Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Basta inat ettim ilk 3 gun vermedim mama. Cocuk 300 gr zayifladi sarilik olmus yeterince beslenemedigi icin. Birde o kadar guclu cekiyorki tum sut kanallarini hissediyorum. Ama neden olmuyor sut onu anlamadim? Dun denemek icin sagayim dedim ne kadar sut cikiyor diye. 60 cc cikti cok sevindim normalde 30 cc ancak cikiyordu. Ama benim sipa yinede doymuyor. Birde celimsiz ki beklemezsin doymamasini.

Ne güzel sütün artmış sonunda. Benimde ilk günler sütüm zor geldi.Sezeryan olunca normal bir durum tabi. Ama biz mama vermeyip sütümünde hiç gelmediğini anlamadığımızdan yavrum aç kalmış, sarılık oldu. Allahtan şimdi iyi.

Siz ne guzel bebislere kavustunuz bizler beklemeye devam ediyoruz.
Normal dogum yapan arkaadaslara bir sorum olcak, ishal olmak doguma bir belirtimidir acaba:17:

Darısı başınıza arkadaşım. Sizler de doğurunda beraber sorunlara çözüm arayalım.

Fame ve kozmatik kimyon malesef bende de işe yaramadı :(

cnm sorma ya gece kalktım saat 2 de bebeği emzirdim yerine koydum koşa koşa kızartma sofra hazıtrladım bi taraftanda bebek ağlıyo neyse bi şekilde hazırladım eşimi kaldırdım o sahurunu yapıp yattı ben hala bebekle uğraşıyorum derken kaçta yattım bilmiyorum...
sabah bi kalktım oğlumla eşime açtığım yatak(bebek oğlumu ve eşimi uyandırmasın diye oturma odasına yatak açıyorum) mutfakda masa bulaşıklar,askıda çamaşırlar ,bebek yıkancak ve benim belim bu işlerin tamamı bitmediği halde şimdiden kopuyo...
sinirimden ağlıycam bide beyefendi üstünden çıkardıklarını yerine koyma zahmetine bile girmiyo....
acımasam ne sahur ne iftar vermiycem ama kıyamıyorum işte...
ah canım, Allah yardımcın olsun. en azından arkalarını toplasalar, değil mi? ah anneler ahh.
işte bir de evdeki diğer kardeş var. insan en çok onunla ilgilenemeyince üzülüyor.

Aynen tatlım bende faydasını görmedim:50: ama içmeye devam ediyorum belki bir iki günden gösterir etkisini inşallah:16:

bu anlattıklarıını 3 gün öncesine kadar yaşıyordum çok şükür şimdilik göğüslerimde fazla bir acı kalmadı ama çok dua ettim bir gün boyunca oturdum ağladım hiç emziremedim o gün pompayla verdim sütü ertesi gün daha iyiydi göğüslerim Rabbim haykırışlarımı duydu mucizesini ve şifasını verdi inşallah başta sen olmak üzere bu sorunu yaşayan bütün arkadaşlarada şifa olsun Yüce Allah :16:
yok hayatım tadı kötü zaten ben bıraktım ama bitki çayı başladım ada çayı,rezene nane ,bunları hiç değilse tiksinmeden içebiliyorum...
Ne güzel sütün artmış sonunda. Benimde ilk günler sütüm zor geldi.Sezeryan olunca normal bir durum tabi. Ama biz mama vermeyip sütümünde hiç gelmediğini anlamadığımızdan yavrum aç kalmış, sarılık oldu. Allahtan şimdi iyi.

Darısı başınıza arkadaşım. Sizler de doğurunda beraber sorunlara çözüm arayalım.

Fame ve kozmatik kimyon malesef bende de işe yaramadı :(
artık başka yollar deneyeceğiz...

ah canım, Allah yardımcın olsun. en azından arkalarını toplasalar, değil mi? ah anneler ahh.
işte bir de evdeki diğer kardeş var. insan en çok onunla ilgilenemeyince üzülüyor.
yok hayatım nerdeeee...
valla şuan yıkılmamak için zor duruyorum uykusuzluktan....

kızlar bişey sorucam...
benim bugun 9.günüm kanamam tamamen durdu...
ve sol boşluğum ara ara sancı yapıyo sizlerin kanaması nasıl?

Kızlar gaz sancısına adacayi yağı var diğer adı elma yağı onunla bebeğin karnına masaj yapıyorum tamamen geçirmiyor belki ama biraz rahatlatıyor belki sizin bebeciklerde daha etkili olur bir deneyin isterseniz:34: birde gaz sancısı olan bebekler daha çok emmek istiyor ac oldugundan değil yani acısından bana ebe emzik tavsiye etti normalde emzik vermemek için çok direnmistim ama mecbur kalınca verdim şimdi en azından hırsını emzikten çıkarıyor göğüslerin daha az acıyor birde 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum o zaman ac oldugundan bı göğsümü 20 dk uyumadan emıyor karnida tam doyuyor:emir_bebek:

kızlar bişey sorucam...

