Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bir gün girmedim. . Topik nufusu yine cogalmis, iyi mi?!:-)
İyi iyiiiiiHoppa

Hoşgeldin yasmin16 yasmin16 . İnanmazsiniz simdi, ben yasmını hatırlayamadım.:eek:

Yaşlanıyorum galiba. :KK45:

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Bugün babamız maç yolcusu. Yani oğluşla başbaşayız. Aman sabahlar olmasın :D

Sağolun kızlar ya geçecek ben de biliyorum ama kendim de yıpranmadan geçseydi iyiydi :KK66:
Dün annemdeydim misafir vardı akşam erkenden sızmışım
Bugün de keremi kreşe götürdüm dönüşte pert olduk uyuduk sağolsun mert de kv de uyumamış bizle uyudu :)
Akşam da çaya eşimin halası vardı
Bişey yapma demişlerdi pek bişey yapmadım
Kupta puding (hala diyette sadece puding yiyor tatlı olarak)
Börek buzluktan
Patates topları üstüne rus salatası
Baklava aldık bi de
Tabi ben pek oturamadım çocuklarla ama Allahtan uyumuştuk :KK70:

Kız maşallah senin bişi yapmamış haline :)
Çocuklar arası yaş farkı az olunca fiziksel olarak daha yorucu oluyor. Ama busmai halleder ;)

Pembişim, eşim bugün yemek istedi ama izin vermedim.

İyi yapmışın canımcım :) cidden durdukça tadı güzelleşiyor çünkü. İgden foto at kız bugün merak ettim ben :)

Bir gün girmedim. . Topik nufusu yine cogalmis, iyi mi?!:-)
İyi iyiiiiiHoppa

Hoşgeldin yasmin16 yasmin16 . İnanmazsiniz simdi, ben yasmını hatırlayamadım.:eek:

Yaşlanıyorum galiba. :KK45:

Canım benim galiba yazmamış hiç ilk defa yazıyo. Yoksa sen ve senin o hafızandan bişi kaçar mı beaaaaaa :D

Eaglee çökertme kebabı dedin beni mahvettinnnnnnnn. Diyetin ilk ayında herbişi yasak patates, havuç, bezelye gibi. Değil ki patates kızartması düşüneyimmm :( size afiyet bal olsun :) sanırıım ikinci ayda tatlı hakkı falan olacakmış inşallahhhhh :)

slm busmai cok uzun yillar gecti belki hatirlamazsin bi ara pkolu hanimlar topiginde yazisiyorduk ne kadar uzun zzaman gecti ikinci bebegini buyutuyorsun:)
masallah enerjine hayranim iki cocukla gayette guzel bi menu olmus
Tabi ya ben de tanıyor gibi olmuştum seni görünce, hatırladım şimdi :) Ne günlerdi..
Hazır puding ve hazır garnitürle salata yaptım ya, çaktırma
Enerjim belli günlerde artıyor sadece, genelde düşük modda çalışıyor
Mesela şu anda öğlen oldu hala çocuklara kahvaltı vermeye kalkamadım
Kerem almış çubuk kraker yiyor, mert de onun yere attıklarını :D

Oğluşum bugün beni mahvetti sağolsun. Öğle uykusu uyumadı. Oysaki dışarı çıkardım, birlikte temizlik yaptık ve kudurduk okadar. Sürekli baba diye ağladı durdu. Akşam 8 gibi babası gelince rahat etti neyseki. Biraz oynadılar ve sonra uyuttum onu. Saat 9 da sporumu yapmaya başladım. Şu saat oldu daha okulla ilgili işlerim var. Sanırım yapmıcam :/ evde oturup çocuk bakanları tebrik ediyorum. Akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz??? Tabi belki şu memlekette bi yakınım olsaydı ve 1-2 saat bile oraya gidip vakit geçirseydik daha farklı düşünebilirdim ama şu an depresif moddayımmmmm :) herkese iyi akşamlar diliyorummmmmmmm.

