Merhaba bebegim bir hafta sonra 4 aylık olacak doğduğundan beri formül mama içiyor çok az anne sütü aldı maalesef. Ve sürekli beslenirken tıkanma problemi yaşıyoruz sebebini anlayamıyorum burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum bazen aspire de ediyorum beslenirken pozisyonuna dikkat ediyorum, biberonun çok damlayan biberon olmamasına da. Ama sürekli bu durumu yaşıyorum ömrümden ömür gidiyor. Doktorlar pek üstünde durmadı biberondandir burnunu temizle vs diyorlar sizce ne yapmalıyım? Bu arada bronşit olmuş bebeğim öksürük vs yok hirilti ve solunum sıkıntısı var hafif. Acaba maması ciğerine mi kaçtı, bilemiyorum. Bir hafta önce 5 günlük antibiyotik kullandık ağızdan. Kontrol için götürdugumde bronşit dediler ve hava tedavisi başlandı. Çabuk düzelmesi için neler yapabilirim. Burun temizliğine ve buhar tedavisi sonrası sekresyonunu atması icin sırtına göğsüne hafifçe vurmaya özen gösteriyorum.İştahı da gitti zaten yemiyor uzun süredir
daha önce çok beslenmek istemesiyle ilgili konu açmıştım keşke o zaman bol bol beslenseydi