Önce kim yapmalı

Sel
Selamlar
Birleşmeden önce oral yapma sırası nasıl olmalı
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce.
Selam.Oral sakın yapmayın.Enfeksiyon kaparsınız düz ilişki yeter.Hiç bişey faydası yok sadece zevk alırsınız.

Siz birbirinize oral yaparken zevk almıyor musunuz acaba? Yani ben ıslaklığımı kaybetmiyorum ya da o ereksiyonunu kaybetmiyor ne kadar sürerse sürsün çünkü karşıdakinin zevk alışını izlemek de çok büyük bir tahrik sebebi. Yani daha dokunurken öpüşürken sulanıyoruz, sertleşiyorlar da oral yapılırken neden bunlar olmasın.

Ayrıca siz ona oral yaparken sizi eliyle uyarabilir. Yatakta o hafif dik sırtüstü dursun siz de yan durun tam yan değil ama alt gövdeniz ona daha yakın olacak şekilde ve sırtınız ona yüzünüz penise doğru dönük şekilde, bu şekilde sizin hareket etmeniz kısıtlanmaz onun da eliyle vajinanıza ulaşması daha kolay olur ve rahat bir pozisyon. Yine de 69 bence yüzyılın icadı 😂

Sel

Selam.Oral sakın yapmayın.Enfeksiyon kaparsınız düz ilişki yeter.Hiç bişey faydası yok sadece zevk alırsınız.
Oral yapıp da enfeksiyon kapan bir tane örnek bile gösteremezsiniz. Tıp literatürü de çok nadir HPV ilişkili ağız lezyonlarından bahseder ama HPV'nin en tehlikeli hali vajinal ilişki ile gecer. Düz ilişki enfeksiyon açısından çok daha fazla risklidir. HPV(Siğil virüsü), HBV(Hepatit B), HCV(Hepatit C)), HIV (AIDS), Sifiliz(Frengi, bel soğukluğu), Ureaplasma urealyticum...HPV kaparsanız rahim ağzı kanseri olursunuz. HBV ve HCV'yi cinsel ilişki ile kapabilirsiniz ve karaciğer kanseri olabilirsiniz. Bu mikropları taşıyan peniste hiçbir bulgu da yoktur. Eşiniz bile bu mikropları taşıyor olabilir. O yüzden siz düz ilişki de kurmayın, orgazm da olmayın. Penisten vajen yoluyla geçebilecek hastalıklar (HPV dışında) ağız yoluyla geçmez. Rahat rahat oral yapılabilir. Kocanız da dahil olmak üzere erkeklerin %99'ununun ne taşıdığı bilinmez, çünkü penis normal gözükür.

Sel

Önceki konularda yazdıklarımı alıntıladım, inşallah sizin gibilere faydası olur.
Bana da cevap verir misiniz lütfen. Cinsel yolla geçen hastalıkları hariç tutuyorum (HPV, sifiliz gibi), Türk toplumu veya dünya toplumunda cinsel bölge hijyeni ve patojen mikroplar ağırlıklı olarak oral sexi önermeyen bir araştırma var mı? Partneri belli (genelde aldatma olmayan nikahlı eş de diyebilirsiniz) kişilerin oral sexini önermeyen bir araşırma var mı?

Penis vajene girince otomatik olarak her türlü birbirinden mikrop alışverişi olmuyor mu? Bence en sağlıksız ve tehlikeli hali bu. Çoğu zaman dışarıda belirgin bir lezyon yoktur (siğil, yara, patolojik akıntı) ve ilişki kurulur. Buna ne diyorsunuz? Her ilişki öncesi penis ve vajinal muayene mı yapacaksınız? Hepatit B, C taıyıcılar asla ilişki kurmasınlar mı diyeceksiniz?

