Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızmakta gayet haklısın şekerim. Ama artık ben şöyle düşünüyorum; öyle anababaya böyle çocuk müstahak. Gitsinler bi ömür uğraşsınlar. Biz bikaç yıl katlanıyoruz :KK66: Allah'ımmmmmm ilerde bizim çocuklarlailgili de bu yorumu yapmasın öğretmenleri :KK70:
Bizim çocuklar kısmını hiiiç karıştırmaaa:KK45:
Bizimki evde bize çektirir, dışarda mum olur kesin. Bizim ne suçumuz varsa!:KK1:

selam hanımlar...iyi haberler geliyor topikten çok şükür hastalar iyileşmiş eşler işe başlamış kuzular akıllı;) öpüyorum hepinizi güzel haberler için..biz de iyiyiz gribe yakalanmadığımız her günü kutlamalarla geçiriyoruz.ama artık hava açsın kuzular tepinsin yorulsun kesintisiz uyusun...
çocuk konusu ilginç tabi...biz kendimize göre iyi yetiştiriyoruz belki ama birileri beğenmeyebilir zararlı insan olmasınlarda herşeylerine razıyım ben hele bu okul değişikliğinden sonra yine döndüm kaşlar çatık öğretmen moduna...pembişe ve aryaya katılıyorum ama kuzguna yavrusu güzel gözüküyor sonuçta...ama ilginci gelip diyorlarki "bizim çocuğun matematiği zayıf" biliyorum o yüzden bu okulda diyorum...ne yapabileceksek 15 yaşına gelmiş adamlara sanki hapı var bu işin...ama ellerinde en kral akıllı telefon.."neden aldınız" diyorum. söz verdi ders çalışacak diyolar..beni de nüfusunuza alırmısınız diyorum gülüyorlar...becerebilirsem ne ala ama koşulsuz ödüllendirme benim kafama hiç yatmıyor umarım bu eleştirdiklerimi ben yapmam...

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallah.

Eagleım akıllı telefonun nasıl vakit öldürdüğünü anlamıyorlar malesef. Bunlar genç yani tabiki kendilerine hakim olamayabilirler. Aslında çok büyük sorumluluk vermiş oluyorlar çocuklara da işte anlayana...

Düştüm bende yine okul yoluna. Bugün kütüphane haftası dolayısıyla çocukları il halk kütüphanesine götüreceğim. İnşallah kazasız belasız döneriz.
Hava kapalı burda, içini daraltıyor insanın.:(

Aryamm nasıl geçti kütüphane geziniz??? Annemin beni ilk kütüphaneye götürdüğü günü ve o kokuyu hala hatırlarım. İlk pinokyoyu okumuştum.. Kitap sevgisi önemli bişi :)

Ben de bugün sabahtan sporumu yapıp öğlen kaş bıyığa gittim. Sonra da bi arkadaşla buluşup Kocan Kadar Konuş filmine gittik. Tatlı ve hafif bir filmdi. Tatlıların pudingi gibi diyebiliriz :D sonra eve geldim ki oğluş uyumamış ve çerçeve bardak ne varsa indirmiş. Şu ara bakıcımıza acaip kılım ama kafa şişirmiyim.

Aryamm nasıl geçti kütüphane geziniz??? Annemin beni ilk kütüphaneye götürdüğü günü ve o kokuyu hala hatırlarım. İlk pinokyoyu okumuştum.. Kitap sevgisi önemli bişi :)

Ben de bugün sabahtan sporumu yapıp öğlen kaş bıyığa gittim. Sonra da bi arkadaşla buluşup Kocan Kadar Konuş filmine gittik. Tatlı ve hafif bir filmdi. Tatlıların pudingi gibi diyebiliriz :KK70: sonra eve geldim ki oğluş uyumamış ve çerçeve bardak ne varsa indirmiş. Şu ara bakıcımıza acaip kılım ama kafa şişirmiyim.
Kütüphane gezimiz güzel geçti canım. Hatta 0-14 yaş için ayrılmış özel bir bölüm vardı ki bayıldım. Arada benim kızı alıp götürebileceğim bir yer, değişik etkinlikler var yaş gruplarına göre:KK66: kitap sevgisi benimde aşırı önemsediğim bişi. Eski öğrencilerimde bunu başarmıştım, tenefüslerde bile oyun yerine kitap okumayı tercih eden öğrencilerim vardı. Bu sınıfta henüz okuma olayına gelemedim tam olarak:KK43:

Ne güzel geçmiş günün, uzun zaman oldu kendime vakit ayırmayalı...

Neyse en azından şu saatlerde efe uyuduğu için keyif yapıyorsundur:KK66: bunun tadını çıkar.

Bakıcı olayına gelince, bizden başka kim bakarsa baksın içimize sinmeyen şeyler oluyor. Ben annemden şikayetçiyim ona kalırsa bu yıl:) burnundan da kıl aldırmıyor bizimki. Bir şey de söylenmiyor. Allah yoluna bu yıl bizim çocuk:(

Ben de bugün sabahtan sporumu yapıp öğlen kaş bıyığa gittim. Sonra da bi arkadaşla buluşup Kocan Kadar Konuş filmine gittik. Tatlı ve hafif bir filmdi. Tatlıların pudingi gibi diyebiliriz :KK70: sonra eve geldim ki oğluş uyumamış ve çerçeve bardak ne varsa indirmiş. Şu ara bakıcımıza acaip kılım ama kafa şişirmiyim.
Ne güzel kendine vakit ayırmışsın. Bakıcı olayında da boşver diyeceğim. Benim şu an annem yanımda sorun yok ama kv bakarken uyuz olduğum çok şey oluyordu.

