Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pamuk helva biz de maske aldık zaten akşam hemen

Anneme gitmek bana zor geliyor pılımı pırtımı toplayıp..O da gitmek istemiyor annesine,rahatını bırakıp :)

Ben de bu akşam keremi anneme yollayayım dedim. Ağlar mı bilmiyorum ama muhtemelen ağlamaz. Mert zaten 20.30 da yatıyor ama kerem geç yatıyor babasının yanına gitmek istiyor sürekli yoruyor beni.
Ben de böyle bi çözüm düşündüm hem kereme de değişiklik olur 3 gündür evdeydik bugün gözümü karartıp parka çıkardım. Neyse ki sağ salim döndük

"Babasling" kullanıyorum merti taşırken sana da tavsiye ederim aryamm

Ben yine uzaklaşıyorum buralardan, sonra görüşmek üzere :KK66:
İyi düşünmüşsün canım, kereme de değişiklik olur, merti de kontrol altında tutabilirsin hem;)
Babaslîng düşünüyorum evet, alışverişlere çok var daha ama, alırım kesin;)

Oğluşla tam uyuma seansına başladık ki midesinin tuhaf olduğunu belirtir hareketler yaptı. Ben anladım tabi hemen eşimden poşet istedim ama yetişemedi tabi. Yatağa kustu. Yatmadan önce aç gözle iki elma yedi. Bi de ılık sütü içince hepsi çıktı :/ şimdi rahatladı umarım ve rahatça uyur. Kusunca panik oluyo yazık :KK43: Allah'ım dermansız dert vermesin kimsenin yavrusuna.
Kusunca bizimki de çok korkuyor, ama sonrasında rahatladıkları için kusmaları daha iyi tabi. İnşallah ciddi bişi yoktur. Sana da iş çıkmış yatak yorgan...:(

Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah.
Günayydınnn canımm.

Bugün temizlik için kadın gelecek bize, arya ve babasını gönderiyorum akşama kadar evden. Bende yavaştan evi toplarım, ev bi düzene girmiş olur en azından.
Sağolsun annem temizlikçiyi haftaiçi alma diye ısrar edince tatilimi de temizlikle yemiş oluyorum! Haftaiçi gelseydi sanki kendi otutup yapacaktı!! Bu konuya da ayrıca kılım!

Kolay gelsin aryammmm. Lütfen kendini yorma şekerim.
Evet rahatladı baya kusunca mışıl mışıl uyudu :) amannn iş çıkıyo ama sonuçta elimizde yıkamıyoruz çok şükür diyerekten kendimi motive ediyorum :D

slm canlar.. tam tersi gibi hissedilse de bugün baharın ilk günü..
yakında güzel havalar, çiçekler bahar gelecek inş.. :KK68:

ilbilgem, çok geçmiş olsun. illet bi hastalık bu.:110:
inş kuzuya bulaşmaz. ilaç alıyor musun? hoş ilaç da ne kadar etkili bilmiyorum ama.
ilaçtan sanırım benim boğaz ağrım hafifledi, ayşecik de daha iyi..

pembişim, efeye de çok geçmiş olsun. kusmak bizim için bile feci bi şey.
inş bugün iyidir ve her zamanki kuduruklukları devam eder :p

aryam, sana da kolay gelsin.. kendini yorma diyicem ama ne kadar etkili olur bilemiyorum. :KK45:

kuzenimin nişanı var, bizimkilerle oraya gidicem. eşim de arkadaşının düğününe gidecek.
herkese hayırlı huzurulu bi gün ve haftasonu diliyorum..

not: havalar güzelleşince biz de buluşucaz di miiiiii?:KK37:

inş kuzuya bulaşmaz. ilaç alıyor musun? hoş ilaç da ne kadar etkili bilmiyorum ama.

aryam, sana da kolay gelsin.. kendini yorma diyicem ama ne kadar etkili olur bilemiyorum. :KK45:

kuzenimin nişanı var, bizimkilerle oraya gidicem. eşim de arkadaşının düğününe gidecek.

Evet buluşucaz inşallahhhhhh :) dimi???

Canım bugün çok şükür iyi. Burdaki kar yağışına rağmen markete falan gittik hava aldık. Eskiden ne zordu onunla market alışverişi!! Şimdi çok kolay. Bi de bana sormadan asla bişi almıyo süper yani :) tabi bu aşamaya gelene kadar biraz bağrış çağrış yaşamış olabiliriz :D

Evet buluşucaz inşallahhhhhh :) dimi???

Canım bugün çok şükür iyi. Burdaki kar yağışına rağmen markete falan gittik hava aldık. Eskiden ne zordu onunla market alışverişi!! Şimdi çok kolay. Bi de bana sormadan asla bişi almıyo süper yani :) tabi bu aşamaya gelene kadar biraz bağrış çağrış yaşamış olabiliriz :KK70:
innnnşallaaaaah!!! :KK68:

di mi ya? büyüyorlar geçrekten.. zaten alışveriş arabasına koyuyorum bizimkini.
ama tedbiren reyonlara çok yakında bırakmıyorum.
çünkü kasaya geldiğimizde ekstradan alakasız şeyler buluyorum arabada.. bulaşık fırçası, margarin, cips :KK53::-)

