- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
- Konu Sahibi pirpirim25
2 çocuk sahibisiniz ve 69'u yeni öğrendiniz. Ne acı bu coğrafyada kadın olmak...Sayenizde 69 da ögrendim ah uh sesinede sesli güldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 çocuk sahibisiniz ve 69'u yeni öğrendiniz. Ne acı bu coğrafyada kadın olmak...Sayenizde 69 da ögrendim ah uh sesinede sesli güldüm
İsmi farkliymis pozisyon tanıdık2 çocuk sahibisiniz ve 69'u yeni öğrendiniz. Ne acı bu coğrafyada kadın olmak...
Yanlış anladınız ona yaparken boşalmayla sonuçlandırmıyoruz, ön sevişme olarak yapıyorum yani. Sonra bana yaptığında uzun sürdüğü için birleşmeye geçmek sıkıntı oluyor. Umarım anlatabilmişimdir69 rakamı size bir şey ifade ediyor mu?
Ayrıca onun size gelmesi nasıl ereksiyonu bitirir anlamadim, adam bundan zevk almıyor mu, 'sirami savayim' diye mi yapıyor? Arada aghh ughh iki ses çıkarın da bari adam aşka gelsin
Ayrıca bunun sırası olmaz, canınız nasıl istiyorsa oradan girin, istemiyorsaniz o seferlik atlayın.
Teşekkür ederim tecrübeyle bulacağım galibaYazı tura atın dik gelirse 69 yaparsınız Seks yapmanın yazılı kanunları yok ki, deneye deneye bulucaksınız kendinize uyanı
6 ve 9 harflerini insan gibi düşünün. 69, 6'nın tepesi 9'un altına geliyor. 9'unki de 6'ya.İsmini yeni
İsmi farkliymis pozisyon tanıdık
Her ilişkide mutlaka oral yapılmalı diye mi düşünüyorsunuz? Yoksa oral istediğiniz zamanlar için mi sordunuz sadece.Teşekkür ederim tecrübeyle bulacağım galiba
Çok karışık olmuş çozemedim sabaha kadar çozmeye calisacam6 ve 9 harflerini insan gibi düşünün. 69, 6'nın tepesi 9'un altına geliyor. 9'unki de 6'ya.
Burası bdv değil, dertyazmak zorunda değil hiçkimseŞu cinsellik konularında bir kere olsun gerçek cinsel problem olmaz mı ya?
Bence bdv'ye alternatif bir konu bölümü daha olmalı:
Derdimi seveyim.
Düello yapar gibi önce sırt sırta durun ve aynı anda dönün diye fena halde geyiğe sarasım var ama yapmasam daha iyi.
Çok karışık olmuş çozemedim sabaha kadar çozmeye calisacam
Oral olmadığında ıslanamıyorum bir de parmakla g noktası uyarımı hoşuma gidiyor. O da her ilişkiden önce oral istediği için ben de istiyorumHer ilişkide mutlaka oral yapılmalı diye mi düşünüyorsunuz? Yoksa oral istediğiniz zamanlar için mi sordunuz sadece.
Teşekkür ederim ciddiye alarak cevap verdiğiniz için. 69u deneyeyimBu durumda en mantıklısı 69, eğer önce size yapılırsa siz ona yaparken onun da sizi eliyle uyarmaya devam etmesi lazım. Sıralaması yok bu işin, yapılan diğerini eliyle uyarmaya devam edecek, böylece soğuma olmaz
Lütfen hep böyle kalOral aynı anda nasıl yapılır ki ben sırayla diye biliyorum
Ayyy yarıldımmmYazı tura atın
Portakalı soydum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdum duma duma dum .Selamlar
Birleşmeden önce oral yapma sırası nasıl olmalı
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce
Ona 69 denir hiç mi bilmüyorsunuz bunu.Oral aynı anda nasıl yapılır ki ben sırayla diye biliyorum
He bilmiyodum ogrendimOna 69 denir hiç mi bilmüyorsunuz bunu.
Aferin şimdi öğrendiniz:))He bilmiyodum ogrendim
Peki öyle kalirimLütfen hep böyle kal