- 12 Ağustos 2022
- 82
- 50
-
- Konu Sahibi pirpirim25
Seksi bırakın en iyisiSelamlar
Birleşmeden önce oral yapma sırası nasıl olmalı
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce
Oral aynı anda nasıl yapılır ki ben sırayla diye biliyorumCinsellik; kanunu, kitabı, değişmez maddeleri olan bir olgu değil. Gönlünüzden nasıl geçerse öyle yapın. Ben oralın aynı anda yapılmasını çok seviyorum.
Teşekkür ederim öyle deneyeyim tekrarCinsellik; kanunu, kitabı, değişmez maddeleri olan bir olgu değil. Gönlünüzden nasıl geçerse öyle yapın. Ben oralın aynı anda yapılmasını çok seviyorum.
69 pozisyonu yazın google'a bakinOral aynı anda nasıl yapılır ki ben sırayla diye biliyorum
Bu durumda en mantıklısı 69, eğer önce size yapılırsa siz ona yaparken onun da sizi eliyle uyarmaya devam etmesi lazım. Sıralaması yok bu işin, yapılan diğerini eliyle uyarmaya devam edecek, böylece soğuma olmazSelamlar
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce
69 rakamı size bir şey ifade ediyor mu?Oral aynı anda nasıl yapılır ki ben sırayla diye biliyorum
Yakında canlı destek isteyecekler az kaldı.Selamlar
Sayenizde 69 da ögrendim ah uh sesinede sesli güldüm69 rakamı size bir şey ifade ediyor mu?
Ayrıca onun size gelmesi nasıl ereksiyonu bitirir anlamadim, adam bundan zevk almıyor mu, 'sirami savayim' diye mi yapıyor? Arada aghh ughh iki ses çıkarın da bari adam aşka geldi
Ayrıca bunun sırası olmaz, canınız nasıl istiyorsa oradan girin, istemiyorsaniz o seferlik atlayın.