- 6 Ekim 2008
- 280
- 10
- 42
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
İnşallah olmazsin canim.benimde 11 yani yarın adet sancim başladı hayırlisı bekliyecegızBende gecen ay incir kurune basladim ama sanirim yine bebis olmadi yavas yavas adet sancilarim basladi gecen ayin 12 sinde. Adet olmustum adet takvimine gore bugun adet olmam getekiyordu ama takvom yaniltici olabilyor benim adetim 1 gun once. Yada 1 gun sonra oluyor duzenim iyi sorun yok dua edelim birbirimize allahim herkese o mutlulugu yasatsin,cok zor her ay beklemek heleki adet oluyorsunya. Buyuk husran
Bugun malesefki adet oldum 2 gun oncesinden..allahim bu ayda nasip etmedi vardir bi hayir elbette ama insan ister istemez cok uzuluyor. Adetim bitsin bide doktora gidecem artik sorunmu var nevar anlamadim belkide esimde vardir sorun ama o da bende sorun yok deyip duruyor offİnşallah olmazsin canim.benimde 11 yani yarın adet sancim başladı hayırlisı bekliyecegız
aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...
Merhaba evremsu ben şu an incir kurunu uyguluyorm benim tarifimi kardeşim yaptı her uygulandığında yavrusunu kucağına aldı 3 evladi var . bana da sürekli abla sende yap dedi ama nedense hiç oralı bile olmadım ama şimdi aklim başıma geldi. ben hergün taze yapıyorum sabah akşam aç, yemeklerden yarım saat önce içiyorum 15 adet inciri 3 şu bardagi kaynamis suya atıp tam 20 dakika kısık ateste agzi kapalı olacak şekilde kapatıyorum . daha sonra altını kapatıp ilana kadar kapağı kapılı kalacak şekilde demlemeye bırakıyorum sonra suyunu suzerek ikiye oluyorum birini sabah birini akşam içiyorum. adetin 2. veya 3. günü başla 25 gün uygula 7 gün araver adet olunca tekrar başla böyle 3 ay kullan. inşallah ilk kullandığımız ay hayırlısıyla hamiş kalırız ALLAH sifamizi versin görüşmek üzere arkadaşım iyi aksamlarmeraba kızlar incir kürünü nasıl uyğuluyosunuz banada bi fikir verin
TEŞEKKÜRLER CNM YA 15 TANE ÇOK OLMUYORMU İNCİRLER BAL ĞİBİ OLMAZMIMerhaba evremsu ben şu an incir kurunu uyguluyorm benim tarifimi kardeşim yaptı her uygulandığında yavrusunu kucağına aldı 3 evladi var . bana da sürekli abla sende yap dedi ama nedense hiç oralı bile olmadım ama şimdi aklim başıma geldi. ben hergün taze yapıyorum sabah akşam aç, yemeklerden yarım saat önce içiyorum 15 adet inciri 3 şu bardagi kaynamis suya atıp tam 20 dakika kısık ateste agzi kapalı olacak şekilde kapatıyorum . daha sonra altını kapatıp ilana kadar kapağı kapılı kalacak şekilde demlemeye bırakıyorum sonra suyunu suzerek ikiye oluyorum birini sabah birini akşam içiyorum. adetin 2. veya 3. günü başla 25 gün uygula 7 gün araver adet olunca tekrar başla böyle 3 ay kullan. inşallah ilk kullandığımız ay hayırlısıyla hamiş kalırız ALLAH sifamizi versin görüşmek üzere arkadaşım iyi aksamlar
Ay canım valla sire gibi oluyor ama bebis için herşeyi yaparız demi ben şekeri hiç sevmem içerken çok kötü oluyorum ama ne yapalım şifa niyetine hatta ben içerken gözümü kapatıp bu bir meyve suyu çok güzel diye diye bir dikiste içiyorum. ay birde incir bulamadık bir kilo falan yetmiyor heryere sorduk yok sanki kiran girdi neyse birinde bulduk 10 kilo aldık kurtlu murtlu ayiklaya ayiklaya yapıyorum bacım. biz kadınlar herşeyin üstesinden güçlü bir şekilde geliriz. sende yap bir an önce eminim faydasını göreceğiz arkadaşımTEŞEKKÜRLER CNM YA 15 TANE ÇOK OLMUYORMU İNCİRLER BAL ĞİBİ OLMAZMI
