- 8 Ağustos 2011
- 11.562
- 7.928
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun kızlar ya geçecek ben de biliyorum ama kendim de yıpranmadan geçseydi iyiydi
Dün annemdeydim misafir vardı akşam erkenden sızmışım
Bugün de keremi kreşe götürdüm dönüşte pert olduk uyuduk sağolsun mert de kv de uyumamış bizle uyudu :)
Akşam da çaya eşimin halası vardı
Bişey yapma demişlerdi pek bişey yapmadım
Kupta puding (hala diyette sadece puding yiyor tatlı olarak)
Börek buzluktan
Patates topları üstüne rus salatası
Baklava aldık bi de
Tabi ben pek oturamadım çocuklarla ama Allahtan uyumuştuk![]()
Pembişim, eşim bugün yemek istedi ama izin vermedim.
Bir gün girmedim. . Topik nufusu yine cogalmis, iyi mi?!
İyi iyiiiii
Hoşgeldinyasmin16 . İnanmazsiniz simdi, ben yasmını hatırlayamadım.
Yaşlanıyorum galiba.![]()
Tabi ya ben de tanıyor gibi olmuştum seni görünce, hatırladım şimdi :) Ne günlerdi..slm busmai cok uzun yillar gecti belki hatirlamazsin bi ara pkolu hanimlar topiginde yazisiyorduk ne kadar uzun zzaman gecti ikinci bebegini buyutuyorsun:)
masallah enerjine hayranim iki cocukla gayette guzel bi menu olmus
Pembe seni cok iyi anliyorum kuduruk bi cocukla ugrasmak cok zor belki efe kadar olmasa da benim dorugum da hatri sayilir yaramazOğluşum bugün beni mahvetti sağolsun. Öğle uykusu uyumadı. Oysaki dışarı çıkardım, birlikte temizlik yaptık ve kudurduk okadar. Sürekli baba diye ağladı durdu. Akşam 8 gibi babası gelince rahat etti neyseki. Biraz oynadılar ve sonra uyuttum onu. Saat 9 da sporumu yapmaya başladım. Şu saat oldu daha okulla ilgili işlerim var. Sanırım yapmıcam :/ evde oturup çocuk bakanları tebrik ediyorum. Akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz??? Tabi belki şu memlekette bi yakınım olsaydı ve 1-2 saat bile oraya gidip vakit geçirseydik daha farklı düşünebilirdim ama şu an depresif moddayımmmmm :) herkese iyi akşamlar diliyorummmmmmmm.
Haa tam benim durummuş işte :)Yasmincim hoşgeldin canım
Pembişim dün kötü geçmiş anlaşılan. Zaten biz günümüzde değilsek sıpaların da üstümüze üstümüze geleceği tutar ya. Neyse bugün iyisindir umarım.
Busmai sen öyle anlatınca aklıma bi arkadaşımın anlattığı geldi. İki çocuğu var biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında. Sabah çocuklar uyanmış, onları oturma odasına koymuş, ellerine çubuk kraker ve sularını vermiş. Çizgi filmi de açıp biraz daha uyumaya çalışıyordu. Gülmüştüm baya. Zor bacımmm. Allah güç kuvvet versin....
Herkese günaydınnn...
Spor yapabiliyorsun da vaktinde yapamadın diye manyıyorsun pes kızım! :)İlbilge noldu kız pastanın akibeti??? Beğendiniz inşallah.
Aryammm ben takık bir insanım. Yapılacak birşey varsa ve ben o şeyi kendim dışında sebeplerden yapamıyorsam psikolojim bozuluyo. Dün de sporumu vaktinde yapamayınca manyadım yani :)
Teşekkürler canımGunaydinn herkese
pamukhelva aryam hosbuldum :)
Nfk ilk kez yaziyorum daha once sessiz takipcisiydim topigin
busmai valla iyi idare ediyorsun iki cocukla..
bbende bu sabah yataktan kalkamiyorum uzerimde bi tembellik var ama allahtan oglum kendi kendine oynuyor simdilik
ztn cokkk istahsiz bi cocuk ben uzerine dusmesem butun gun ac gezer
Aryam bu arada allah saglikla kucagina almayi nasip etsin![]()
Canım benim yaaHaa tam benim durummuş işte :)
Spor yapabiliyorsun da vaktinde yapamadın diye manyıyorsun pes kızım! :)
Dün benim veletler de çok kuduruktu, öğlen yüzmeye gittim 1-2 saat rahatladım ama yüzdüğüm için yoruldum tabi. Bi de dönüşte yemek yaptım. artık ayakta uyuyordum ama 1 dk bırakmıyorlar özellikle mert sürekli kucağımda durmak istiyor bırakınca deli gibi ağlıyor ayrılık kaygısı mıydı neydi o başladı heralde.. Kerem desen her dakika bir atraksiyon.