Nfk hayat size güzel kızımmmmmmm. Etkinlik etkinlik üstüne. Ben de etkinlik istiyom :p biz de en yakın yaza bi nişan var sanıyorum???
Aa yoksa kucuk kardesin mi?:eek:
Gecen pazar kaynim sozlendi, onun da bir aya nisani olacak ins hayirlisiyla.
Dugunler olsun ya, az hareket heyecan gelsin. Bizde ve esimin ailesinde evlenecek cok kuzen var bakalim bekliyoz:KK51:

Son düzenleme:
gecen sağlık ocağına gittiğimizde 7-8 yaşlarında bi oğlan çocuğu iğne ocakmış, hem de 3 tane.
neyse aşı odasına geçtiler bizimle ilgilenen hemşire de gitti, enjeksiyonu hazırlıyor.
çocuğu üç kişi tuttu. ikisi kollarından biri başından. hemşire de elinde enjektör çocuğun damarını arıyordu.
bizimki kapıdan gördü bunu bağırıyor. ''bırakıııın, çocuğu bırakıııııın!!!'' :-)

sağlık ocağında bekleyen hastalar gülmekten yerlere yattılar..
hemşire de kızını uzaklaştır, ellerim titriyor gülmekten, iğne yapamıyorum diyor :KK48:

Ayy, hiç sorma ilaç aldım, serum takıldı ancak kendime geldim. Bugün iyiyim şükür.
Burada kar yağıyor. Bahar mı!!!!
İyi eğlenceler.

innnnşallaaaaah!!! :KK68:

di mi ya? büyüyorlar geçrekten.. zaten alışveriş arabasına koyuyorum bizimkini.
ama tedbiren reyonlara çok yakında bırakmıyorum.
çünkü kasaya geldiğimizde ekstradan alakasız şeyler buluyorum arabada.. bulaşık fırçası, margarin, cips :KK53::-)

Aa yoksa kucuk kardesin mi?:eek:
Gecen pazar kaynim sozlendi, onun da bir aya nisani olacak ins hayirlisiyla.
Dugunler olsun ya, az hareket heyecan gelsin. Bizde ve esimin ailesinde evlenecek cok kuzen var bakalim bekliyoz:KK51:

Yok canımcım kuzenim :) kardeşimin daha mezun olması gerek ;)

gecen sağlık ocağına gittiğimizde 7-8 yaşlarında bi oğlan çocuğu iğne ocakmış, hem de 3 tane.
neyse aşı odasına geçtiler bizimle ilgilenen hemşire de gitti, enjeksiyonu hazırlıyor.
çocuğu üç kişi tuttu. ikisi kollarından biri başından. hemşire de elinde enjektör çocuğun damarını arıyordu.
bizimki kapıdan gördü bunu bağırıyor. ''bırakıııın, çocuğu bırakıııııın!!!'' :-)

sağlık ocağında bekleyen hastalar gülmekten yerlere yattılar..
hemşire de kızını uzaklaştır, ellerim titriyor gülmekten, iğne yapamıyorum diyor :KK48:

Allah'ımmmm hiç de kıyamazmışşşşşşş :) çok cesur bi kız olacak bu minik Ayşecan :)

Kuzenim inşallah canım :)
Canım ya senin hastalığın da baya ağır geçmiş çok geçmiş olsun ya :(

Kendini yormamak ne mümkün yaaa:( gardropu yerleştireyim aryanın küçükenlerini çıkarayım derken... Belim tutuldu. Buzdolabıyla dolapların içine de bi el atayım diye düşünmüştüm ama nerdeee:( ilbilgecim, kadın ilk kez geliyordu, şirketten geliyordu üstelik, bende onun peşinde dolandım mecburen.

Neyseki ev düzene girdi biraz:)

Bu arada bi mesajı alıntılayıp sadece bir tek şeye cevap yazıyorum ya bana bravo!! Yaşlandım üleynnnn :D

Nfkcan ben oğluşu genelde oturtmuyorum arabaya. Üç tür araba var bizim markette. Bi küçük market arabası önünde ayı resmi olan, büyük araba bizim kullandığımız bi de önünde araba (direksiyonu vs olan) olup çocuğu bindirebildiklerimiz var. Oğluş napıyo dersen gidiyo önü arabalıyı alıp itiyo :D canı isterse içine oturuyo istemezse itiyo vs :)

Bu arada bi mesajı alıntılayıp sadece bir tek şeye cevap yazıyorum ya bana bravo!! Yaşlandım üleynnnn :KK70:

Nfkcan ben oğluşu genelde oturtmuyorum arabaya. Üç tür araba var bizim markette. Bi küçük market arabası önünde ayı resmi olan, büyük araba bizim kullandığımız bi de önünde araba (direksiyonu vs olan) olup çocuğu bindirebildiklerimiz var. Oğluş napıyo dersen gidiyo önü arabalıyı alıp itiyo :KK70: canı isterse içine oturuyo istemezse itiyo vs :)
O önünde araba olan sepetleri kendim zor itiyorum, aferin efecana rafları devirmeden sürüyor haa;)

selamlar.. haftasonu rehaveti kimsecikler yok..
kahvaltıdan sonra evi dip köşe süpürdüm, artık hiiç silesim gelmiiii:KK45:
akşamdan dolma sarmıştım, ocağa koydum o pişedursun şimdi biraz spor yapicim.
sonra banyoyu da temizleyip duş alırım. hava serin ama güneş de bize gülümsüyor ( :48:) çıkıp biraz yürürüz belkim..
herkese hayırlı ve huzurlu bi pazar diliyorum.. :KK15:

Back
X