önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

KIZLAR TEDAVI VE BİTKİSEL KÜRLERE DEVAM EDELİM AMA BEN DUADA BULDUM.TANIDIK BİR HOCA VERDİ.
SİYAH SAPLI BİR BIÇAK (BIÇAK SAPI ÖZELLLİKLE SİYAH OLACAK GÖBEĞİN ÜSTÜNE KONACAK SAĞ EL BIÇAĞIN ÜSTÜNE KONACAK KALEM SÜRESİ 16.AYETTEN 20.AYETE KADAR 7 KEZ OKUNACAK 20.AYET HER SEFERİNDE 7 KEZ OKUNACAK.BU OKUMA 21 GÜN DEVAM EDECEK.EĞER REGL OLURSAN EŞİN OKUYABİLİR.HASTALIK İÇİNDE RAHATSIZ OLAN YERE BICAK KONUP OKUNACAK

Arkadaşlar ovulasyon testi kullananlardan yardım istiyorum acill.. bugün yaptımda ben ovu. Testi çok silik çıktı 2. Cizgi ne demektir acabaaa? Cevap lütfeenn..

2.çizgi koyu olunca tam yumurtlama oluyor yani takibe devam 2 çizgi aynı koyulukta olunca ovulasyon gerçekleşiyor ve ilişkiye girmelisinn.... ben de yapıyorum benim de silik hem de çok silik ... gittikçe koyulaşması lazım diye düşünüyorum...

A afrodit26 canım daha önce sormuştum ama görmedim sanırım..incirler havuç suyu karışınca 4 bardak oluyor ben bunu 2 sabah 2 akşam içtim sen nasıl yapmıştın?
özür dilerim tatlım görmedim bizim topikten yazsaydın keşke:)
benm bardağım da 2 bardak alacak sekildeyidi 1bardak olarak içiyordum öğünde tatlım sıkıntı olmaz devam edebilirsin:)

merhaba kzlar benm ufak kıstlerım varmıs gebe kalmak ıcın cıktım doktra ve adetm duzensız dedım bana vıtamın folık asıt ıcerın ap verdı ama bende kıstlerm gtsın dıe sogan suyu ıcyrm sız denednzmı

merhaba telli, ben ocak ayından itibaren 45-50 günde bir adet olmaya başladım doktora gittim, menepoza girmiyormuşum sadece ufak bir hormon ilacıyla sorun giderildi yani bir ay klomen kullandım o ay göbeğimden iğne de oldum gebelik oluşmadı, doktor diğer ayda klomen kullan gel dedi, ben kullanmayıp incir havuç kürü uyguladım, yani şöyle diyim 2-3 ay adet düzeni için ilaç kullandım, 2 ayda gebelik için, ama farklı 2-3 ilaç içtim, fakat dediğim gibi doğa mucizelerle dolu, zaten kullandığımız birçok ilacın hammaddesi doğadaki bitkilerden elde ediliyor, allahın izniyle bir kere kürü uygulamam sonucunda hamileyim, allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip eder inşallah
Merhabaa siz bu yazilari yazali baya olmus ama bn yeni arastrmaya basladim bnde 1 yillik evliyim ve polikistik overim var daha once cocuk susunmedigimiz icin hic doktora gtmedik 3 aydr klomen kullaniyorum bu ayda kullandim bitti 30 gunde bir adet goruyorum adetimde ayin 30 onumuzdeki ayin 2 sinde randevum var yine doktorda ins adett olmamda hamile oldugumu ogrenirim bugun incir ve havuc suyu yaptim basladim doktora gidene kadar denemekten zarar cikmaz diye dusunuyorum olmazsa dediginiz gibi adetin 5.gunu baslicam incire havucada 12.gunu degilmi ?

kızlar ben bu topiği okuyup baslamıştım incir kürüne ve rabbimin izniyle ilk ayda hamile kaldımmmm:KK68::KK68::KK68:
eğer prolaktin soruununuz yoksa mutlaka bir ay da olsa yapın derim cok faydalı bişey :)
Bnde bugun basladim 1 yillik evliyim 3 aydrda klomen kullaniyorum ay sonnda adetim ama denemekten zarar cikmaz diye bugun basladim eger adet olursam ay sonnda adetin kacinci gunu baslamam gerekiyor incire ve havuca ayri ayrimi olacak cvp verrseniz sevinirim.

Canm adetle beraber baslayabilirsin yada 3.gunu de olur.. 5tane inciri kaynatacaksin havucu ayri inciri ayri kaynat karistir ic ben havucu son bikac gun yaptim yumurtlama gununu biliyorsan o gunlere gelinceyap havucu insallah tutar :)
Bnde bugun basladim 1 yillik evliyim 3 aydrda klomen kullaniyorum ay sonnda adetim ama denemekten zarar cikmaz diye bugun basladim eger adet olursam ay sonnda adetin kacinci gunu baslamam gerekiyor incire ve havuca ayri ayrimi olacak cvp verrseniz sevinirim.

Canm adetle beraber baslayabilirsin yada 3.gunu de olur.. 5tane inciri kaynatacaksin havucu ayri inciri ayri kaynat karistir ic ben havucu son bikac gun yaptim yumurtlama gununu biliyorsan o gunlere gelinceyap havucu insallah tutar :)
Tesekkur ederim canim adete kadar suanda alostrma opsun diye iciyorum adet oluncada dedigin gibi devam ederim yumurtlama gunumu bilmiyorum onu nasil anliyorsunuz :)

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
Kaç gün içtiniz

kızlar soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım fsh 32 den 8,8 e düştü şimdi amh için incir kürüne başlıcam önce eşim güzel incir getircek inş. tüp bebek merkezi (amh 0.01 çıkmıştı)gene aynı çıkarsa denemeyiz bile dedi :KK43:(( perşembe günü belli olcak sonuç

aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...
TEBRİK EDERİM.
İNCİR KÜRÜNE ADETİNİN KAÇINCI GÜNÜ BAŞLADIN VE KAÇGÜN UYGULADIN

kızlar soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım fsh 32 den 8,8 e düştü şimdi amh için incir kürüne başlıcam önce eşim güzel incir getircek inş. tüp bebek merkezi (amh 0.01 çıkmıştı)gene aynı çıkarsa denemeyiz bile dedi :KK43:(( perşembe günü belli olcak sonuç
KÜRLERİ KAÇ GÜN DENEDİN?

X