ilk çocukta bu dediğin çok oluyor. 2. çocukta durum daha farklı ya da benim depresif halimden bir türlü tadını çıkaramıyorum, bilmiyorum. Allahım yardım et..Ben hala anne olduguma inanamiyorum:) bakip bakip bu benim mi diyorum. Sizde de oluyormu?
canım Allah yardımcın olsun. sancısı mı vardı bebişin, niye uyumadı? süt bol miktarda gelmeye başladı mı? bizim de ilk 3 gün durum çok vahimdi. ne zaman süt bollaştı o zaman çocuk da uzun uyumaya başladı.ay çıldıraceğim
gece 1.20 de uyandık ...
sabaha karşı 4:35 e kadar uyumadı...
uykusuzm yorgunum nasıl sütüm olcakki?
hamileyken hamilelikten cnm yemek yapmak istemiyodu,
şimdide yorgunluktan vay benim adamın haline
Canım bugün yaptım ictim kimyonu artık zehir olsa içeceğim yavrum için denemesinin şey kalmadı bugün de bunu yapayım bari
Tatlım mesajların sag alt yanında alıntı ile cevaplanin yanında küçük kutucuk var onu işaretliyorsun birden fazla sectikten sonra sonra konuya cevap ver diyorsun ok
Zamanla artacak diyorlar ama valla bizim 12. Gun. Artiyor evet ama cok yavas artiyor. O zamana kadar bebek biberonun rahatligina alisip memeyi birakacak diye korkuyorum
zormuş canım, bunu anladım. lohusalıkta sabırlı olamıyorsun. kv bugün gitti. gitmesi de beni çok rahatlatmış değil. ona bu kadar kızgın olmamayı isterdim ama olmuyor. dün anneme doğru dürüst ben gidecem bile dememiş. yani benim ona tepkimi anlamıştır sanırım. yaw yardımcı olamayacak insan niye gelir ki doğumdan sonra? boşu boşuna ilişkiler gerilsin diye mi?
cnm kakasını yapamadı...ilk çocukta bu dediğin çok oluyor. 2. çocukta durum daha farklı ya da benim depresif halimden bir türlü tadını çıkaramıyorum, bilmiyorum. Allahım yardım et..
canım Allah yardımcın olsun. sancısı mı vardı bebişin, niye uyumadı? süt bol miktarda gelmeye başladı mı? bizim de ilk 3 gün durum çok vahimdi. ne zaman süt bollaştı o zaman çocuk da uzun uyumaya başladı.
eşim yine geç gelecekmiş, şimdi mesaj attı. "hiç gelme, işyerinde yat" diye yazmak geldi içimden. bunaldım kızlar ya... bir eş bu kadar mı yardımcı olmaz..
Çak sağol fame...
Ben humana still tea içiyorum faydası oldu gibi. Kuru incir yiyorum birde bolca su. Bunları bir dene istersen
Sorma gerçekten ben mi lohusayım onlar mı anlamadım gitti. Görümcem şehri gezmeye çıkıyor ben de çocuğa bakıp hem de yemek yapıyorum. Gelip yemeğini yiyor falan. Ama senin işin daha zor. 2 çocuk olunca büyükle de ilgilenmen gerek sana daha çok destek vermeleri gerek sonuçta. Benim ilk bebeğim ben de anneliğe alışma sıkıntısı yaşıyorum. İnsana bazen hayatı bir daha hiç eski düzenine dönemeyecek gibi geliyor. Hayırlısıyla bebişler biraz büyüseydi...
canım, şu lohusalık döneminde ondan biraz anlayış beklerdim ama eşim kendi rutinini hiç bozmuyor. en azından hafifletebileceği işlerden feragat edebilirdi. bütün fedakarlıkları anneler yapıyor. annemi bir kez daha anladım. ben sahur hazırlamadım. gece bir gün bana yardım mı etti eşim? kendisi su falan içip tuttu sanırım.cnm kakasını yapamadı...
süt ten olduğunu sanmıyorum çünkü memeyi ağzına bile almıyorduki...
bu kimyon demleme işini deniyeceğim bu gecede olursa ...
gerçi ben bi çay kaşığı ancak içebilirim ama deniyeceğim...
cnm işi varsa ne yapsın adam...
valla bizimkinin işide beden yorgunluğu çok olan bi iş...
orucu naıl tutcam diyip düşünüyor...
bana bebek konusunda şu ana kadar en ufak bi yardımı olmadı desem yeri...
ama çok yorgun geliyor eve ,ben hiç değilse evdeyim...
