- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.830
- 598
elifff bi bebekde bi,ze ver kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merkez efendi köftesiiiiikız demin kuru fasulye yedi gitti 1 ekmekle aç gezdiriyon beni kaç gündür diyo dün merkez efendi köft köfte yemiş 2.buçuk dilim ekmekle aç kalkmış beni yese doymaz oiştsh yok bende sabah yedimle duruyorum düşün :)
Karakızz kızında sende çok tatlısınız. Maaşallah. benimkinin damağıda öyle bizimkinin dişide yolda demek.Eki Görüntüle 636395
ECOŞUN DİŞİ IKIYORMUŞ DOKOR ÖYLE DEDİ AMA ben kk ya sormadan inanmam
çocuk hiç birşey yemiyor ateşi çıkıyor deli olcam beni emmek istiyor sürekli ağlıyor
Eki Görüntüle 636400
Eki Görüntüle 636401
dr eyzeden sonrada awm gittik![]()
Eki Görüntüle 636395
çocuk hiç birşey yemiyor ateşi çıkıyor deli olcam beni emmek istiyor sürekli ağlıyor
Eki Görüntüle 636400
Eki Görüntüle 636401
Çoook tatlısınız maaşallah.
Eki Görüntüle 636395
Eki Görüntüle 636400
Eki Görüntüle 636401
Eki Görüntüle 636395
Eki Görüntüle 636400
Eki Görüntüle 636401
kızlar doğum sonrası genelde oluyormuş tırnak batmaları eda 3 aylıktı bende operasyon geçirdim
yattım bi gün hastanede ama gece çıktım eve
süpersiniz ikinizde maşallah size
burası neresi
Bugün ilk orucumu tuttum allah kabul ederse. Uykusuzluktan ölüyordum uyuyakalmısım 7 bucuktan bu saate kadar. Kalktım iç açıcı bişi yok gidip biraz daha yatayım bari:) karakız maşallah size. Çok tatlı görünüyorsunuz. Hiç ecoşun annesi gb durmuyorsun. Sanki yeğenini alıp çıkmışsın. Allah nazardan saklasın.
Feyzabilal yarın tek nefeste bitecek günün. Koşturmacadan bişi anlamayacaksın.genç anne olduk ablasımısın diyenmi Yorucu olacak ama alışırsın. İyiki çalışmak var diyenlerdenim bende. Bu arada oğluşa kim bakacak?
maşallah canım ya fıstık gibisiniz kizinla ismininde hakkını veriyorsun
dişleriniz hayırlı olsun canım
anasına bak kızını al diye boşuna dememişler
kızlar doğum sonrası genelde oluyormuş tırnak batmaları eda 3 aylıktı bende operasyon geçirdim
yattım bi gün hastanede ama gece çıktım eve
maşallah sana da kızınada analı kızlı yakıyorsunuz![]()
ay gulusune kurban maşallah
Günaydın annişler çok kötü bi sabaha uyandım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
herkese günaydın kızlar
cenacım salı pazarına gidiliyormuş aaa beni de alın yaa giderken
kardeşinle beraber mi gideceksin canım kardeşine de çok selam söyle çok sevdim ben kendisini
karakızdiyorum sana başkada birşey demiyorum
libyanacanım gene ellerine sağlık diyoruz hepsi çok güzel görünüyor
aryammcanım hayırdır ne oldu:26:
elifnazne yaptın yeni hastaneye gittin mi memnun kaldın mı canım ???
teşekkürler arkadaşlar :) arya noldu ya merak ettirdin umarım kötü bişey yoktur.
bu arada herkese günaydın biz yedi buçukta uyandık bizim kız yaramazlıklarına başladı her zamanki gibi hiç bi yerde durmuyo
herkese günaydın kızlar
cenacım salı pazarına gidiliyormuş aaa beni de alın yaa giderken
kardeşinle beraber mi gideceksin canım kardeşine de çok selam söyle çok sevdim ben kendisini
karakızdiyorum sana başkada birşey demiyorum
libyanacanım gene ellerine sağlık diyoruz hepsi çok güzel görünüyor
aryammcanım hayırdır ne oldu:26:
elifnazne yaptın yeni hastaneye gittin mi memnun kaldın mı canım ???
Günaydın annişler çok kötü bi sabaha uyandım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Sağolun kızlar. Dünden beri bi uykusuzluk halsizlik vardı bende zaten. Gecede kızım çok uyandı uykusuzdum yani. Sabah kızım uyanınca altını açıp yanımıza aldım her sabahki gb. Ben uyumuşum o ara. Babasıda onu öyle bırakıp lavaboya gitmiş. Bir gürültüyle uyandım. Kızım yataktan düşmüş. Ay anlatırken bile içim kalkıyor. Şükür görüntüde birşey yok ağlayıp sustu ama ne yapıcağımı bilemedim. Birinin daha başına gelmişti burada sanırım. Kimdi ?