Selamlar , hayırlı cumalar hepimize..
Evet çok ağır geçiriyor herkes ve Korktuğum başıma geldi

eşim "boğazım ağrıyor galiba bana da bulaştı" dedi. Çok kızdım ya, hastalar madem niye gidiyorsun oraya!
Diğer odaya yattı şimdi. çıkıp anneme mi gitsem onu mu annesine göndersem kararsız kaldım :'( Ya da bu gece bekleyelim belki ilerlemez? Bilmiyorum
Ooooffff
Bizim eğitim sistemi zaten yarış

Belki şikayet etseniz daha dikkatli olurlar
Çok geçmiş olsun cnm , insallah çocuklara bulaşmaz, çocuklara yaklaşacağı zaman maske taksın bir sıkıntı olmaz insallah .. Atma enişteyi evden
Evet, işte benim sıkıntım da o ya, zaten yarış atı oldukları bir sistem var, daha 1.sınıftan başlatmasalardı, iyiydi
Canım 2. Sınıf şimdikiler. Ama haklısın hakkatten yarış atı gb ya müfredatta böyle birşey yok ama okuma hızını ölçmenin de tek yolu bu malesef. Tabi öyle olunca rencide olan da oluyor, gereksiz şişirilen çocuklar da oluyor. Okuma hızı, okumaya erken başlaması vs kesinlikle kıyas değil takılmayın bence. Çocuklara da bunu sık sık hatırlatın. Ama zavallı çocuklar daha oyun çağında, öyle yükleniyoruz ki, çocuk olduklarını biz bile unutuyoruz.
Çok sağol cnm, çocuklar okumayı sökeli kaç ay olmuş ki , kesinlikle bu şekilde yaklaşıp , aman benimki 1.olsun diyen birisi değilim , kızımda da öyle rahatsız edici hırs yok çok şükür :) o konuda rahatım.. Evine gidip. Ben falanca çocuk kadar hızlı değilim diye ağlayan çocuklar da varmış ):
Mecburi Metod bu olsa da ;sınıf içerisinde , sen hızlısın , şu yavaş deyip çocukların etiketlemesi hoş olmamış bence..
Bir de Henüz bize sonucları söylemedi, özel olarak söyleyecekmiş, sınıf içerisinde söyleyip , çocukları kendi aralarında yarıştırıyorsun zaten , velilere de söylesen ne olur yani

bir de onlar yarışsın :))
Herhalde orta seviye der bizim kıza, sabah 9 akşam 4 okulda bu çocuk, her akşam saat 5 ten sonra; 4 sayfa ödev + 4-5 Sayfa okuma, biraz da oynayayım diye çocuk isyan ediyor artık... çok da üzerine gitmek istemiyorum , nasıl olsa öğrendi, elbet hızlanırlar zamanla.. Benim düşüncem bu...
Âynen dediğin gibi, bu çocuklar henüz oyun çocuğu, sadece okuma yazma, matematik de değil, ingilizcesi ayrı, diğer dersleri ayrı... ana sınıfından çıktığına pişman oldu çocuk
Biz bugşn kartopu oynadık. Oğluş çok sevindi. Sonra okul çıkışı güne gittim. Diyetisyenin dediği kadar yiyip aç ayrıldım

sonrası da işte ev halleri. Oğluşu uyuttum şimdi serçe sarayı dizisini izlicemmmm :)
Kar topu oynamaya gelebilir miyiz , bizimkiler doyamadı bir türlü kara :)
Ay kıyamam insallah sabrının sonu mükafat olacak, azıcık daha sabır Pembişim :*
Valla o tam yediklerine dikkat etmedi işte normalde 2 dolu tabak yerdi, insani yemeye başladı, 1 tabak yemeye başladı. Şimdi zaten deli gb yiyor ama almıyor, spordan dolayı. Zor verdi tabi öyle düşününce, ilk 3 ay hiç vermedi hatta. Onun vücut öyle, önce direnç gösteriyor, siz ona bakmayın
Nerdeee benim o eski günler bacımm???kilo alıyorummm

gece gece duramadım açlıktan gittim menemen yaptım kendime, bir baktım kocam ve kız benden önce oturuyo başına. Savaşarak yemek yedik komikti baya:) 2 saatte bi acıkılırmı yaa

(( sabahı zor ediyorum!
Menemenin başındaki savaşınız geldi gözümün önüne

Afiyet şifa olsun , anne ne yerse,o çok rağbet görüyor bizim evde de :))
Alınan kilolar lohusalık döneminde hızla kaybolacak nasıl olsa, o yüzden rahat rahat ye canım ..
Diğer bayan öğretmenleymiş canım sıkıntı. Ama ne derece doğru, gerçeklik payı ne hiç bilmiyorum. Benle ilgisi olmadığını öğrenince çokta sormak istemedim açıkçası. Resmi işlemler başlatılmış konuyla ilgilî. Bi ara korktum dün, iftira falan olur mu diye valla.
Allah korusun , şimdiki velilerle uğraşmak da zor, okula gidip geldikçe bazılarını görüp, öğretmenlere sabır diliyorum