Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Se
Evet çok ağır geçiriyor herkes ve Korktuğum başıma geldi :KK43: eşim "boğazım ağrıyor galiba bana da bulaştı" dedi. Çok kızdım ya, hastalar madem niye gidiyorsun oraya!
Diğer odaya yattı şimdi. çıkıp anneme mi gitsem onu mu annesine göndersem kararsız kaldım :'( Ya da bu gece bekleyelim belki ilerlemez? Bilmiyorum
Ooooffff

Bizim eğitim sistemi zaten yarış :KK43:
Belki şikayet etseniz daha dikkatli olurlar
sen ver bari ballı zencefili bol bol, eşim o şekilde geçiştirdi

sağolun canlar.. istanbulda herkes kırılıyor. dediğiniz gibi grip salgını var ama öyle böyle değil
çok ağır geçiriyor insanlar. yeğenim kreşten getirdi, sonra annem, şimdi bacım feci hasta yatıyor.
muhtemelen biz de onlardan kaptık. inş ilerlemez onlar gibi olursak halimiz fena :KK17:

aryam, öksürük şuan pek yok. yutkunamıyor bazen o zaman arka arkaya öksürüyor.
hiç uyumadı gece. saat 2-3 gibi kucağımda odada gezdiriyordum. yine kustu. eşim de yattığı yerden
boğazına bi şeyler sar, sıcak tutsun dedi. zaten uyku başımda 1,5ta yatmışım. 20 dk da bir çocuk
mızıldayıp ağlıyor. bi de eşim öyle söyleyince bi pöykürdüm adama.:KK34: :KK67:
ben banyoya gittim elini yüzünü yıkıdım
çocuğun. baktım o da peşimden gelmiş.
ben yerleri sildim. başka bi şey istiyorsanız yapayım diyor. :KK45:

yemek konusunda eşim çok zorlanıyor. istediğini istediği kadar yiyordu şimdi.
onu razı etmek için çeşit yapıyorum. yoksa kendim yaparken ne varsa onu yiyordum.
akşama pırasa yapıcam ama balık da alsın, çünkü pırasayla tatmin olmaz adam.
bi de gizli şekeri mi neyi varsa, şeker krizlerine giriyor ya.. yemek yemesin su içmesin
tatlı yesin.. böyle bi zaaf yok yani. evde kek var, tavukgöğsü var ayşeciğe yapmıştım.
kedi gibi yanlarında dolaşıyor. bi de kv akşam irmik helvası yapmış sıcak koymuş tabağa getirdi.
ona da çıkıştı, ben diyet yapıyorum niye böyle şey getiriyorsun diye :KK48: kadın da ben toruna getirdim diyor.
oysa bizimki yemez, babası da kokluyor, karıştırıyor kaşıkla.. hadi bi kaşık ye dedim. çocuk gibi sevindi yaaa
ah şu boğazlar..
Ay inşallah toparlayın yarına yaaa... :(

Erkekler diyet konusunda daha iradesiz bencede. Eşim 1 buçuk yıl önce başladı diyete- bizim diyette normalde yediğinin yarısını yemeye başladı, abur cuburu, tatlıyı kesti, yemek çeşitini azalttım ben ve adam hergün spor yaptı aralıksız. 6 ayda 10-12 kg kadar verdi. Sporu hiç bırakmadı, hala yapıyor, ama deli gb yemek te yiyor. Kilosunu sabitlemiş oldu sporla da. Oysa ben hiç inanmamıştım adam başladığında, ama yaptı valla. Bence zayıflamada sporun etkisi daha fazla ama;) inşallah istediğiniz gb olur herşey. Ay aklıma geldi de benim eşim yiyemeyince çok agresif oluyor hiç çekilmiyor yaa:( boğulana kadar ye diyesinm geliyor adama:)

gidip geldik bile.. 25 senelik dr bi hanım bizim aile hekimi.
viral bi enfeksiyon, gribe de dönüşebilir dedi. ayşecanınki benden daha şiddetliymiş.
boğaz ağrısı dışında başka bi şikayet olmadığı için antibiyotik vermedi. ona
soğuk algınlığı şurubu yazdı.
bana da sprey ve aynı şekilde bi bi hap. bir iki gün kullanalım inş iyi oluruz. olmazsa bize yine dr yolları görünecek.