" işim bitmese ,uyumasam bile dışarının sıcağını çekmmiyorum "diyorum kendi kendime...
bide şimdi sahur hazırlamak varki ALLAH yardımcımız olsun...
eşim akşam iftar için çok uğraşma desede gece sahur için böyle söyleyemiyor ,sabah işe gideceğinden sanırım...
canım süt işi biraz da psikolojik. umudunu hiç yitirme. eninde sonunda gelecek allahın izniyle.Valla yapmadigim kalmadi desem yeridir canim. Humana iciyorum. Aktardan yaptirdigim karisimi iciyorum. Malt icecegi aldim( tadi cok fena) iciyorum. Bulgur yiyorum. Hosaf iciyorum. Bol su iciyorum. Hurma, incir, badem yiyorum. Daha ne kaldi sen soyle? Bir gunde bunlarin hepsini yememe rsgmen birde mama takviyesi yapiyorum:)) bugun de sut ve ayrana yogunlastim bakalim. Offfff of!! Ne zaman duzene bincek anlamadim ki?
canım, şu lohusalık döneminde ondan biraz anlayış beklerdim ama eşim kendi rutinini hiç bozmuyor. en azından hafifletebileceği işlerden feragat edebilirdi. bütün fedakarlıkları anneler yapıyor. annemi bir kez daha anladım. ben sahur hazırlamadım. gece bir gün bana yardım mı etti eşim? kendisi su falan içip tuttu sanırım.
canım süt işi biraz da psikolojik. umudunu hiç yitirme. eninde sonunda gelecek allahın izniyle.
Valla yapmadigim kalmadi desem yeridir canim. Humana iciyorum. Aktardan yaptirdigim karisimi iciyorum. Malt icecegi aldim( tadi cok fena) iciyorum. Bulgur yiyorum. Hosaf iciyorum. Bol su iciyorum. Hurma, incir, badem yiyorum. Daha ne kaldi sen soyle? Bir gunde bunlarin hepsini yememe rsgmen birde mama takviyesi yapiyorum:)) bugun de sut ve ayrana yogunlastim bakalim. Offfff of!! Ne zaman duzene bincek anlamadim ki?
Valla yapmadigim kalmadi desem yeridir canim. Humana iciyorum. Aktardan yaptirdigim karisimi iciyorum. Malt icecegi aldim( tadi cok fena) iciyorum. Bulgur yiyorum. Hosaf iciyorum. Bol su iciyorum. Hurma, incir, badem yiyorum. Daha ne kaldi sen soyle? Bir gunde bunlarin hepsini yememe rsgmen birde mama takviyesi yapiyorum:)) bugun de sut ve ayrana yogunlastim bakalim. Offfff of!! Ne zaman duzene bincek anlamadim ki?
canım, şu lohusalık döneminde ondan biraz anlayış beklerdim ama eşim kendi rutinini hiç bozmuyor. en azından hafifletebileceği işlerden feragat edebilirdi. bütün fedakarlıkları anneler yapıyor. annemi bir kez daha anladım. ben sahur hazırlamadım. gece bir gün bana yardım mı etti eşim? kendisi su falan içip tuttu sanırım.
cnm sorma ya gece kalktım saat 2 de bebeği emzirdim yerine koydum koşa koşa kızartma sofra hazıtrladım bi taraftanda bebek ağlıyo neyse bi şekilde hazırladım eşimi kaldırdım o sahurunu yapıp yattı ben hala bebekle uğraşıyorum derken kaçta yattım bilmiyorum...
