalım Rabbımın bır bıldıhı vardır ıms hepımıze evlat sevgısını tattırır

arkadaşlar bir kaç günde hızlı bi şekilde yumurtamın gelişmesi için ne tavsiye edersiniz 2 gündür incir havuç kürü yapıyorum yumurtam 13 mm di dün yarın tekrar gidicem buyumesi gerek acil of yaaaaa

merhaba kızlar bende bu ay incir kürü yapıcam insallah olur bende klomenle catlatma ignesi oldum ama sonuc olmadi hic bir sorun da yok bende de esimdede ,sadece bebegi dusuren etken kan pihtilasmasi var incir kürünu her sabah yeniden yapiyoruz dimi kizlar

merhaba kızlar bende bu ay incir kürü yapıcam insallah olur bende klomenle catlatma ignesi oldum ama sonuc olmadi hic bir sorun da yok bende de esimdede ,sadece bebegi dusuren etken kan pihtilasmasi var incir kürünu her sabah yeniden yapiyoruz dimi kizlar

canım bişey danışabilirmiyim sana ? ya ben bugün dr gittim klomeni arttırdı iğneye ne zaman geçeriz dedim iğne şimdi erken dedi iğnesizde olur senin dedi hemde iğne tedavisi hapa göre daha pahalı bi tedavi dedi ama fiyyatını sormadım . siz iğneyi ne kadara yaptırdınız . hapla olmazsa benim enazından iğnenin parasını ayarlıyayım çok pahalı bişeyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…