Önce kim yapmalı

Daha neler

O hepatit zaten cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Korunmasız penetrasyonla zaten bulaşır. Kocası ne fındıklar kırdıysa. Doktor da garibim yuva yıkmayayım diye öyle söylemiş ya da tanıdık çok farklı anlatıyor

Ya ben bunu yemem ama hadi oyle olsun
Ciddi.Tanidigim biri yasi buyuk bi kizi var kac yildir yapiyordu bu işi doktora gitmiş karaciger virus hepatit yakalanmissin bana soylediki doktoru herkese tavsiye etmiyormuş 4-5 yilin tartişmasi bu şimdi ikinciye hamile kalamiyor.Ben duydugumu okudugumu soylerim.Sen orala karşi fikrini yazdin anladim.Bana da soyledi bende yazdim.Bu kadar ciddi bişey yok burda

Bana söylememiş ola bilir.Tanıdık farklı konuşuyor

Yemek yiyorsun agizdan haram gunahta ayni şey oku sonra karar ver yazmaga
Komsunuzun kizinin kocasi aldatmis onu, o kismi sacma sapan bi sekilde uydurmuslar size. Siz de bunu gelip burda haram gunah doye milkete yutturmaya calisiyorsunuz. Ayrica haramla gunah birbirinden cok farkli seyler. Haram olan konular kuranda acik acik yazilmistir ve haram kilinmamis bir seye haram demek sirk kosmak sayiliyor. Once siz inandiginizi dusundugunuz dini ogrenin

Bana söylememiş ola bilir.Tanıdık farklı konuşuyor
O penisten ya da vajinadan ne bulasacaksa ağız ya da cinsel organla temas etmek önemli değil her türlü bulaşır. Yok şöyle hastalanirsiniz falan yok öyle şeyler. Penetrasyondan daha riskli değildir yani..

Hepatit de sadece oralla bulaşıyor zaten, yapmayın ya.

Alıntı: "Hepatit B virüsü kan, cinsel yol ve vücut sıvılarının (tükürük, salya) yakın teması ile bulaşıyor. Hepatit B, doğum esnasında anneden bebeğe geçebiliyor.

Dünyada 400 milyon, Türkiye’de ise 3 milyon kişi Hepatit B virüsü taşıyor."

Burada öpüşmeyle de bulaşabileceği yazıyor. Tükürük salya dediği ağızdan ağıza oluyor yani. Cinsel yolla bulaştığı da yazıyor. Ha şeyini öpmüşsün ha dudağını, ikisinde de risk var. Bu oralla bulaştığı anlamına gelmez.

Oral yapmayı seviyorum ama ona yaparken ıslanmıyorum. Bana yaptığı zaman da çok uzun sürüyor çünkü parmakla da uyarmasını istiyorum g noktasını. Haliyle birleşme, oral olmayınca ereksiyon gidebiliyor. Sorunu 69la çözdüm. Ama bu sefer de hırslanıp çok sert oral yapıyor bana

Kendini kontrol etmeyi öğrenecek, o sert yapınca sen de sert yap bi şoka girsin hafif dişlerini değdir bak nasıl irkiliyor

Son düzenleme:
Kendini kontrol etmeyi öğrenecek, o sert yapınca sen de sert yap bi şoka girsin hafif dişlerini değdir bak nasıl ilkeleniyor.
Şey mi zannediyorlar acaba sert yaptıkça daha çok zevk alacağım Kendimi kaçırıyorum en sonunda dedim yavaş diye. Bide olay klitoriste oraya odaklandırtmayı başarırım umarım

Şey mi zannediyorlar acaba sert yaptıkça daha çok zevk alacağım Kendimi kaçırıyorum en sonunda dedim yavaş diye. Bide olay klitoriste oraya odaklandırtmayı başarırım umarım
Biraz tarife ihtiyaç duyuyorlar. Senin testislerin ne kadar hassassa orası da öyle, kibar davranırsan iyi olur, diyebilirsin. Dilini daha çok kullan diyebilirsin. Öğrenmeleri çok zaman alıyor. Ben bir defa eşimin eliyle masturbasyon yapmıştım nasıl yapacağını gösterebilmek için. Utangaçlığı aşıp o noktaya gelmek çok kolay değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…