-
- Konu Sahibi pirpirim25
Doktor işte napalim soyluyor dusuncesi farkli zevk almazsiniz faydasi yok gibi filan ne biliyim işte insanlari korkutuyorO kadar kadin dogum doktoruna gittim, profesor cogunlukta, kimse boyle bir sey soylemedi; cunku sacma ve gerceklikten uzak
E yukarda sadece zevk alirsiniz baska faydasi yok demistinizAnladim
Doktor işte napalim soyluyor dusuncesi farkli zevk almazsiniz faydasi yok gibi filan ne biliyim işte insanlari korkutuyor
Daha nelerTandigim
Tandigim biri var inan kac yil yapiyordu bu oral işini soylediki yapmayin enfeksiyon virus olursunuz.Karaciger hepatit virusune yakalanmiş doktor soylemiş ki her kese tavsiye etmiyorum.Tedavi gordu.Ben duydugumu soylerim.Ben yapmam musluman ulkeyiz sevmem oyle şeyleri yedigimiz yemeklerin işte orasini sen duşun.Herkesin duşuncesi farkli kizz benimkide hakaret etmiyprum saygi duyuyorum herkes napiyorsa kendi zevki icin yapiyor.Kuranda din okumuştum haramdir kizx
Tandigim biri soylemiş bunuda bende yazdim herkes farkli konuşuyor insanlari sogutuyorlarE yukarda sadece zevk alirsiniz baska faydasi yok demistiniz
Ya ben bunu yemem ama hadi oyle olsunTandigim biri soylemiş bunuda bende yazdim herkes farkli konuşuyor insanlari sogutuyorlar
O hepatit zaten cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Korunmasız penetrasyonla zaten bulaşır. Kocası ne fındıklar kırdıysa. Doktor da garibim yuva yıkmayayım diye öyle söylemiş ya da tanıdık çok farklı anlatıyorTandigim
Tandigim biri var inan kac yil yapiyordu bu oral işini soylediki yapmayin enfeksiyon virus olursunuz.Karaciger hepatit virusune yakalanmiş doktor soylemiş ki her kese tavsiye etmiyorum.Tedavi gordu.Ben duydugumu soylerim.Ben yapmam musluman ulkeyiz sevmem oyle şeyleri yedigimiz yemeklerin işte orasini sen duşun.Herkesin duşuncesi farkli kizz benimkide hakaret etmiyprum saygi duyuyorum herkes napiyorsa kendi zevki icin yapiyor.Kuranda din okumuştum haramdir kizx
Ciddi.Tanidigim biri yasi buyuk bi kizi var kac yildir yapiyordu bu işi doktora gitmiş karaciger virus hepatit yakalanmissin bana soylediki doktoru herkese tavsiye etmiyormuş 4-5 yilin tartişmasi bu şimdi ikinciye hamile kalamiyor.Ben duydugumu okudugumu soylerim.Sen orala karşi fikrini yazdin anladim.Bana da soyledi bende yazdim.Bu kadar ciddi bişey yok burdaYa ben bunu yemem ama hadi oyle olsun
Yemek yiyorsun agizdan haram gunahta ayni şey oku sonra karar ver yazmagaHaram da demiyor direk günah diyor yalnız
Bana söylememiş ola bilir.Tanıdık farklı konuşuyorO hepatit zaten cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Korunmasız penetrasyonla zaten bulaşır. Kocası ne fındıklar kırdıysa. Doktor da garibim yuva yıkmayayım diye öyle söylemiş ya da tanıdık çok farklı anlatıyor
Ciddi.Tanidigim biri yasi buyuk bi kizi var kac yildir yapiyordu bu işi doktora gitmiş karaciger virus hepatit yakalanmissin bana soylediki doktoru herkese tavsiye etmiyormuş 4-5 yilin tartişmasi bu şimdi ikinciye hamile kalamiyor.Ben duydugumu okudugumu soylerim.Sen orala karşi fikrini yazdin anladim.Bana da soyledi bende yazdim.Bu kadar ciddi bişey yok burda
Komsunuzun kizinin kocasi aldatmis onu, o kismi sacma sapan bi sekilde uydurmuslar size. Siz de bunu gelip burda haram gunah doye milkete yutturmaya calisiyorsunuz. Ayrica haramla gunah birbirinden cok farkli seyler. Haram olan konular kuranda acik acik yazilmistir ve haram kilinmamis bir seye haram demek sirk kosmak sayiliyor. Once siz inandiginizi dusundugunuz dini ogreninYemek yiyorsun agizdan haram gunahta ayni şey oku sonra karar ver yazmaga