sabah bi kalktım oğlumla eşime açtığım yatak(bebek oğlumu ve eşimi uyandırmasın diye oturma odasına yatak açıyorum) mutfakda masa bulaşıklar,askıda çamaşırlar ,bebek yıkancak ve benim belim bu işlerin tamamı bitmediği halde şimdiden kopuyo...
sinirimden ağlıycam bide beyefendi üstünden çıkardıklarını yerine koyma zahmetine bile girmiyo....
acımasam ne sahur ne iftar vermiycem ama kıyamıyorum işte...
Annelik işinde kadınlar genelde yalnız ne yazıkki. Ben de sezeryanla doğum yaptım. Dikişlerim halen ağrıyor ama her işe koşturuyorum, ne yaparsın.
cnm valla 4 yaşında bi oğlum var benim...Moralini bozma, sütünün çoğalacağını düşün ve uykuna dikkat etmeye çalış. Dinlenmekte iyi gelir. Benim oğlumun da poposu kızarmış sanki biraz, desitin krem alacağım. Başka önerisi olan var mı? Bu arada oğlumun gazına ne yapsam boş dün gece hiç uyumadı gazdan. Doktorum humananın rezene çayından bebeğe verme sen kendin iç dedi ama biraz versem mi acaba?
Annelik işinde kadınlar genelde yalnız ne yazıkki. Ben de sezeryanla doğum yaptım. Dikişlerim halen ağrıyor ama her işe koşturuyorum, ne yaparsın.
aynen hem dikişlerim hemde fazla ayakta kalınca belim ağrıyo ama ev sana bakıyo arkamda bde oğlum var yazık oda sıkılıyo elimden geldiğince ilgilenmeye çalışşıyorum ama
cnm bunları yapp gelmiyosa süt aklıma dün drun verdiği kağıtta yazan şey geldi...
mama takviyesi alan bebekler anne sütünü gerektiği kadar çekmediğinden süt azalırmış...
hatta sütün kalitesi düşermiş...
dr.özgür nihat bilgin...
acaba i iki gün sade süt vermeyimi denesen belki sütün artr yada bi dra başvur...
benimde sütüm fena deiğil ama bebek emmiyo...
bazen güzel güzel aranıyo veriyorum memeyi bi bakmışsın istemiyo.
cnm bunları yapp gelmiyosa süt aklıma dün drun verdiği kağıtta yazan şey geldi...
mama takviyesi alan bebekler anne sütünü gerektiği kadar çekmediğinden süt azalırmış...
hatta sütün kalitesi düşermiş...
dr.özgür nihat bilgin...
acaba i iki gün sade süt vermeyimi denesen belki sütün artr yada bi dra başvur...
benimde sütüm fena deiğil ama bebek emmiyo...
bazen güzel güzel aranıyo veriyorum memeyi bi bakmışsın istemiyo.
Siz ne guzel bebislere kavustunuz bizler beklemeye devam ediyoruz.
Normal dogum yapan arkaadaslara bir sorum olcak, ishal olmak doguma bir belirtimidir acaba
Normal dogum yapan arkaadaslara bir sorum olcak, ishal olmak doguma bir belirtimidir acaba
bu arada kimyonu denedim pek faydası olmadı gibi...
anne olmak ne kadar zormuş emzirme olayını 3 gündür hallettim memeden emiyor biberonla vermiyorum mamada vermiyorum ama bittim ben göğüslerim mahvoldu daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum çok acıyor göğüslerim bebeğim emerken dişlerimi sıkıyorum dün sağ göğsümden emzirirken kanamaya başladı sağ taraf iptal oldu düzelene kadar soldan vereceğim.Emzirmek benim için işkenceye döndü emzirme zamanı gelince sinirlerim bozuluyor ama en sağlıklısı anne sütü oğlumu mahrum bırakmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?