Geçer inşallah canım. Kıyamam ikinize de ama en çok Ayşecanaaaaaaa <3 :)

Nfk geçmiş olsun canım, haberlere falanda çıktı baya bi grip salgını var, allahtan hemen götürmüşsün doktora. İnşallah başlamadan biter canım. Hem sen hem ayşecik içîn öksürük ve başlangıçta farkedilen grip vs hastalıklara çok iyi gelîyor; çay kaşığının ucuyla toz zencefil ve bal karıştırıp kullanabilirsinîz. Bazen limon da koyuyorum içine. Aklında olsun sabah akşam veriyorum hastalanacak ggb olduğunda. Bağışıklığı güçlendirip öksürüğü de kesîyor canikom:KK66:

Benim bildiğim diyet yemekleri pek seninkilere uymuyorrr:) maşallah döktürüyorsun. İnsN şöyle sıkııcı pek tercih edilmeyen yemekler yaparki yiyesi gelmesin. Senîn yemekleri tok insan bile yerr:KK66:)

Kızım sen sıfır beden halinle ne konuşuyon diyet yemeklerinden sus bakıyım!! :D

sağolun canlar.. istanbulda herkes kırılıyor. dediğiniz gibi grip salgını var ama öyle böyle değil
çok ağır geçiriyor insanlar. yeğenim kreşten getirdi, sonra annem, şimdi bacım feci hasta yatıyor.
muhtemelen biz de onlardan kaptık. inş ilerlemez onlar gibi olursak halimiz fena :KK17:

aryam, öksürük şuan pek yok. yutkunamıyor bazen o zaman arka arkaya öksürüyor.
hiç uyumadı gece. saat 2-3 gibi kucağımda odada gezdiriyordum. yine kustu. eşim de yattığı yerden
boğazına bi şeyler sar, sıcak tutsun dedi. zaten uyku başımda 1,5ta yatmışım. 20 dk da bir çocuk
mızıldayıp ağlıyor. bi de eşim öyle söyleyince bi pöykürdüm adama.:KK34: :KK67:
ben banyoya gittim elini yüzünü yıkıdım
çocuğun. baktım o da peşimden gelmiş.
ben yerleri sildim. başka bi şey istiyorsanız yapayım diyor. :KK45:

yemek konusunda eşim çok zorlanıyor. istediğini istediği kadar yiyordu şimdi.
onu razı etmek için çeşit yapıyorum. yoksa kendim yaparken ne varsa onu yiyordum.
akşama pırasa yapıcam ama balık da alsın, çünkü pırasayla tatmin olmaz adam.
bi de gizli şekeri mi neyi varsa, şeker krizlerine giriyor ya.. yemek yemesin su içmesin
tatlı yesin.. böyle bi zaaf yok yani. evde kek var, tavukgöğsü var ayşeciğe yapmıştım.
kedi gibi yanlarında dolaşıyor. bi de kv akşam irmik helvası yapmış sıcak koymuş tabağa getirdi.
ona da çıkıştı, ben diyet yapıyorum niye böyle şey getiriyorsun diye :KK48: kadın da ben toruna getirdim diyor.
oysa bizimki yemez, babası da kokluyor, karıştırıyor kaşıkla.. hadi bi kaşık ye dedim. çocuk gibi sevindi yaaa
ah şu boğazlar..

Yazık be adama okadar kasmasın :) sonuçta erkeklerin kasları dahaçok olduğu için daha rahat kilo veriyorlar ;)

Eşini tebrik ediyorum valla. Annenin dediği gibi evliya adam heeee :)

Selamlar hanımlar,
Nfk çok geçmiş olsun, insallah ilerlemeden atarsınız hastalığı ..
Destiny, bir iki dakikalık birşeydi kar yağışı, o an dışarıda olanlar gördü bir tek :) ama devam etse güzel olurdu yeniden kar görmek :)
Sabah toplantıya gidip geldim, Anneanneyle çay içiyordu Selim , eve geldiğimde
Aryam,sen 1.sınıfları mı okutuyorsun? 1 dakikada kaç kelime okuyabildiklerini tesbit için, dakika tutuyorlarmış, müfredat gereği mi yapılıyor bu uygulama ? Çocuklar birbirleri ile kıyaslama yapıp rencide olabilirler ,çok tuhaf geldi bana bu Yöntem, daha birinci sınıfa gidiyorlar yarış atı gibi kıyaslanmaları üzücü geldi nedense :KK43:

Hepinize güzel günler :KK37:

Aryamm olayı bilirkişi olarak aydınlatmış. Moral bozucu ama benim de bildiğim hep bunun yapıldığı :/

Evet çok ağır geçiriyor herkes ve Korktuğum başıma geldi :KK43: eşim "boğazım ağrıyor galiba bana da bulaştı" dedi. Çok kızdım ya, hastalar madem niye gidiyorsun oraya!
Diğer odaya yattı şimdi. çıkıp anneme mi gitsem onu mu annesine göndersem kararsız kaldım :'( Ya da bu gece bekleyelim belki ilerlemez? Bilmiyorum
Ooooffff

Sakin ol canikom ya belkim atlatacak adam???!! :) karantina mode on ;)

Ay inşallah toparlayın yarına yaaa... :KK43:

Erkekler diyet konusunda daha iradesiz bencede. Eşim 1 buçuk yıl önce başladı diyete- bizim diyette normalde yediğinin yarısını yemeye başladı, abur cuburu, tatlıyı kesti, yemek çeşitini azalttım ben ve adam hergün spor yaptı aralıksız. 6 ayda 10-12 kg kadar verdi. Sporu hiç bırakmadı, hala yapıyor, ama deli gb yemek te yiyor. Kilosunu sabitlemiş oldu sporla da. Oysa ben hiç inanmamıştım adam başladığında, ama yaptı valla. Bence zayıflamada sporun etkisi daha fazla ama:KK66: inşallah istediğiniz gb olur herşey. Ay aklıma geldi de benim eşim yiyemeyince çok agresif oluyor hiç çekilmiyor yaa:KK43: boğulana kadar ye diyesinm geliyor adama:)

Kız okadar sürmemiştir bence. 6 ayda 10-12 kilo çok az bi erkeğe göre ve okadar kıstıysa????

Ben de yesem kilo almasam ve yemekte boğulsammmmmmm :D

Biz bugşn kartopu oynadık. Oğluş çok sevindi. Sonra okul çıkışı güne gittim. Diyetisyenin dediği kadar yiyip aç ayrıldım :( sonrası da işte ev halleri. Oğluşu uyuttum şimdi serçe sarayı dizisini izlicemmmm :)

Geçer inşallah canım. Kıyamam ikinize de ama en çok Ayşecanaaaaaaa <3 :)

Kızım sen sıfır beden halinle ne konuşuyon diyet yemeklerinden sus bakıyım!! :KK70:

Yazık be adama okadar kasmasın :) sonuçta erkeklerin kasları dahaçok olduğu için daha rahat kilo veriyorlar :KK66:

Eşini tebrik ediyorum valla. Annenin dediği gibi evliya adam heeee :)

Aryamm olayı bilirkişi olarak aydınlatmış. Moral bozucu ama benim de bildiğim hep bunun yapıldığı :/

Sakin ol canikom ya belkim atlatacak adam???!! :) karantina mode on :KK66:

Kız okadar sürmemiştir bence. 6 ayda 10-12 kilo çok az bi erkeğe göre ve okadar kıstıysa????

Ben de yesem kilo almasam ve yemekte boğulsammmmmmm :KK70:

Valla o tam yediklerine dikkat etmedi işte normalde 2 dolu tabak yerdi, insani yemeye başladı, 1 tabak yemeye başladı. Şimdi zaten deli gb yiyor ama almıyor, spordan dolayı. Zor verdi tabi öyle düşününce, ilk 3 ay hiç vermedi hatta. Onun vücut öyle, önce direnç gösteriyor, siz ona bakmayın;)

Nerdeee benim o eski günler bacımm???kilo alıyorummm:( gece gece duramadım açlıktan gittim menemen yaptım kendime, bir baktım kocam ve kız benden önce oturuyo başına. Savaşarak yemek yedik komikti baya:) 2 saatte bi acıkılırmı yaa:((( sabahı zor ediyorum!

