Önce kim yapmalı

1.si oral yaparak hepatit falan bulaşmaz.2 taraftan biri hepatit virüsü taşıyıcısı olmalı oral yaptım karaciğerime indi
falan olmaz bilip bilmeden konuşmayın çiftlerin sağlık açısından sıkıntıları yoksa hiç bir sorun teşkil etmez.
2.si halen şu cinselliği dine bağlayanlar var.Yok hadis bunu diyo yok ayet bunu diyo

Arkadaşım oral yapmak günahsa
hırsızlık yapmak,kul hakkı yemek,dedikodu yapmak,tecavüz etmek,kadın dövmek öldürmek,sahte ve hileli gıda satmak,tarlada meyveye sebzeye bol bol zehir atmak ve bu yüzden insanları kanser etmek hasta etmek günah değil mi ??? Bu söylediklerimin hepsini 5 vakit namaz kılan oruç tutan kurban kesen müslümanlar yapmıyor mu ?

Kim ne yapmak istiyorsa yapsın.Deneyime dayalı yol gösterici iyi yada kötü yorumunuz varsa yapın ama lütfen din karıştırmayın.

Selamlar
Birleşmeden önce oral yapma sırası nasıl olmalı
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce
Seksten once yazi tura atin, kime cikarsa o gun o yesin orali digeri oralsiz kalsin :KK70:

Ciddi.Tanidigim biri yasi buyuk bi kizi var kac yildir yapiyordu bu işi doktora gitmiş karaciger virus hepatit yakalanmissin bana soylediki doktoru herkese tavsiye etmiyormuş 4-5 yilin tartişmasi bu şimdi ikinciye hamile kalamiyor.Ben duydugumu okudugumu soylerim.Sen orala karşi fikrini yazdin anladim.Bana da soyledi bende yazdim.Bu kadar ciddi bişey yok burda
Herkese tavsiye etmiyormuş da bazılarına mı tavsiye ediyormuş dijdojfof

Ya Türkçe bilmiyorsun, ya ciddi bir problemin var, ya da ikisi birden.

Bilimsel verilerle ciddi ciddi uzun uzun yazmışsınız bir de, zamanınıza yazık valla 😂

Herkese tavsiye etmiyormuş da bazılarına mı tavsiye ediyormuş dijdojfof

Ya Türkçe bilmiyorsun, ya ciddi bir problemin var, ya da ikisi birden.

Bilimsel verilerle ciddi ciddi uzun uzun yazmışsınız bir de, zamanınıza yazık valla 😂
P Princessa 'nın yazdığı hiçbir şey bilimsel değildir. Ben bilime inanıyorum. Oral sexin günah veya haram olduğuna dair Kur'an'dan bir ayet bile sunamamıştır. Yazdıkları tamamen Orta doğulu embesil mezhepçi sübyancıların din adına 1200 yıl önce uydurduklarıdır. Uydurukların kaynağı da uyduruk hadislerdir. Aklınıza gelebilecek her konuda mutlaka uyduruk bir hadis/dini hurafe vardır. Komşusundan aktardıkları ve doktordan aktardıkları inandırıcı değildir. Türkçe Kur'an okumadıklarından ve düşünmediklerinden Kur'an'ı da bilmezler.

P Princessa 'nın yazdığı hiçbir şey bilimsel değildir. Ben bilime inanıyorum. Oral sexin günah veya haram olduğuna dair Kur'an'dan bir ayet bile sunamamıştır. Yazdıkları tamamen Orta doğulu embesil mezhepçi sübyancıların din adına 1200 yıl önce uydurduklarıdır. Uydurukların kaynağı da uyduruk hadislerdir. Aklınıza gelebilecek her konuda mutlaka uyduruk bir hadis/dini hurafe vardır. Komşusundan aktardıkları ve doktordan aktardıkları inandırıcı değildir. Türkçe Kur'an okumadıklarından ve düşünmediklerinden Kur'an'ı da bilmezler.
Son cümlem zaten size ve durumu açıklamaya çalışan diğer arkadaşlaraydı, alıntıladığım şahsa değil :)

Kesinlikle oyle. Kendi mahrumiyetlerini herkes yasasin, her konuda ve insanlari buna ikna etmek icin ciddi caba sarfediyorlar
müslüman olmadan evliya olmaya çalışmak onların yaptığı. Kitabımızda böyle bir talep yok.
Zamanımın bir kısmını bildiklerimi halkımla paylaşmak için kullanacağım. Burada benim de diğer üyelerden öğrendiğim çok şey var.

Ulu önderimiz ve yol göstericimiz Atatürk'ün sağladığı haklarla belli bir yere gelmiş bir Türk kadını olarak diğer kadınlarımıza karşı üzerime borç olarak görüyorum. İnsan yerine konma, eğitim hakkı, seçme-seçilme hakkı, çalışma ve sosyal güvence hakkı, eşitlik gibi kadınlara verilen haklar olmasaydı bir köylü çocuğu olan ben bu duruma gelemezdim. Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirmek için ve beni vergileriyle okutan, imkan sağlayan, eğitim aldıran bu cefakar halka minnet borcum var. Onlara zaman ayıracağım ve yorulacağım.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Zamanımın bir kısmını bildiklerimi halkımla paylaşmak için kullanacağım. Burada benim de diğer üyelerden öğrendiğim çok şey var.