bende 1 ay denedim yumuşlorım gelişti 2 yumurta oluşmuştu cnm inş bu ayda deniycem inş büyürler geneAy canım valla sire gibi oluyor ama bebis için herşeyi yaparız demi ben şekeri hiç sevmem içerken çok kötü oluyorum ama ne yapalım şifa niyetine hatta ben içerken gözümü kapatıp bu bir meyve suyu çok güzel diye diye bir dikiste içiyorum. ay birde incir bulamadık bir kilo falan yetmiyor heryere sorduk yok sanki kiran girdi neyse birinde bulduk 10 kilo aldık kurtlu murtlu ayiklaya ayiklaya yapıyorum bacım. biz kadınlar herşeyin üstesinden güçlü bir şekilde geliriz. sende yap bir an önce eminim faydasını göreceğiz arkadaşım
Merhaba duygusal kız incir kurunu nasıl yapıyorsun birde senin sorunun nedir acaba. bende yapıyorum incir kurunu ama sen nasıl yapıyorsun merak ettimBenimde adetim bitti tekrardan basladim allahim insallah hayirlisiyla bu ay bebis nasip etsin herseyde bi hayir vardir elbette ama esim ve ben cok istiyoruz 5 aydir tik yok heray adet olunca umutlarim hep gidiyor allahtan umut kesilmez sonuna kadar devam diyorum yasimiz geciyor millet evleniyor ayni gun hamile kaliyor nasipmi yoksa sansmi bilmiyorum cocugu olmayan herkese ver rabbim dua edelim birbirimize neolur ...
Merhaba Öncelikle geçmiş olsun. Ben polikistikover var.1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz olmadı. ilaç falan kullanmadım. Doktora gitmiştim ama 1 yıl dolsun ondan sonra tedavine başlarız dedi. dediğim gibi birbuçuk yıl oldu. Kan tahlillerimi falan yaptım tedaviye başlayacaktım. Benim sorunum var ya eşim ve ben dahil ben benden kaynaklandığını düşünüyorduk. ama eşimede git bir genel kontrole diye baskı yapıyordum çünkü abisinde varikosel vardı. Doktorum ALLAHtan iyi tedavine başlamadan eşindende sperm testi istiyorum boşu boşuna sana yüklenmeyelim dedi. Sonra eşime test yaptırdıkki meğersem sperm sayısı düşük çıktı varikoselmiş. Doktor eşin tedavi olmadan sana birşey yapamam dedi. Şimdi eşim amleyita olacak. Eğer doktor istemseydi ve hep bana yüklenseydi boşu boşuna olacaktı. Oyüzden eşin gitsin genel kontrole mutlakaBugun malesefki adet oldum 2 gun oncesinden..allahim bu ayda nasip etmedi vardir bi hayir elbette ama insan ister istemez cok uzuluyor. Adetim bitsin bide doktora gidecem artik sorunmu var nevar anlamadim belkide esimde vardir sorun ama o da bende sorun yok deyip duruyor off
aynen benim eşimde öyle diyordu. Sonra ben dedim tamam gitme benden çocuk falanda isteme nevar bunda ALLAH dermansız dert vermesin sorun ettiğin şeye bak falan diye diye gururnu kırdımBen sabahlari ac karnina kaynamis suya 8_9adet ikiye bolerek atip 10_15dk filan kaynatiyorum agzi kapali olarak sonra suzup ilidiktan sonra iciyorum ben yurtdisinda yasiyorum burda ha diyince doktora gidemiyosun randevu alcan ve randevuda 1_2 ay sonrasina veriyor bu ay alcam rabdevu artik ne yapim ben buraya gelmeden once zaten doktora gitmistim sorun yok dedi sadece folic asit verdi 2 aydir iciyorum bilmiyorum belkide esimde vardir problem ama o da domtora gitmiyor erkek iste kendi gurur yapiyor bakalim ben bi doktora gidim yok derse problem esime git desin dojtor...ben deyince ben saglamim diyor...
saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsunincir ve havuç kürü hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar cevap yazabilir misiniz ya lütfeenn..nasıl ne zaman kullanılıyor?