Kütüphane gezimiz güzel geçti canım. Hatta 0-14 yaş için ayrılmış özel bir bölüm vardı ki bayıldım. Arada benim kızı alıp götürebileceğim bir yer, değişik etkinlikler var yaş gruplarına göre:KK66: kitap sevgisi benimde aşırı önemsediğim bişi. Eski öğrencilerimde bunu başarmıştım, tenefüslerde bile oyun yerine kitap okumayı tercih eden öğrencilerim vardı. Bu sınıfta henüz okuma olayına gelemedim tam olarak:KK43:

Ne güzel geçmiş günün, uzun zaman oldu kendime vakit ayırmayalı...

Neyse en azından şu saatlerde efe uyuduğu için keyif yapıyorsundur:KK66: bunun tadını çıkar.

Bakıcı olayına gelince, bizden başka kim bakarsa baksın içimize sinmeyen şeyler oluyor. Ben annemden şikayetçiyim ona kalırsa bu yıl:) burnundan da kıl aldırmıyor bizimki. Bir şey de söylenmiyor. Allah yoluna bu yıl bizim çocuk:KK43:
Acaba ikinciye bakmak istemiyor mu?
Günaydın.

Ne güzel kendine vakit ayırmışsın. Bakıcı olayında da boşver diyeceğim. Benim şu an annem yanımda sorun yok ama kv bakarken uyuz olduğum çok şey oluyordu.

Acaba ikinciye bakmak istemiyor mu?
Günaydın.
Evet istemiyor canım. Bu yıl da biraz zoraki oldu ondan da sebep.

Günaydınnnn:)))

Günaydın kızlarrrrrrrrr :) bugün teyzemiz sabahtan yok o yüzden giremedim şu saate kadar. Yaşasın sabah koşturması :D

Aryammm peki minik kuşa kim bakacak şu durumda?? Bakıcı arayacaksın muhtemelen dimi??

Bakıcı olayı uzun hikaye ama şöyle basit bir örnek verecek olursam; eve geldiğimde duvardaki çerçeve düşmüş, vitrindeki çiçekler parça pincik edilmiş oluyor ki ben varken bunu yapamıyo oğluş çünkü hem otoritem farklı hem de popomu hemen kaldırıp yanına gidiyorum ve onu engelliyorum. Artık iki çocuğum var da eyliyorum gibi geliyor valla. Daha bikaç olay daha var buna benzer malesef. Mecburen bekliyorum ve iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.

Geç bir günaydın da benden. Hayırlı sabahlar :KK25:

Aysecigi neneye bıraktık. Bacimla çarşıya gidiyoruz.:KK55:

Eaglee, yeni yasin hayırlı olsun bacım. Rabbim yavruların, esin ve sevdiklerine nice mutlu huzurlu yillara eristirsin. Hakkında hayırlı olacak duaların gerceklessin ins. Çok opuyorum :KK15:

Günaydın kızlarrrrrrrrr :) bugün teyzemiz sabahtan yok o yüzden giremedim şu saate kadar. Yaşasın sabah koşturması :KK70:

Aryammm peki minik kuşa kim bakacak şu durumda?? Bakıcı arayacaksın muhtemelen dimi??

Bakıcı olayı uzun hikaye ama şöyle basit bir örnek verecek olursam; eve geldiğimde duvardaki çerçeve düşmüş, vitrindeki çiçekler parça pincik edilmiş oluyor ki ben varken bunu yapamıyo oğluş çünkü hem otoritem farklı hem de popomu hemen kaldırıp yanına gidiyorum ve onu engelliyorum. Artık iki çocuğum var da eyliyorum gibi geliyor valla. Daha bikaç olay daha var buna benzer malesef. Mecburen bekliyorum ve iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.
Bence bakan kimse süre dolsun da eve gideyim modunda oluyor. Bir çocuğum daha olursa ücretsiz izin düşünüyorum.

Geç bir günaydın da benden. Hayırlı sabahlar :KK25:

Aysecigi neneye bıraktık. Bacimla çarşıya gidiyoruz.:KK55:

Eaglee, yeni yasin hayırlı olsun bacım. Rabbim yavruların, esin ve sevdiklerine nice mutlu huzurlu yillara eristirsin. Hakkında hayırlı olacak duaların gerceklessin ins. Çok opuyorum :KK15:
Beni de alınnnnn.

Eaglecım nice mutlu yıllara canikommmmmmmmm <3 <3

Sayın muhtarım size de teşekkür ediyorum böyle şeyleri hatırlattığınız için :) <3 <3

O kadar yazdım boşa gitti iyi mii???

Pembişim seneye doğuracağım evdeyim inşallah:) seminer dönemi+1 hafta var onu da babanne-ananne hallederiz inşallah diye düşünüyorum. Birde anaokuluna göndermeyi düşünüyorum 3 yaş grubuna, yarım gün. Çünkü biz yetmiyoruz artık arkadaş istiyor, gitsin yarım gün sosyalleşsin diyorum. Çocuk gelişim uzmanımız nfk hatun ne der bu konuda bilmiyorum tabi. Biz bebekle eve kapanınca o da garibim havası değişsin biraz.

Bakıcı olayına gelinceee; sizin evdeki bakıcı karakteri bizim evde benim sanırım bacım:) eşim ve annem sürekli kıza bağırıp çağırıyor, adım atsa şunu yapma bunu yapma diyorlar. Ben zaten bu duruma kılım! Bi rahat bırakın çocuğu ya, çocuk yani bu. zoruma gidiyor, babası da olsa, ananesi de olsa kızan...

Kızlarrr!!! Bişi sorcam evde tavuk göğüs ve mantar var. Sote yapıcam körili falan ama güzel bi tarifi olan var mı? Birde farklı bir makarna sosu olan varsa alabilirim;)

Back
X