Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kendini yormamak ne mümkün yaaa:KK43: gardropu yerleştireyim aryanın küçükenlerini çıkarayım derken... Belim tutuldu. Buzdolabıyla dolapların içine de bi el atayım diye düşünmüştüm ama nerdeee:KK43: ilbilgecim, kadın ilk kez geliyordu, şirketten geliyordu üstelik, bende onun peşinde dolandım mecburen.

Neyseki ev düzene girdi biraz:)
Kadın, haftada bir gelse çok iyi aslında. Ben ayda bir alıyorum ancak. İki kadın geliyor. Çok iyi oluyor.

günaydın bu hafta sonu şarj olma zamanı bugün de biricik günüme gideyim:KK66: yaşasın kötülük:KK66:
Gezme candır.

Benim her hafta yarım gün gelen bir kadınım var. Gerçekten çok iyi oluyor. Tabi bi o temizlik yetmiyo ama olsun :)

Eagle gez bacımmmm en doğal hakkın ;)

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.:anneadayı::KK46::nazar:
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

Herkese hayirli haftalar olsun insallah gunaydin

Bugun hayirlisi ile esim is basi yapti onu ugurladim erken kalkmis oldum artik bir duzene gireriz insallah
ayrica bugun niyetliyim allah kabul ederse borclara az az baslayim dedim bugun bismillah bakalim
sizlerde ne var ne yok baya yazmissiniz instagramdan daha cok tAkip edebiliyorun

Hastalar var herkese gecmis olsun
bugu birde melisanin bezini cikarma niyetim var bakalim bir deneyelim bu haftadan sonra havalar isinacak gibi evde durdugumuz zamanlarda halletmeye calisayim bari yoksa hava guzel oldugunda evde durmak zor olur guzel bir gun olsun insallah

Herkese hayirli haftalar olsun insallah gunaydin

Bugun hayirlisi ile esim is basi yapti onu ugurladim erken kalkmis oldum artik bir duzene gireriz insallah
ayrica bugun niyetliyim allah kabul ederse borclara az az baslayim dedim bugun bismillah bakalim
sizlerde ne var ne yok baya yazmissiniz instagramdan daha cok tAkip edebiliyorun

Hastalar var herkese gecmis olsun
bugu birde melisanin bezini cikarma niyetim var bakalim bir deneyelim bu haftadan sonra havalar isinacak gibi evde durdugumuz zamanlarda halletmeye calisayim bari yoksa hava guzel oldugunda evde durmak zor olur guzel bir gun olsun insallah
Allah kabul etsin canım. Eşinin işi de hayırlı olsun. Bez olayında ilk üç gün çikeden çıkmazsan gerisi kolay.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :)

Şeker portakalım iş olayının olmasına sevindim canım. Hayırlı olsun. Tuvalet eğitiminde de başarılar diliyorum :)

günümüz aydın, yeni haftamız hayırlı olsun..

şeker portakalımm, eşinin yeni işi hayırlı olsun. inş mutlu ve mutmain olur.
borçlarını da tutmaya başlamışsın ne güzel. Allah kolaylık versin. tuvalet eğitimini oruçluyken başlamak
biraz zorlayıcı olabilir. ama ilk birkaç günden sonrası rahat.

Günaydınnnn;))

Şeker portakalım gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun canım. Çiş eğitimi için de kolay gelsin şimdiden.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :)

Şeker portakalım iş olayının olmasına sevindim canım. Hayırlı olsun. Tuvalet eğitiminde de başarılar diliyorum :)

günümüz aydın, yeni haftamız hayırlı olsun..

şeker portakalımm, eşinin yeni işi hayırlı olsun. inş mutlu ve mutmain olur.
borçlarını da tutmaya başlamışsın ne güzel. Allah kolaylık versin. tuvalet eğitimini oruçluyken başlamak
biraz zorlayıcı olabilir. ama ilk birkaç günden sonrası rahat.

Günaydınnnn:KK66:)

Şeker portakalım gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun canım. Çiş eğitimi için de kolay gelsin şimdiden.

Sagolun kizlar

Dediginiz gibi ilk felaket hep boyle devam ederse yandik
simdi uyuyor sabah kalktigimizdan beri bir dolu alti bos atisimiz var simdi uyuturken bezi taktim usutecek ona korkuyorum bende 3 gjn verdim 3 gun sonrada boyle olursa biraz ara veririz artik

Hayırlı haftalar hepinize kızlar , nasılsınız ?