Ulu önderimiz ve yol göstericimiz Atatürk'ün sağladığı haklarla belli bir yere gelmiş bir Türk kadını olarak diğer kadınlarımıza karşı üzerime borç olarak görüyorum. İnsan yerine konma, eğitim hakkı, seçme-seçilme hakkı, çalışma ve sosyal güvence hakkı, eşitlik gibi kadınlara verilen haklar olmasaydı bir köylü çocuğu olan ben bu duruma gelemezdim. Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirmek için ve beni vergileriyle okutan, imkan sağlayan, eğitim aldıran bu cefakar halka minnet borcum var. Onlara zaman ayıracağım ve yorulacağım.

Yalniz siz de ikide bir Atatürk’ten bahsediyorsunuz su konuda ve ben cok rahatsizim. İnsanlarin ilim irfan sahibi olmasinin burdaki oral seksle ne alakasi var? Herkes bilir ciddi Atatürkçüyüm ben ama bu konunun hicbir yani Atatürkçülükle alakali degil bana gore.

Ha size gore olabilir onu bilemem, elbette karisamam da size ama ben ulkemin kurtaricisi, ulu önder dedigim insanin adini durup durup alakasiz olmasina ragmen oral seks konsunda telaffuz etmem. Rica ediyorum alintilamayin daha fazla, ben okudukca utandim

Son düzenleme:
Kendini kontrol etmeyi öğrenecek, o sert yapınca sen de sert yap bi şoka girsin 🤣 hafif dişlerini değdir bak nasıl irkiliyor
Gerçekten yapsa adam şok 😂😂 Hafif diş değdirmeyi seviyorlar yalnız. Hatta kadınlarının bazılarının dillerine piercing taktırmalarının sebebi de bu. Oral sekste erkeğe daha fazla haz veriyormuş.

Yalniz siz de ikide bir Atatürk’ten bahsediyorsunuz su konuda ve ben cok rahatsizim. İnsanlarin ilim irfan sahibi olmasinin burdaki oral seksle ne alakasi var? Herkes bilir ciddi Atatürkçüyüm ben ama bu konunun hicbir yani Atatürkçülükle alakali degil bana gore.

Ha size gore olabilir onu bilemem, elbette karisamam da size ama ben ulkemin kurtaricisi, ulu önder dedigim insanin adini durup durup alakasiz olmasina ragmen oral seks konsunda telaffuz etmem. Rica ediyorum alintilamayin daha fazla, ben okudukca utandim
Vallahi yazdıklarını okuyunca beynim oral seksle Atatürk'ü yanyana bile getirmemişti benim, o yüzden bir uygunsuzluk da hissetmedim. 😂 Kadın milletimizin ciddi anlamda cahil oluşundan bahsediyor ve bu sadece cinsellik konusunda değil, her konuda öyle. Ve bu cahillik durumu ülkemizin durumuyla doğrudan alakalı, alakasız diyemeyiz.

Sanırım yanlış yere yazdin hatta baya yanlış yere yazdin
Konuyla Atamızın seçme seçilme hakkının hiç ama hiç alakası yok

Heleki cumhuriyet bayramının kutlanacagi bir yer hiç değil

Profile yazayım derken buraya mi yazdınız

Konu oral seks yorum seçme ve seçilme hakkı bunu mu yanlış anladiniz hanı konu sahibi kim önce yapsın diyor ya o_O :KK53: :KK64:

Virüs ve bakterilerle kanser ilgisi üzerine doktoram var benim. Konu tam benlik yani.

Hakaret etseniz de kendimi sizin gibilere adadım. Ortadoğulu embesillerin uyduruklarını Türk toplumuna yutturamayacaksınız. O uyduruklar bir işe yarasaydı bugün bu Araplar bu halde olmazlardı.
Ay konuyla alakasız ama size hayran oldum. umarım yolunuz hep açık olur :KK52:

Selam yeni evliyim 4 ay kadar oldu bu konuyu araştırıyordum kendimi burada buldum siteyede bunun için üye oldum diyebilirim. eşim bunu istiyor gibi. açıkca söylemesede belli ediyor. Ben kararsızım doğru bir şeymi yanlışmı diye çekimser kaldım . Konudaki tüm mesajları okudum sanırım genelde yapılıyor . ama yinede çekimserliğim bitmedi kararsızım

Selam yeni evliyim 4 ay kadar oldu bu konuyu araştırıyordum kendimi burada buldum siteyede bunun için üye oldum diyebilirim. eşim bunu istiyor gibi. açıkca söylemesede belli ediyor. Ben kararsızım doğru bir şeymi yanlışmı diye çekimser kaldım . Konudaki tüm mesajları okudum sanırım genelde yapılıyor . ama yinede çekimserliğim bitmedi kararsızım
Deneyin hosunuza giderse yapmaya devam edersiniz.

Oral yapmayı seviyorum ama ona yaparken ıslanmıyorum. Bana yaptığı zaman da çok uzun sürüyor çünkü parmakla da uyarmasını istiyorum g noktasını. Haliyle birleşme, oral olmayınca ereksiyon gidebiliyor. Sorunu 69la çözdüm. Ama bu sefer de hırslanıp çok sert oral yapıyor bana 😂
ohh. sefan olsun hemşire. 🤩 Dunya nimeti bunlar

Karar verdiginizde, vücudunuz cok temizken yapin. Duştan cikildiktan sonraki bornozlu anlar baslangic icin iyidir 😜 Bir dogum günü sabahi filan onu sasirtarak baslayin.

X