Önce kim yapmalı

Ters ilişki ve oral yapmak günahtir.Ne kadar yazsan bunlari ben araştirdim yaziyorum.Virus gibi tasiyicilar var siz bilmiyorsunuz.Oral yapmak günahtir anladinmi
Oral yapmak günah değildir. Bazı durumlar kişiye kalmıştır. Takva meselesi gibi düşünün. Günah nedir neye denir siz bir de bunu araştırın.

Anal ilişkiye olmaması yönünde Kur'aan'da atıf vardır. Müminun süresi 6. ayette Allah "Eşler aralarında geçenlerden (cinsellik konusmaları ve davranışları) dolayı kınanmazlar.' der. Kuralı Allah koyar. Allah'ın yasak koymadığına hiçbir insan, mezhep haram diyemez.
Bilmiyorsunuz dediğiniz benim işim bu. Lütfen söyledikletinize bilgi anlamında kaynak gösterin. Oral sex ile hastalanan bir örnek lütfen. Haram olduğuna dair Kur'an'da delil gösterin. Ortadoğulu embesillerin uydurduklarını din olarak kabul etmiyorum.
Haram da demiyor direk günah diyor yalnız

Ne zarari var iste? Vajinal heroes cok daha tehlikeli, yukarida aciklanmis detayli. Oral sekste ekstra hicbir zarar yok.

Kendi kendinize uydurdugunuz dini hurafelerle hayatin en buyuk zevklerinden birinden mahrum kaliyorsunuz :KK53:
İstiyorlar ki, kendi almadıkları zevkten baskaları da nasiplenmesin. Üstelik tamamen insanın seçme hürriyetine sunulmuş Kur'an dinini de kendi saçmalıklarına alet ediyorlar.

Herkese tavsiye veriyorsun ki oral iliški yapin.Kendin bir araştir sonra anla.Virus taşiyici herjesde var dişte etinde kanama oral sonra ilişki elbetdeki virusdur.Sen ne konusuyon.Yakalanmadim boyle şeyler zinadir.Başkalarinada tavsiye etmiyorum.Her kesin dusuncesi farklididir.
🤦🏻‍♀️

İstiyorlar ki, kendi almadıkları zevkten baskaları da nasiplenmesin. Üstelik tamamen insanın seçme hürriyetine sunulmuş Kur'an dinini de kendi saçmalıklarına alet ediyorlar.
Kesinlikle oyle. Kendi mahrumiyetlerini herkes yasasin, her konuda ve insanlari buna ikna etmek icin ciddi caba sarfediyorlar 🤦🏼‍♀️

Kesinlikle oyle. Kendi mahrumiyetlerini herkes yasasin, her konuda ve insanlari buna ikna etmek icin ciddi caba sarfediyorlar 🤦🏼‍♀️
Yazık oluyor halkımıza. Atatürk aydınlanmacılığı zihnimizi biraz açtı da az da olsa ilerleyebildik. Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Ters ilişki ve oral yapmak günahtir.Ne kadar yazsan bunlari ben araştirdim yaziyorum.Virus gibi tasiyicilar var siz bilmiyorsunuz.Oral yapmak günahtir anladinmi
Bu konuda sadece yorumlar var. Sahabelerden nakledilmiş hadis yok, bu konuda ayet de yok. Tarlaları istediğiniz gibi ekip biçiniz deniyor, anal konusunda değinme var ama orala yok. Yorum okuyacağınıza direk tefsir okuyun, islam düzdür herkesin anlayacağı kadar kolaydır, "o ağızla kuran okuyorsun, oral yapma" demek kadar saçma bir şey de olamaz. Ayrıca oral yapılan yerden idrar çıkmaz, sadece birbirlerine yakınlar. Biri aktifken diğeri pasif durumda. Öpüşmeyelim de bu mantıkla, zira dudakların hemen üzerinde burun var, oradan da sümük çıkıyor. müslüman olmadan evliya olmaya çalışmak onların yaptığı. Kitabımızda böyle bir talep yok.
Herkese tavsiye veriyorsun ki oral iliški yapin.Kendin bir araştir sonra anla.Virus taşiyici herjesde var dişte etinde kanama oral sonra ilişki elbetdeki virusdur.Sen ne konusuyon.Yakalanmadim boyle şeyler zinadir.Başkalarinada tavsiye etmiyorum.Her kesin dusuncesi farklididir.
Yıllardır oral yaparız birbirimize standart hastalıklar dışında hiç hasta olmuşluğumuz yok. Diş çektirdikten sonra bile yaptım ben. Ben gayet tavsiye ediyorum, eşini zirveye çıkarmak feleğini şaşırtıp mutlu etmek istiyorsan, en kolay ve zevkli yolu bence.

Oral yapmayin misal..
Kökten çözüm.🤔
Vajinal ilişkide de bulunulmasın. İnanın oralden çok çok daha tehlikeli. Böylece hiç tartışma yaşamayız. :olamaz::olamaz::KK70::KK70:
Kökten çözüm de var, sünnet değil de penisi kökten kesilirse oral sex ve vajinal sex erkeğe olan kısımda bitmiş olur. Hatta birçok cinsel hastalık geçişi engellenmiş, lüzumsuz nüfus artışı önlenmiş olur.

Vajinal ilişkide de bulunulmasın. İnanın oralden çok çok daha tehlikeli. Böylece hiç tartışma yaşamayız. :olamaz::olamaz::KK70::KK70:
Kökten çözüm de var, sünnet değil de penisi kökten kesilirse oral sex ve vajinal sex erkeğe olan kısımda bitmiş olur. Hatta birçok cinsel hastalık geçişi engellenmiş, lüzumsuz nüfus artışı önlenmiş olur.
Ben tartismiyorum ki..
Umrumda olmaz..
Basit bir cinsel aktivite için bile sıra lazım geliyorsa bunun bankada beklenilen kuyruktan ne farkı var.
Kim önce yapısına gelmişse muhabbet o işten verim alınmaz zaten.

Tandigim
Virüs ve bakterilerle kanser ilgisi üzerine doktoram var benim. Konu tam benlik yani.

Hakaret etseniz de kendimi sizin gibilere adadım. Ortadoğulu embesillerin uyduruklarını Türk toplumuna yutturamayacaksınız. O uyduruklar bir işe yarasaydı bugün bu Araplar bu halde olmazlardı
Tandigim biri var inan kac yil yapiyordu bu oral işini soylediki yapmayin enfeksiyon virus olursunuz.Karaciger hepatit virusune yakalanmiş doktor soylemiş ki her kese tavsiye etmiyorum.Tedavi gordu.Ben duydugumu soylerim.Ben yapmam musluman ulkeyiz sevmem oyle şeyleri yedigimiz yemeklerin işte orasini sen duşun.Herkesin duşuncesi farkli kizz benimkide hakaret etmiyprum saygi duyuyorum herkes napiyorsa kendi zevki icin yapiyor.Kuranda din okumuştum haramdir kizx

Ne zarari var iste? Vajinal heroes cok daha tehlikeli, yukarida aciklanmis detayli. Oral sekste ekstra hicbir zarar yok.

Kendi kendinize uydurdugunuz dini hurafelerle hayatin en buyuk zevklerinden birinden mahrum kaliyorsunuz :KK53:
Duydugumu soyluyorum.Herkesi dusuncesi farkli saygi duyuyorum kim napiyorsa yapsin.Sadece duydugumu ve gordugumu soyledim.Doktor da ayni seyleri soyluyor herkese tavsiye ederim yapmayin oral.

X