• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kız demin kuru fasulye yedi gitti 1 ekmekle aç gezdiriyon beni kaç gündür diyo dün merkez efendi köft köfte yemiş 2.buçuk dilim ekmekle aç kalkmış beni yese doymaz o :27::27: iştsh yok bende sabah yedimle duruyorum düşün :)
merkez efendi köftesiiiii
çooook özledim seniiiiiiiiiiiiiiiii:56::52::16::23::31::35::46::59::66::81::86:
:89::97::101::109::111::118::125::124::129:

Son düzenleme:
Bugün ilk orucumu tuttum allah kabul ederse. Uykusuzluktan ölüyordum uyuyakalmısım 7 bucuktan bu saate kadar. Kalktım iç açıcı bişi yok gidip biraz daha yatayım bari:) karakız maşallah size. Çok tatlı görünüyorsunuz. Hiç ecoşun annesi gb durmuyorsun. Sanki yeğenini alıp çıkmışsın. Allah nazardan saklasın.
Feyzabilal yarın tek nefeste bitecek günün. Koşturmacadan bişi anlamayacaksın. Yorucu olacak ama alışırsın. İyiki çalışmak var diyenlerdenim bende. Bu arada oğluşa kim bakacak?

kızlar doğum sonrası genelde oluyormuş tırnak batmaları eda 3 aylıktı bende operasyon geçirdim
yattım bi gün hastanede ama gece çıktım eve

Bugün ilk orucumu tuttum allah kabul ederse. Uykusuzluktan ölüyordum uyuyakalmısım 7 bucuktan bu saate kadar. Kalktım iç açıcı bişi yok gidip biraz daha yatayım bari:) karakız maşallah size. Çok tatlı görünüyorsunuz. Hiç ecoşun annesi gb durmuyorsun. Sanki yeğenini alıp çıkmışsın. Allah nazardan saklasın.
Feyzabilal yarın tek nefeste bitecek günün. Koşturmacadan bişi anlamayacaksın.genç anne olduk ablasımısın diyenmi Yorucu olacak ama alışırsın. İyiki çalışmak var diyenlerdenim bende. Bu arada oğluşa kim bakacak?

sağol hayatım ablasımısın diyen dolu yüzük parmağıma olmuyor takmıyoruım bazen :9:
genç anne olmanın avantajımı dejavantajımı bilmiyorm

maşallah canım ya fıstık gibisiniz kizinla ismininde hakkını veriyorsun

teşekkür ederim canım :17:
dişleriniz hayırlı olsun canım

anasına bak kızını al diye boşuna dememişler

sağğol canım kolaylıkla çıkarlzr inşallah

kızlar doğum sonrası genelde oluyormuş tırnak batmaları eda 3 aylıktı bende operasyon geçirdim
yattım bi gün hastanede ama gece çıktım eve

geçmiş olsunnnn bende yaptırcaktım ama çözüm değilmiş kendiliğinden geçti şükür

bunları yazarken ecoş üstüme çiş yaptıııııııı :5: bırakınca ağlıyor babasıda yok napcam bilmiyırumm :5:

Günaydın annişler çok kötü bi sabaha uyandım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

herkese günaydın kızlar :3:

cenacım salı pazarına gidiliyormuş aaa beni de alın yaa giderken:14:
kardeşinle beraber mi gideceksin canım kardeşine de çok selam söyle çok sevdim ben kendisini:nazar:

karakız:nazar::nazar::nazar::nazar: diyorum sana başkada birşey demiyorum :34:

libyanacanım gene ellerine sağlık diyoruz hepsi çok güzel görünüyor:34:

aryammcanım hayırdır ne oldu:26:

elifnazne yaptın yeni hastaneye gittin mi memnun kaldın mı canım ???

maşallah sana da kızınada analı kızlı yakıyorsunuz :nazar:

ay gulusune kurban maşallah

Günaydın annişler çok kötü bi sabaha uyandım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

teşekkürler arkadaşlar :) arya noldu ya merak ettirdin umarım kötü bişey yoktur.

bu arada herkese günaydın biz yedi buçukta uyandık bizim kız yaramazlıklarına başladı her zamanki gibi hiç bi yerde durmuyo

kardeşinle beraber mi gideceksin canım kardeşine de çok selam söyle çok sevdim ben kendisini:nazar:

bu cumartesi gidiyorum canım

teşekkürler arkadaşlar :) arya noldu ya merak ettirdin umarım kötü bişey yoktur.

bu arada herkese günaydın biz yedi buçukta uyandık bizim kız yaramazlıklarına başladı her zamanki gibi hiç bi yerde durmuyo

Sağolun kızlar. Dünden beri bi uykusuzluk halsizlik vardı bende zaten. Gecede kızım çok uyandı uykusuzdum yani. Sabah kızım uyanınca altını açıp yanımıza aldım her sabahki gb. Ben uyumuşum o ara. Babasıda onu öyle bırakıp lavaboya gitmiş. Bir gürültüyle uyandım. Kızım yataktan düşmüş. Ay anlatırken bile içim kalkıyor. Şükür görüntüde birşey yok ağlayıp sustu ama ne yapıcağımı bilemedim. Birinin daha başına gelmişti burada sanırım. Kimdi ?

Sağolun kızlar. Dünden beri bi uykusuzluk halsizlik vardı bende zaten. Gecede kızım çok uyandı uykusuzdum yani. Sabah kızım uyanınca altını açıp yanımıza aldım her sabahki gb. Ben uyumuşum o ara. Babasıda onu öyle bırakıp lavaboya gitmiş. Bir gürültüyle uyandım. Kızım yataktan düşmüş. Ay anlatırken bile içim kalkıyor. Şükür görüntüde birşey yok ağlayıp sustu ama ne yapıcağımı bilemedim. Birinin daha başına gelmişti burada sanırım. Kimdi ?

benim annemde koymuş kanepeye küt diye ses gelmiş poopğoosunun üstüne düştü dedi bana söylemedi ama düşmüş yani benle en fazla otururken yandüşüp yüzkoyun dönüyordu

neyse canım telaş etme böyle büyüyecekelr ecoşun gözünün kenarı mor kesin oyucnağını vurdu yada bişi oldu ama ağlamadı dün akşam fark ettim

bugun gece bir damla uyku uyumadım çıldırcam şimdide aşıya gidiyoruz eşimle zaten 5 gündür ayrı yatıyoruz (ev soğuk diye ben salonda kanepede kaleriförün yanında yatıyorum ecoşla)

demin yanına gittim sabah geld işten aşıya götürcem gelcekmisin dedim sen git dedi sağlık ocağıda 5 dkka bile değil yürüyerek düşünün

evlenmeden önce ayaklarıma kapanıyordu herkesin yanında ölüyor bitiryordu benim için şimdi ne olduu :5:

çok ilgisiz umursamaz ecrin nisadan vakit bulup iş yapamıyorum 5 dkka bırakmıyor neymiş hiç uyumuyormuymuş iş yapacakmışım:5:
ben sanki terminatörüm hiç durmadan uyumadan çalışcam yemek dahi yiyemiyorum akşam 1 kere tuvalete gidebilsim söylemesi ayıp :50:

1,5 yılda koptuk ilerisi nasl olcak bilemiyorum :43: annemi aradım dert yandım napim değişmiyor diyor :5:

bi insan hiçmi çocuna sarılmaz sevmez 86 kilo adam 9 kilo kızı taıyamıyor ama ben 54 kiloyum taşıyorum :43:

Back
X