Canim Benim 18 gunüm sarı kahverengi seklinde geliyor arada kan ile birlikte ama benim ki normal doğum du arada fark yaratır mı bilmiyorum

kızlar bişey sorucam...

Canim Benim 18 gunüm sarı kahverengi seklinde geliyor arada kan ile birlikte ama benim ki normal doğum du arada fark yaratır mı bilmiyorum

kızlar bişey sorucam...

kızlar bişey sorucam...

Benim 13. Gunum kanli su gb birsey geliyor. Bu arada ben bu kanamalarin 40 gun surecegini sanmistim:))

Zamanla artacak diyorlar ama valla bizim 12. Gun. Artiyor evet ama cok yavas artiyor. O zamana kadar bebek biberonun rahatligina alisip memeyi birakacak diye korkuyorum

Canim biberon kullanma kasikla ver. Ben o hatayi yaptim emmemeye basladi hemen birakip kasiga donduk tekrar emiyor simdi.

evt cnm fark oluyomuş normalde kanama daha iyi oluyomuş...
Benim 13. Gunum kanli su gb birsey geliyor. Bu arada ben bu kanamalarin 40 gun surecegini sanmistim:))
cnm benim oğlumda 38 gün sürmüştü ama son günler adetin son günü gibi leke şeklinde...

Canim biberon kullanma kasikla ver. Ben o hatayi yaptim emmemeye basladi hemen birakip kasiga donduk tekrar emiyor simdi.

Kasikla veriyordum baslarda. Ama hem cok uzun suruyor hem mamanin yarisi disari gidiyor. Pek beceremedim anlayacagin kasikla. Birde ben ekimde ise baslayacagim icin zaten alisacakti biberona

Ya kizlar bana bi yardimci olun ben bu alt degistirme olayini dengeleyemedim sanirim. Bugun 14. Gun 3. Paket bez bitmek uzere. Ben mi cok sik degistiriyorum acaba? Ama her emzirmede bakiyorum altina yapmis oluyo bende degistiriyorum. Beklemek mi gerekiyo ? Siz ne yapiyorsunuz kac kere degistiriyorsunuz?

Ya kizlar bana bi yardimci olun ben bu alt degistirme olayini dengeleyemedim sanirim. Bugun 14. Gun 3. Paket bez bitmek uzere. Ben mi cok sik degistiriyorum acaba? Ama her emzirmede bakiyorum altina yapmis oluyo bende degistiriyorum. Beklemek mi gerekiyo ? Siz ne yapiyorsunuz kac kere degistiriyorsunuz?

hangi bezi kullanıyorsun canım . bu kadınların günlük ped olayı gibi sanırım bazisi günde 3kere bazısı 5kere değiştiriyor :9:

şöyle yazılanları okudum dc sanırım karnında durmasi daha iyi :26: :9:

şöyle yazılanları okudum dc sanırım karnında durmasi daha iyi :26: :9:

:1::1: resmen sende kendimi gördüm öyle güzelim altına yapmışsa hemen değiştiriyorum cocuğumun poposu pisik olmasindansa babasının paraları yansın daha iyi:9: bilmiyorum ama bu sıcaklarda cocuğu ıslak bezde bekletmek bana doğru gelmiyo tatlim

:1::1: resmen sende kendimi gördüm öyle güzelim altına yapmışsa hemen değiştiriyorum cocuğumun poposu pisik olmasindansa babasının paraları yansın daha iyi:9: bilmiyorum ama bu sıcaklarda cocuğu ıslak bezde bekletmek bana doğru gelmiyo tatlim

ben prima turuncu 86 li aldım siz ne kullanıyorsunuz var mi onerdigimiz :44:

ben prima turuncu 86 li aldım siz ne kullanıyorsunuz var mi onerdigimiz :44:

Canım ben prima pampers'in Yeni doğanını aldım 1 numarayı kullanıyorum hala ve çok da memnunum:34: sizlerede az kaldı yakında alırsınız yavruları kucağınıza pis pis da piş pis dersiniz:55:

Canım ben prima pampers'in Yeni doğanını aldım 1 numarayı kullanıyorum hala ve çok da memnunum:34: sizlerede az kaldı yakında alırsınız yavruları kucağınıza pis pis da piş pis dersiniz:55:

ınşallah dc canım ben artık acele etmiyorum burayi gördükten sonra :9:

ınşallah dc canım ben artık acele etmiyorum burayi gördükten sonra :9:

Haklisin valla doğumda o kadar acı çektim şimdi birini bile hatırlamıyorum göğüs acımıştı derdi bebeğin gaz sancısı derken her yeni gün başlanır sorunla karşılaşınca digerini unutuyorsun ve annelik o bambaşka bı duygu kollarında bebeğine bakarken bu benim mı ben mı doğurdum dieceksin tüm zorluklara rağmen dunyanın en özel duygusu anne olmak:34:

Back
X