Oral yapıp da enfeksiyon kapan bir tane örnek bile gösteremezsiniz. Tıp literatürü de çok nadir HPV ilişkili ağız lezyonlarından bahseder ama HPV'nin en tehlikeli hali vajinal ilişki ile gecer. Düz ilişki enfeksiyon açısından çok daha fazla risklidir. HPV(Siğil virüsü), HBV(Hepatit B), HCV(Hepatit C)), HIV (AIDS), Sifiliz(Frengi, bel soğukluğu), Ureaplasma urealyticum...HPV kaparsanız rahim ağzı kanseri olursunuz. HBV ve HCV'yi cinsel ilişki ile kapabilirsiniz ve karaciğer kanseri olabilirsiniz. Bu mikropları taşıyan peniste hiçbir bulgu da yoktur. Eşiniz bile bu mikropları taşıyor olabilir. O yüzden siz düz ilişki de kurmayın, orgazm da olmayın. Penisten vajen yoluyla geçebilecek hastalıklar (HPV dışında) ağız yoluyla geçmez. Rahat rahat oral yapılabilir. Kocanız da dahil olmak üzere erkeklerin %99'ununun ne taşıdığı bilinmez, çünkü penis normal gözükür.
Ters ilişki ve oral yapmak günahtir.Ne kadar yazsan bunlari ben araştirdim yaziyorum.Virus gibi tasiyicilar var siz bilmiyorsunuz.Oral yapmak günahtir anladinmi

Oral yapıp da enfeksiyon kapan bir tane örnek bile gösteremezsiniz. Tıp literatürü de çok nadir HPV ilişkili ağız lezyonlarından bahseder ama HPV'nin en tehlikeli hali vajinal ilişki ile gecer. Düz ilişki enfeksiyon açısından çok daha fazla risklidir. HPV(Siğil virüsü), HBV(Hepatit B), HCV(Hepatit C)), HIV (AIDS), Sifiliz(Frengi, bel soğukluğu), Ureaplasma urealyticum...HPV kaparsanız rahim ağzı kanseri olursunuz. HBV ve HCV'yi cinsel ilişki ile kapabilirsiniz ve karaciğer kanseri olabilirsiniz. Bu mikropları taşıyan peniste hiçbir bulgu da yoktur. Eşiniz bile bu mikropları taşıyor olabilir. O yüzden siz düz ilişki de kurmayın, orgazm da olmayın. Penisten vajen yoluyla geçebilecek hastalıklar (HPV dışında) ağız yoluyla geçmez. Rahat rahat oral yapılabilir. Kocanız da dahil olmak üzere erkeklerin %99'ununun ne taşıdığı bilinmez, çünkü penis normal gözükür
Herkese tavsiye veriyorsun ki oral iliški yapin.Kendin bir araştir sonra anla.Virus taşiyici herjesde var dişte etinde kanama oral sonra ilişki elbetdeki virusdur.Sen ne konusuyon.Yakalanmadim boyle şeyler zinadir.Başkalarinada tavsiye etmiyorum.Her kesin dusuncesi farklididir.

Ters ilişki ve oral yapmak günahtir.Ne kadar yazsan bunlari ben araştirdim yaziyorum.Virus gibi tasiyicilar var siz bilmiyorsunuz.Oral yapmak günahtir anladinmi
Anal ilişkiye olmaması yönünde Kur'aan'da atıf vardır. Müminun süresi 6. ayette Allah "Eşler aralarında geçenlerden (cinsellik konusmaları ve davranışları) dolayı kınanmazlar.' der. Kuralı Allah koyar. Allah'ın yasak koymadığına hiçbir insan, mezhep haram diyemez.
Bilmiyorsunuz dediğiniz benim işim bu. Lütfen söyledikletinize bilgi anlamında kaynak gösterin. Oral sex ile hastalanan bir örnek lütfen. Haram olduğuna dair Kur'an'da delil gösterin. Ortadoğulu embesillerin uydurduklarını din olarak kabul etmiyorum.

Virüs ve bakterilerle kanser ilgisi üzerine doktoram var benim. Konu tam benlik yani.

Hakaret etseniz de kendimi sizin gibilere adadım. Ortadoğulu embesillerin uyduruklarını Türk toplumuna yutturamayacaksınız. O uyduruklar bir işe yarasaydı bugün bu Araplar bu halde olmazlardı.

X