önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Selamlar arkadaşlar, eşimin test sonuçları burada, Bu incir kürünü erkeklerde uygulayabilir değil mi ? Sperm sayısı sanırım biraz düşük. Faydası olur mu ? incirleri kaynadıktan sonra suyunu içiyoruz , incirleri ne yapacağız ? atalım mı? )

Eklentiler

• DSC_0007.JPG
    DSC_0007.JPG
    74,2 KB · Görüntüleme: 180
canım arı sütü çoğaltıyormuş . bide keçiboynuzunu sürekli hergün yiycekmiş bunu bi araştır istersen .
Selamlar arkadaşlar, eşimin test sonuçları burada, Bu incir kürünü erkeklerde uygulayabilir değil mi ? Sperm sayısı sanırım biraz düşük. Faydası olur mu ? incirleri kaynadıktan sonra suyunu içiyoruz , incirleri ne yapacağız ? atalım mı? )
incir değilde keçi boynızı kürü ve havuç kürü nü öneriyorlar . bi araştırın isterseniz .

bende araştırıyorum akşamdan beri herkes keçiboynuzu kürü ve havuç kürü öneriyor .

[QUOTE, post: 41804037, member: 472316"]Evet incir bizim içinmiş...incirleri bir haşlamadan sonra atıyor muyuz?

Eşime keçi boynuzu-jkendime incir kürü yapacagım[/QUOTE]
ben incir yapıyorum . ama daha yeni başladım . ben atoyorum canım haşlanırken kaşıkla ezerek karıştırıyorum biraz sadece kabuğu kalıyor :)
Evet incir bizim içinmiş...incirleri bir haşlamadan sonra atıyor muyuz?

Eşime keçi boynuzu-jkendime incir kürü yapacagım
ben atıyorum canım ama yemektende bi şey olmaz haşlanırken kaşıkla fazla karıştırıyorum 5 6 dakika ya sadece kabuğu kalıyo süzüp içiyorum .

canım testi ne kadara yaptırdınız ücreti ne kadar sperm testinin . ?

arkadaşlar merhaba bugün ben birşey öğrendim ya ovülasyon testleri satılıyormuş . çift çizgi çıktığı an yumurta çatlamış demekmiş.ve o an , o gece birlikte olmamız gerekiyomuş :)daha ne riske girmeye alıp yaparım :) geç çatlıyanlar için süper bişey :)

yani illaki yumurtamız oluşuyo ama ne zman çatlıyo çatlıyo kesinlikle ama ne zaman işte bunun için süper bi çözüm vallaha ben pazartesi alıcam inşallah . gittim şimdi eczane kapalıydı . arife günüde eczane kapanırmı ya saçmalık . neyse :) pazartesiye kadar anca buyur zaten benimki :)

yani illaki yumurtamız oluşuyo ama ne zman çatlıyo çatlıyo kesinlikle ama ne zaman işte bunun için süper bi çözüm vallaha ben pazartesi alıcam inşallah . gittim şimdi eczane kapalıydı . arife günüde eczane kapanırmı ya saçmalık . neyse :) pazartesiye kadar anca buyur zaten benimki :)

testin ismi nedir? catladigi gun iliskiye girmek gerekiyir sanirim en iyi zaman o

testin ismi nedir? catladigi gun iliskiye girmek gerekiyir sanirim en iyi zaman o
canım hep değişik isimler markalar var kadınlar klubu form dan yani bu sayfandan arama yerine ovülasyon testi yazarsan konuşmaları testin isimlerini aşamalarını hep paylaşmışlar . bende sabahtan beri okuyorum yazışmalarını . gittim azz önce eczaneye kapalıydı .ta pazartesiye kaldı eczaneciye iyi bi marka rica edicem o kadar.

Netten al daha uygun olur canim
canım hep değişik isimler markalar var kadınlar klubu form dan yani bu sayfandan arama yerine ovülasyon testi yazarsan konuşmaları testin isimlerini aşamalarını hep paylaşmışlar . bende sabahtan beri okuyorum yazışmalarını . gittim azz önce eczaneye kapalıydı .ta pazartesiye kaldı eczaneciye iyi bi marka rica edicem o kadar.

KUMSAL123 .!.:
canım testi ne kadara yaptırdınız ücreti ne kadar sperm testinin . ?
Mrblar msjinizi gordm eger henüz yapmadiysaniz ufak bi bilgi vereyim özel hastanede yapacaktı eşim 100 TL dediler zaten tedaviye para gidiyo die esimi zorla devlet hastanesine goturdm urololiye giriş yaptık sperm testi yapıldı hiç bi ucrette odemedik. Belki bilmek istersin DİE yazdm

canım çok teşekkür ederim bende tam tersi git doğru düzgün özele dedim o da devlette yaptırayım dedi gittik ama tam 3 gün periz dediler haftaya inşallah teşekkür ederim .

Ri
canım çok teşekkür ederim bende tam tersi git doğru düzgün özele dedim o da devlette yaptırayım dedi gittik ama tam 3 gün periz dediler haftaya inşallah teşekkür ederim .
Rica ederim hayirlisi olsun bizim burda devlet yada unv hastaneleri tahlil konusunda cok daha iyi ama tedavi icin ozel sart sanirim.allah hepimizin yardimcisi olsun

aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...
Ne kadar süre kullandınız bende saf zeytinyağının içine koyuyorum inciri 4. Günüm ve kasık ağrılarım var bi ihtimal diyorum etkisi olmuşmudur

X