- Konu Sahibi ozlemduymak
kızlar eşimede randevu aldım levent hocadan ürıloji başkent ankara hastanesinden.sorun yok ama biz yine gidelim dedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yapma.doktoru dinle madem dinlensin demiş.ama soğan kürünü yap içini temizlerKizlar merhaba. Bendd uzun suredir deniorum bebis olmuyor. Doktor bu ay dogum kontrol
Hapi berdi yumurtaliklarini bastiralim ki onumizdeki 4,5 ay yumurtalarimiz garanti olsun die. Ben gecen ay sogan kuru yaptim 15 gun kuLlandim. Acaba dogm kontrl hapi alirken oncir
Kuru yapsammi? Neticede dkh yi korunma icin degil yumurtaliklar dinlensin die ve sonraki ay cok yumurtlayaykm die kullanicam. Bilemedim yardim edermisiniz? Ya da buay da sogan kurune mi devam
Etsem?
sen çalışmalara başla canımBu testimi biraz önce yaptım arkadaşlar nasıl sizce?bide dün bugün çok kötü kasık ağrım var galiba yumurtlamadan dolayıymış.
canım arkadaşım teşekkkür ederim tarifin için seni dinledim rabbim izin verdi hamileyim.. bir teşekkürü sana borç bilirim.. umarım bizlerde fayda sağlarız tüm isteyenleresaolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
canım arkadaşım teşekkkür ederim tarifin için seni dinledim rabbim izin verdi hamileyim.. bir teşekkürü sana borç bilirim.. umarım bizlerde fayda sağlarız tüm isteyenlere
Merhaaba kizlar tpik acilali cok olmus ama yazmak stedim.. Ben iki yillik evliyim. Gecen temuz ayinda hamile kaldim ama dusuk yaptim agustosta ne yazik ki.. Ondan sonra da yumurtlamamaya basladim adetim duzenizlesti 15 gunde adet gormeye baslamistim.. Aslan pencesi ictim gecenay adetim 20 gunde geldi bu sefer ne olur bilmiyorum ama adetimin besinci gunu incir kurune basladim ben de .. Kac aydir uzayan akinti gormemistim bugun akintim geldi cok mutlu oldum bi de onu ictigimden beri her iki taraf kasigimda da agrilar batmalar oluyor herhalde yum ol mustur diyorum degerlendiriyorum bu gunleri rabbim verir insallah meyvesini.. Dr kontrolunden gectim bu arada bi problem yo diyor sanirim bendeki psikolojk sorun dusukrten sonra
inşallah canm benm.. ben adetin 5. günü öğrendim bu kürü hemen o gün basladım her gün 6tane inciri dörde bölüpCanım bende bu ay incir+havuç kurunu yapmaya karar verdim sen nasıl yapıyorsun bu kürü? İnsaAllah olumlu sonuç alırsın..
inşallah canm benm.. ben adetin 5. günü öğrendim bu kürü hemen o gün basladım her gün 6tane inciri dörde bölüp
3 bardak kaynayan suya attım 15dk da onlarla kaynadı su onu sabah akşam içtim ac ya da tok farketmiyo ben aklıma gelince içtim.. bi yandan da ateşimi ölçtüm yum oluyo mu diye.. 12gün sadece incir suyunu içtim sonraki 3günde de 4havucu bikaç parçaya bölüp 3bardak yine kaynayan suya atıp bunu da 20 dk daha kaynattım incir suyunu da yine hazırladım ılıyınca ikisini de karısıtırıp yine içtim 2seferde.. 15gün yaptım toplamda canm ve hissettim yumurtanın oluştuğunu kasıklarımda cok batmalar oldu çatlamadan 1 gun once akıntım oldu yum akı gibi ki düşükten sonra hiç görmemiştim akıntıyı ve son 2 aydır da yum oluşmuyodu benm.. şimdi de bazı belirtiler var bakalım insallah işe yaramıştır..
inşallah canm benm.. ben adetin 5. günü öğrendim bu kürü hemen o gün basladım her gün 6tane inciri dörde bölüp
3 bardak kaynayan suya attım 15dk da onlarla kaynadı su onu sabah akşam içtim ac ya da tok farketmiyo ben aklıma gelince içtim.. bi yandan da ateşimi ölçtüm yum oluyo mu diye.. 12gün sadece incir suyunu içtim sonraki 3günde de 4havucu bikaç parçaya bölüp 3bardak yine kaynayan suya atıp bunu da 20 dk daha kaynattım incir suyunu da yine hazırladım ılıyınca ikisini de karısıtırıp yine içtim 2seferde.. 15gün yaptım toplamda canm ve hissettim yumurtanın oluştuğunu kasıklarımda cok batmalar oldu çatlamadan 1 gun once akıntım oldu yum akı gibi ki düşükten sonra hiç görmemiştim akıntıyı ve son 2 aydır da yum oluşmuyodu
benm.. şimdi de bazı belirtiler var bakalım insallah işe yaramıştır..
Canım ben o uzayan akıntıyı hiç farketmedim yumurtlama sorunum var belki de...
Ben daha erken baslayayım o zaman..İnşaAllah bu kur vesile olurda hamış oluruz..
insallah canm yok soymana gerek yokCanım bişey sorucam havucun dışını soyacak mıyız peki?