Şekerportakalım , kolaylıklar cnm , ilk günler herşey serbest kuzulara :) insallah kolayca alışır..Allah kabul eylesin oruçlarını.. Beyinin yeni işi de hayırlı olsun , eşler işe çocuklar da okula olunca, evdeki düzen daha rahat sağlanıyor .. :)

kızlar, kızımın öğretmen aradı, benim cadı beklediğim gibi vasat değilmiş, sınıf ortalamasının üzerindeymiş okuma hızı:confused: Ben tabii şok oldum , çünkü evde ben zorlamasam kitabı eline almıyor, ödevini yapalım diye yalvarmasam hiç oralı olmuyor ..acaba, nasıl olsa güzel okuyorum diye mi boşluyor kendince?
Ben de Yaşlandıkça anneme benziyorum sanırım, o da abimi; evde çok yaramaz , hiç ders çalışmıyor diye şikayet etmiş, öğretmeni de "o sınıfın en uslu çocuğu" deyince, şok geçirmiş mahcub olmuş kadın :KK48:

Busmai, çabuk dön lütfen :KK74:

Ilbilge, sen de rahatsızlanmışsın geçmiş olsun, şimdi nasılsın ?

Eagle, ne güzel iyi gelmiştir o bir gün sana, devamı da gelsin insallah :) sağolsun anneanneler...

Linda, yaptıklarına bayıldım , ilk fotoğraftaki filli salopete ayrıca bayıldım .. Ellerine sağlık ..

Nfk, toparlandınız mı, taşınma telâşeniz yakın sanırım ..

Cansel nerelerde hiç görünmüyor artık ..

Hepinize güzel günler :KK60:

Şekerportakalım , kolaylıklar cnm , ilk günler herşey serbest kuzulara :) insallah kolayca alışır..Allah kabul eylesin oruçlarını.. Beyinin yeni işi de hayırlı olsun , eşler işe çocuklar da okula olunca, evdeki düzen daha rahat sağlanıyor .. :)

kızlar, kızımın öğretmen aradı, benim cadı beklediğim gibi vasat değilmiş, sınıf ortalamasının üzerindeymiş okuma hızı:confused: Ben tabii şok oldum , çünkü evde ben zorlamasam kitabı eline almıyor, ödevini yapalım diye yalvarmasam hiç oralı olmuyor ..acaba, nasıl olsa güzel okuyorum diye mi boşluyor kendince?
Ben de Yaşlandıkça anneme benziyorum sanırım, o da abimi; evde çok yaramaz , hiç ders çalışmıyor diye şikayet etmiş, öğretmeni de "o sınıfın en uslu çocuğu" deyince, şok geçirmiş mahcub olmuş kadın :KK48:

Eagle, ne güzel iyi gelmiştir o bir gün sana, devamı da gelsin insallah :) sağolsun anneanneler...

Linda, yaptıklarına bayıldım , ilk fotoğraftaki filli salopete ayrıca bayıldım .. Ellerine sağlık ..

Okuldaki en geveze çocuk evde en sessiz olandır, en sessizi de evde en coşkulu olandır :D bu bir klasik yani :) senin kızın da gözünden belli çok akıllı bir cadı olduğu ;)

Maşallah kuzuya.

Böyle diyen öyle çok velim varki:) birde özellikle çocuk evde uslu, okulda yaramazsa gelde anlat veliye. Sanki iftira atıyorsun onun saf, temiz çocuğuna! Ne alıp veremediğimiz olacaksa minicik çocukla? Çok sinirlendim dimi:)) geçen bi kadın gelmiş benim çocuğum okula gelmek istemiyor neden acaba diyor? ( benim hormonlar zaten coşmuş evdeki herkes özellikle çocuğum nasibini bolca alıyor asabiyetimden) her sürekli sınıfta uyarmak zorunda kalıyorum o yüzdendir dedim ama çok ta sinirlendim!

Sevindim canım durumunun iyi olmasına;)

Böyle diyen öyle çok velim varki:) birde özellikle çocuk evde uslu, okulda yaramazsa gelde anlat veliye. Sanki iftira atıyorsun onun saf, temiz çocuğuna! Ne alıp veremediğimiz olacaksa minicik çocukla? Çok sinirlendim dimi:)) geçen bi kadın gelmiş benim çocuğum okula gelmek istemiyor neden acaba diyor? ( benim hormonlar zaten coşmuş evdeki herkes özellikle çocuğum nasibini bolca alıyor asabiyetimden) her sürekli sınıfta uyarmak zorunda kalıyorum o yüzdendir dedim ama çok ta sinirlendim!

Sevindim canım durumunun iyi olmasına:KK66:
Kızmakta gayet haklısın şekerim. Ama artık ben şöyle düşünüyorum; öyle anababaya böyle çocuk müstahak. Gitsinler bi ömür uğraşsınlar. Biz bikaç yıl katlanıyoruz ;) Allah'ımmmmmm ilerde bizim çocuklarlailgili de bu yorumu yapmasın öğretmenleri :D

Back
X