O penisten ya da vajinadan ne bulasacaksa ağız ya da cinsel organla temas etmek önemli değil her türlü bulaşır. Yok şöyle hastalanirsiniz falan yok öyle şeyler. Penetrasyondan daha riskli değildir yani..Bana söylememiş ola bilir.Tanıdık farklı konuşuyor
Hepatit de sadece oralla bulaşıyor zaten, yapmayın ya.Ciddi.Tanidigim biri yasi buyuk bi kizi var kac yildir yapiyordu bu işi doktora gitmiş karaciger virus hepatit yakalanmissin bana soylediki doktoru herkese tavsiye etmiyormuş 4-5 yilin tartişmasi bu şimdi ikinciye hamile kalamiyor.Ben duydugumu okudugumu soylerim.Sen orala karşi fikrini yazdin anladim.Bana da soyledi bende yazdim.Bu kadar ciddi bişey yok burda
Oral yapmayı seviyorum ama ona yaparken ıslanmıyorum. Bana yaptığı zaman da çok uzun sürüyor çünkü parmakla da uyarmasını istiyorum g noktasını. Haliyle birleşme, oral olmayınca ereksiyon gidebiliyor. Sorunu 69la çözdüm. Ama bu sefer de hırslanıp çok sert oral yapıyor banaSiz birbirinize oral yaparken zevk almıyor musunuz acaba? Yani ben ıslaklığımı kaybetmiyorum ya da o ereksiyonunu kaybetmiyor ne kadar sürerse sürsün çünkü karşıdakinin zevk alışını izlemek de çok büyük bir tahrik sebebi. Yani daha dokunurken öpüşürken sulanıyoruz, sertleşiyorlar da oral yapılırken neden bunlar olmasın.
Ayrıca siz ona oral yaparken sizi eliyle uyarabilir. Yatakta o hafif dik sırtüstü dursun siz de yan durun tam yan değil ama alt gövdeniz ona daha yakın olacak şekilde ve sırtınız ona yüzünüz penise doğru dönük şekilde, bu şekilde sizin hareket etmeniz kısıtlanmaz onun da eliyle vajinanıza ulaşması daha kolay olur ve rahat bir pozisyon. Yine de 69 bence yüzyılın icadı
Kendini kontrol etmeyi öğrenecek, o sert yapınca sen de sert yap bi şoka girsinOral yapmayı seviyorum ama ona yaparken ıslanmıyorum. Bana yaptığı zaman da çok uzun sürüyor çünkü parmakla da uyarmasını istiyorum g noktasını. Haliyle birleşme, oral olmayınca ereksiyon gidebiliyor. Sorunu 69la çözdüm. Ama bu sefer de hırslanıp çok sert oral yapıyor bana
Oralı çok seviyor olmadan olmuyor. Benim de ıslanmam için gerekiyor çünkü penetrasyon uzun sürüyorOral yapmayin misal..
Kökten çözüm.
Şey mi zannediyorlar acaba sert yaptıkça daha çok zevk alacağımKendini kontrol etmeyi öğrenecek, o sert yapınca sen de sert yap bi şoka girsinhafif dişlerini değdir bak nasıl ilkeleniyor.
Biraz tarife ihtiyaç duyuyorlar. Senin testislerin ne kadar hassassa orası da öyle, kibar davranırsan iyi olur, diyebilirsin. Dilini daha çok kullan diyebilirsin. Öğrenmeleri çok zaman alıyor. Ben bir defa eşimin eliyle masturbasyon yapmıştım nasıl yapacağını gösterebilmek için. Utangaçlığı aşıp o noktaya gelmek çok kolay değil tabiŞey mi zannediyorlar acaba sert yaptıkça daha çok zevk alacağımKendimi kaçırıyorum en sonunda dedim yavaş diye. Bide olay klitoriste oraya odaklandırtmayı başarırım umarım
Komsunuzun kizinin kocasi aldatmis onu, o kismi sacma sapan bi sekilde uydurmuslar size. Siz de bunu gelip burda haram gunah doye milkete yutturmaya calisiyorsunuz. Ayrica haramla gunah birbirinden cok farkli seyler. Haram olan konular kuranda acik acik yazilmistir ve haram kilinmamis bir seye haram demek sirk kosmak sayiliyor. Once siz inandiginizi dusundugunuz dini
Komsunuzun kizinin kocasi aldatmis onu, o kismi sacma sapan bi sekilde uydurmuslar size. Siz de bunu gelip burda haram gunah doye milkete yutturmaya calisiyorsunuz. Ayrica haramla gunah birbirinden cok farkli seyler. Haram olan konular kuranda acik acik yazilmistir ve haram kilinmamis bir seye haram demek sirk kosmak sayiliyor.
Kuran ve dua da okunuyor aynı ağızla. Buna rağmen günah veya haram değilYemek yiyorsun agizdan haram gunahta ayni şey oku sonra karar ver yazmaga