:KK6:Yasmincim hoşgeldin canım:KK36:

Pembişim dün kötü geçmiş anlaşılan. Zaten biz günümüzde değilsek sıpaların da üstümüze üstümüze geleceği tutar ya. Neyse bugün iyisindir umarım.

Busmai sen öyle anlatınca aklıma bi arkadaşımın anlattığı geldi. İki çocuğu var biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında. Sabah çocuklar uyanmış, onları oturma odasına koymuş, ellerine çubuk kraker ve sularını vermiş. Çizgi filmi de açıp biraz daha uyumaya çalışıyordu. Gülmüştüm baya. Zor bacımmm. Allah güç kuvvet versin....

Herkese günaydınnn...

İlbilge noldu kız pastanın akibeti??? Beğendiniz inşallah.

Aryammm ben takık bir insanım. Yapılacak birşey varsa ve ben o şeyi kendim dışında sebeplerden yapamıyorsam psikolojim bozuluyo. Dün de sporumu vaktinde yapamayınca manyadım yani :)

Gunaydinn herkese
pamukhelva aryam hosbuldum :)
Nfk ilk kez yaziyorum daha once sessiz takipcisiydim topigin :eek:
busmai valla iyi idare ediyorsun iki cocukla..
bbende bu sabah yataktan kalkamiyorum uzerimde bi tembellik var ama allahtan oglum kendi kendine oynuyor simdilik:KK1:
ztn cokkk istahsiz bi cocuk ben uzerine dusmesem butun gun ac gezer

Aryam bu arada allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :nazar:

Oğluşum bugün beni mahvetti sağolsun. Öğle uykusu uyumadı. Oysaki dışarı çıkardım, birlikte temizlik yaptık ve kudurduk okadar. Sürekli baba diye ağladı durdu. Akşam 8 gibi babası gelince rahat etti neyseki. Biraz oynadılar ve sonra uyuttum onu. Saat 9 da sporumu yapmaya başladım. Şu saat oldu daha okulla ilgili işlerim var. Sanırım yapmıcam :/ evde oturup çocuk bakanları tebrik ediyorum. Akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz??? Tabi belki şu memlekette bi yakınım olsaydı ve 1-2 saat bile oraya gidip vakit geçirseydik daha farklı düşünebilirdim ama şu an depresif moddayımmmmm :) herkese iyi akşamlar diliyorummmmmmmm.
Pembe seni cok iyi anliyorum kuduruk bi cocukla ugrasmak cok zor belki efe kadar olmasa da benim dorugum da hatri sayilir yaramaz :rolleyes::rolleyes:
benim ailemle ayni şehirdeyiz ama bende birakamam hic..
annem 10 dakikadan fazla bakamiyor kosamiyor pesinde :110:

:KK6:Yasmincim hoşgeldin canım:KK36:

Pembişim dün kötü geçmiş anlaşılan. Zaten biz günümüzde değilsek sıpaların da üstümüze üstümüze geleceği tutar ya. Neyse bugün iyisindir umarım.

Busmai sen öyle anlatınca aklıma bi arkadaşımın anlattığı geldi. İki çocuğu var biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında. Sabah çocuklar uyanmış, onları oturma odasına koymuş, ellerine çubuk kraker ve sularını vermiş. Çizgi filmi de açıp biraz daha uyumaya çalışıyordu. Gülmüştüm baya. Zor bacımmm. Allah güç kuvvet versin....

Herkese günaydınnn...
Haa tam benim durummuş işte :)

Aryammm ben takık bir insanım. Yapılacak birşey varsa ve ben o şeyi kendim dışında sebeplerden yapamıyorsam psikolojim bozuluyo. Dün de sporumu vaktinde yapamayınca manyadım yani :)
Spor yapabiliyorsun da vaktinde yapamadın diye manyıyorsun pes kızım! :)
Dün benim veletler de çok kuduruktu, öğlen yüzmeye gittim 1-2 saat rahatladım ama yüzdüğüm için yoruldum tabi. Bi de dönüşte yemek yaptım. artık ayakta uyuyordum ama 1 dk bırakmıyorlar özellikle mert sürekli kucağımda durmak istiyor bırakınca deli gibi ağlıyor ayrılık kaygısı mıydı neydi o başladı heralde.. Kerem desen her dakika bir atraksiyon.