Kar
Biz bugşn kartopu oynadık. Oğluş çok sevindi. Sonra okul çıkışı güne gittim. Diyetisyenin dediği kadar yiyip aç ayrıldım :KK43: sonrası da işte ev halleri. Oğluşu uyuttum şimdi serçe sarayı dizisini izlicemmmm :)
topu derkennn? Cidden o kadar yağdı mı yaaa???

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) bugün nöbet günüüüüüüüüüüü :KK17: güzel birgün olsun inşallah.
Günaydınnn... Nöbetler bizi yormadan çabucak bitsin inşallahhhh!!

Çarşamba da ben nöbetçiydim, dün sabah müdür aradı nöbetiniz sırasında bir olay yaşandı mı diye. Yok dedim. Meğer bir aile 147 ye şikayet etmiş bayan nöbetçi öğretmen çocuğumu dövdü diye. Olayı tam olarak bilmiyorum fakat 2 bayan nöbetçi varmış çarşamba günü, bi tutuştum yani noluyo diye? Aman nöbetler sıkıntısız olsunn...

slm canlar, cumanız mübarek olsun..

aryam, o nasıl iş öyle yaa? belli olur bugün.
kilo mevzuuna hiç girmiyorum. :KK4:

slm canlar, cumanız mübarek olsun..

aryam, o nasıl iş öyle yaa? belli olur bugün.
kilo mevzuuna hiç girmiyorum. :KK4:
Diğer bayan öğretmenleymiş canım sıkıntı. Ama ne derece doğru, gerçeklik payı ne hiç bilmiyorum. Benle ilgisi olmadığını öğrenince çokta sormak istemedim açıkçası. Resmi işlemler başlatılmış konuyla ilgilî. Bi ara korktum dün, iftira falan olur mu diye valla.

:KK74:Selamlar , hayırlı cumalar hepimize..

Ooooffff

Çok geçmiş olsun cnm , insallah çocuklara bulaşmaz, çocuklara yaklaşacağı zaman maske taksın bir sıkıntı olmaz insallah .. Atma enişteyi evden :KK48:

Evet, işte benim sıkıntım da o ya, zaten yarış atı oldukları bir sistem var, daha 1.sınıftan başlatmasalardı, iyiydi :KK43:
Canım 2. Sınıf şimdikiler. Ama haklısın hakkatten yarış atı gb ya müfredatta böyle birşey yok ama okuma hızını ölçmenin de tek yolu bu malesef. Tabi öyle olunca rencide olan da oluyor, gereksiz şişirilen çocuklar da oluyor. Okuma hızı, okumaya erken başlaması vs kesinlikle kıyas değil takılmayın bence. Çocuklara da bunu sık sık hatırlatın. Ama zavallı çocuklar daha oyun çağında, öyle yükleniyoruz ki, çocuk olduklarını biz bile unutuyoruz.
Çok sağol cnm, çocuklar okumayı sökeli kaç ay olmuş ki , kesinlikle bu şekilde yaklaşıp , aman benimki 1.olsun diyen birisi değilim , kızımda da öyle rahatsız edici hırs yok çok şükür :) o konuda rahatım.. Evine gidip. Ben falanca çocuk kadar hızlı değilim diye ağlayan çocuklar da varmış ):

Mecburi Metod bu olsa da ;sınıf içerisinde , sen hızlısın , şu yavaş deyip çocukların etiketlemesi hoş olmamış bence..
Bir de Henüz bize sonucları söylemedi, özel olarak söyleyecekmiş, sınıf içerisinde söyleyip , çocukları kendi aralarında yarıştırıyorsun zaten , velilere de söylesen ne olur yani :KK48: bir de onlar yarışsın :))
Herhalde orta seviye der bizim kıza, sabah 9 akşam 4 okulda bu çocuk, her akşam saat 5 ten sonra; 4 sayfa ödev + 4-5 Sayfa okuma, biraz da oynayayım diye çocuk isyan ediyor artık... çok da üzerine gitmek istemiyorum , nasıl olsa öğrendi, elbet hızlanırlar zamanla.. Benim düşüncem bu...
Âynen dediğin gibi, bu çocuklar henüz oyun çocuğu, sadece okuma yazma, matematik de değil, ingilizcesi ayrı, diğer dersleri ayrı... ana sınıfından çıktığına pişman oldu çocuk :KK48:

Biz bugşn kartopu oynadık. Oğluş çok sevindi. Sonra okul çıkışı güne gittim. Diyetisyenin dediği kadar yiyip aç ayrıldım :KK43: sonrası da işte ev halleri. Oğluşu uyuttum şimdi serçe sarayı dizisini izlicemmmm :)
Kar topu oynamaya gelebilir miyiz , bizimkiler doyamadı bir türlü kara :)
Ay kıyamam insallah sabrının sonu mükafat olacak, azıcık daha sabır Pembişim :*

Valla o tam yediklerine dikkat etmedi işte normalde 2 dolu tabak yerdi, insani yemeye başladı, 1 tabak yemeye başladı. Şimdi zaten deli gb yiyor ama almıyor, spordan dolayı. Zor verdi tabi öyle düşününce, ilk 3 ay hiç vermedi hatta. Onun vücut öyle, önce direnç gösteriyor, siz ona bakmayın:KK66:

Nerdeee benim o eski günler bacımm???kilo alıyorummm:KK43: gece gece duramadım açlıktan gittim menemen yaptım kendime, bir baktım kocam ve kız benden önce oturuyo başına. Savaşarak yemek yedik komikti baya:) 2 saatte bi acıkılırmı yaa:KK43:(( sabahı zor ediyorum!
Menemenin başındaki savaşınız geldi gözümün önüne :KK48: Afiyet şifa olsun , anne ne yerse,o çok rağbet görüyor bizim evde de :))
Alınan kilolar lohusalık döneminde hızla kaybolacak nasıl olsa, o yüzden rahat rahat ye canım ..:kk77:
Diğer bayan öğretmenleymiş canım sıkıntı. Ama ne derece doğru, gerçeklik payı ne hiç bilmiyorum. Benle ilgisi olmadığını öğrenince çokta sormak istemedim açıkçası. Resmi işlemler başlatılmış konuyla ilgilî. Bi ara korktum dün, iftira falan olur mu diye valla.
Allah korusun , şimdiki velilerle uğraşmak da zor, okula gidip geldikçe bazılarını görüp, öğretmenlere sabır diliyorum :KK48:

Pamuk helva biz de maske aldık zaten akşam hemen

Anneme gitmek bana zor geliyor pılımı pırtımı toplayıp..O da gitmek istemiyor annesine,rahatını bırakıp :)

Ben de bu akşam keremi anneme yollayayım dedim. Ağlar mı bilmiyorum ama muhtemelen ağlamaz. Mert zaten 20.30 da yatıyor ama kerem geç yatıyor babasının yanına gitmek istiyor sürekli yoruyor beni.
Ben de böyle bi çözüm düşündüm hem kereme de değişiklik olur 3 gündür evdeydik bugün gözümü karartıp parka çıkardım. Neyse ki sağ salim döndük

"Babasling" kullanıyorum merti taşırken sana da tavsiye ederim aryamm

Ben yine uzaklaşıyorum buralardan, sonra görüşmek üzere ;)

Oğluşla tam uyuma seansına başladık ki midesinin tuhaf olduğunu belirtir hareketler yaptı. Ben anladım tabi hemen eşimden poşet istedim ama yetişemedi tabi. Yatağa kustu. Yatmadan önce aç gözle iki elma yedi. Bi de ılık sütü içince hepsi çıktı :/ şimdi rahatladı umarım ve rahatça uyur. Kusunca panik oluyo yazık :( Allah'ım dermansız dert vermesin kimsenin yavrusuna.

Oğluşla tam uyuma seansına başladık ki midesinin tuhaf olduğunu belirtir hareketler yaptı. Ben anladım tabi hemen eşimden poşet istedim ama yetişemedi tabi. Yatağa kustu. Yatmadan önce aç gözle iki elma yedi. Bi de ılık sütü içince hepsi çıktı :/ şimdi rahatladı umarım ve rahatça uyur. Kusunca panik oluyo yazık :KK43: Allah'ım dermansız dert vermesin kimsenin yavrusuna.
Kusunca korkuyorlar sanırım.

Back
X