E bunlar çıldırınca ben de oturup ağladım Allahım bana güç ver diye dua ettim işte oluyor da, böyle oluyor :)
şahsım adına dışarıda çalışmadığım için senden daha az yorulduğumu düşünüyorum.Oğluşum bugün beni mahvetti sağolsun. Öğle uykusu uyumadı. Oysaki dışarı çıkardım, birlikte temizlik yaptık ve kudurduk okadar. Sürekli baba diye ağladı durdu. Akşam 8 gibi babası gelince rahat etti neyseki. Biraz oynadılar ve sonra uyuttum onu. Saat 9 da sporumu yapmaya başladım. Şu saat oldu daha okulla ilgili işlerim var. Sanırım yapmıcam :/ evde oturup çocuk bakanları tebrik ediyorum. Akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz??? Tabi belki şu memlekette bi yakınım olsaydı ve 1-2 saat bile oraya gidip vakit geçirseydik daha farklı düşünebilirdim ama şu an depresif moddayımmmmm :) herkese iyi akşamlar diliyorummmmmmmm.
ahahahahhgünaydın bacılar.. yeni hafta hayırlı huzurlu olsun inş..
haftasonu öyle böyle yoğun geçti, ben de yorgun hissediyorum kendimi.
bi de regl oldum, değmeyin sinirime
şahsım adına dışarıda çalışmadığım için senden daha az yorulduğumu düşünüyorum.
(nenemizin ifadesiyle; ''melaike gibi uşağın var. elinin altında makineler, kocan da evliya.
öğleye kadar yatirsin, göre de uşak baktiğini sanirsin, bilmirim halın ne olacah tembel gavur)
aile etkisi ve dopingi hakkında haklısın. anneyle kardeşle geçirilen 1 saat bile artı enerji olarak depolanıyor.
arada bu sinir hali hepimize geliyor. eminim bugün daha iyisin..![]()
Kız maşallah senin bişi yapmamış haline :)
Çocuklar arası yaş farkı az olunca fiziksel olarak daha yorucu oluyor. Ama busmai halleder
İyi yapmışın canımcım :) cidden durdukça tadı güzelleşiyor çünkü. İgden foto at kız bugün merak ettim ben :)
Canım benim galiba yazmamış hiç ilk defa yazıyo. Yoksa sen ve senin o hafızandan bişi kaçar mı beaaaaaa![]()
Canım mesajını yeni gördüm. Pastayı afiyetle yedik.bir iki dilim kalmıştı. Minik kuş veya annem yememiş olursa foto eklerim.İlbilge noldu kız pastanın akibeti??? Beğendiniz inşallah.
Aryammm ben takık bir insanım. Yapılacak birşey varsa ve ben o şeyi kendim dışında sebeplerden yapamıyorsam psikolojim bozuluyo. Dün de sporumu vaktinde yapamayınca manyadım yani :)
Annen lafları çok hoş.günaydın bacılar.. yeni hafta hayırlı huzurlu olsun inş..
haftasonu öyle böyle yoğun geçti, ben de yorgun hissediyorum kendimi.
bi de regl oldum, değmeyin sinirime
şahsım adına dışarıda çalışmadığım için senden daha az yorulduğumu düşünüyorum.
(nenemizin ifadesiyle; ''melaike gibi uşağın var. elinin altında makineler, kocan da evliya.
öğleye kadar yatirsin, göre de uşak baktiğini sanirsin, bilmirim halın ne olacah tembel gavur)
aile etkisi ve dopingi hakkında haklısın. anneyle kardeşle geçirilen 1 saat bile artı enerji olarak depolanıyor.
arada bu sinir hali hepimize geliyor. eminim bugün daha iyisin..![]()