E bunlar çıldırınca ben de oturup ağladım Allahım bana güç ver diye dua ettim işte oluyor da, böyle oluyor :)

Gunaydinn herkese
pamukhelva aryam hosbuldum :)
Nfk ilk kez yaziyorum daha once sessiz takipcisiydim topigin :eek:
busmai valla iyi idare ediyorsun iki cocukla..
bbende bu sabah yataktan kalkamiyorum uzerimde bi tembellik var ama allahtan oglum kendi kendine oynuyor simdilik:KK1:
ztn cokkk istahsiz bi cocuk ben uzerine dusmesem butun gun ac gezer

Aryam bu arada allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :nazar:
Teşekkürler canım;)

Valla arya da çok iştahsızdı önceleri özellikle. Şimdi aştık nasıl aştık bilmiyorum:) ama hamileliğimden beri ilk duam iştahlı bir bebek olsun inşallah! Çünkü iştahsız bir çocuk çok zor bilirim.

Haa tam benim durummuş işte :)

Spor yapabiliyorsun da vaktinde yapamadın diye manyıyorsun pes kızım! :)
Dün benim veletler de çok kuduruktu, öğlen yüzmeye gittim 1-2 saat rahatladım ama yüzdüğüm için yoruldum tabi. Bi de dönüşte yemek yaptım. artık ayakta uyuyordum ama 1 dk bırakmıyorlar özellikle mert sürekli kucağımda durmak istiyor bırakınca deli gibi ağlıyor ayrılık kaygısı mıydı neydi o başladı heralde.. Kerem desen her dakika bir atraksiyon.

E bunlar çıldırınca ben de oturup ağladım Allahım bana güç ver diye dua ettim işte oluyor da, böyle oluyor :)
Canım benim yaa:( bazen sabrımız tükeniyor tabi. Kendine daha fazla zaman mı ayırsan? Çocukları kv ye yada annene paslayıp?

günaydın bacılar.. yeni hafta hayırlı huzurlu olsun inş..:KK68:
haftasonu öyle böyle yoğun geçti, ben de yorgun hissediyorum kendimi.
bi de regl oldum, değmeyin sinirime :KK53::KK48:

şahsım adına dışarıda çalışmadığım için senden daha az yorulduğumu düşünüyorum.
(nenemizin ifadesiyle; ''melaike gibi uşağın var. elinin altında makineler, kocan da evliya.
öğleye kadar yatirsin, göre de uşak baktiğini sanirsin, bilmirim halın ne olacah tembel gavur:-))

aile etkisi ve dopingi hakkında haklısın. anneyle kardeşle geçirilen 1 saat bile artı enerji olarak depolanıyor.
arada bu sinir hali hepimize geliyor. eminim bugün daha iyisin.. :KK15:

(nenemizin ifadesiyle; ''melaike gibi uşağın var. elinin altında makineler, kocan da evliya.
öğleye kadar yatirsin, göre de uşak baktiğini sanirsin, bilmirim halın ne olacah tembel gavur:-))

aile etkisi ve dopingi hakkında haklısın. anneyle kardeşle geçirilen 1 saat bile artı enerji olarak depolanıyor.
ahahahahh:-):-):-):-) Bayıldım annenin cümlelere.

Kız maşallah senin bişi yapmamış haline :)
Çocuklar arası yaş farkı az olunca fiziksel olarak daha yorucu oluyor. Ama busmai halleder :KK66:

İyi yapmışın canımcım :) cidden durdukça tadı güzelleşiyor çünkü. İgden foto at kız bugün merak ettim ben :)

Canım benim galiba yazmamış hiç ilk defa yazıyo. Yoksa sen ve senin o hafızandan bişi kaçar mı beaaaaaa :KK70:

Canım mesajını yeni gördüm. Pastayı afiyetle yedik.bir iki dilim kalmıştı. Minik kuş veya annem yememiş olursa foto eklerim.

Annen lafları çok hoş.

Back
X