pamukcuğa benzemiyor gibi cnım.. emmesinde problem yok, çk şükür. perş dr kontrolü var. orda sorarım olmazsa..Kızlar eğer memeyi sadece uç kısmıyla veriyorsanız bebeğin ağzına bu pamukçuk yapar ve dudaklarıda böyle olabilir...
Pamukçukdan dolayı emmek istemeyebilir...
Yada ağzı acıdığı için memeyi zor emebilir...
Eğer pamukçuk sa bu karbonatlı su ile göğsünüzü temizleyin ve bebği ondan sonra emzirin pamukçuk geiyor...
ne mutlu sana canım. maşallah.Annelerimiz bebişleri ile o kadar meşgulki kimsecikler yok...
Bize gelince kızımla tamamlanan 4 kişilik tablomuz sanki hep böyleymiş gibi yabancılık çekmeden harika gidiyor...
Mutluyuz,huzurluyuz...
Bebeğime baktıkça içime çekip kokladıkça tek aklıma glen rabbim sonsuz şükürler olsun sana demek oluyor...
Rabbim isteyen herkese yaşatsın,kimseyi bu aşktan mahrum bırakmasın...
Dikişlerimden hala çok rahat olmasamda,
geceleri uykusuzluktan bebek kucağımda oturduğum yerde uyuklasamda,
herşey çok güzel...
Düşündüğüm tek şey içime düştüğü ilk andan itibaren ya rabbi sağlıkla sıhhatle kucağıma alabilecekmiyim dediğim yavrum şuan kucağımda...
Herkese ama herkese kuzularını sağ salim kucaklarına almak nasip olsun inşallah...
Ilk kontrolumuze perşembe yahut cuma gideceğiz...
Bakalım kuzum ne alemde...
ne mutlu sana canım. maşallah.
ben biraz depresyona girdim sanırım. dün kuzenim telefonda sarı kantaron kapsülü önerdi. ondan aldım, bugün daha iyi gibiyim. 4 kişilik tablo ilk aşamada biraz ağır geldi..
ne mutlu sana canım. maşallah.
ben biraz depresyona girdim sanırım. dün kuzenim telefonda sarı kantaron kapsülü önerdi. ondan aldım, bugün daha iyi gibiyim. 4 kişilik tablo ilk aşamada biraz ağır geldi..
kapsül bir nevi doğal anti-depresanmış canım. sarı kantaron bitkisi sinir uçlarını uyarıyormuş. o da depresyonu önlemeye yardımcı oluyormuş. malum emziriyoruz ve depresan alamıyoruz. bana iyi geldi çok şükür. yoksa iştahsızlık, sürekli ağlama hissi, vicdani pişmanlık vs gittikçe batıyordum.cnm ne işe yarıyomuş kapsül?
cnm rezene,anason ve papatya çaylarından bulundur evde sinir stres uykusuzluk fln kalmıyor ALLAHIN İZNİ İLE böyle mayışıyosun ohhhh...
hem bebeğede aynı etkiyi ypılar...
ama ne yaparsan yap o depresyon hali normal...
gelen giden,
uykusuz geceler,
evdeki sorumlulklar,
insan bu kafa yorgunluğuyla nasıl normal kalabilirki_?
Ya bende de var o depresyon halinden hele ilk günler daha zordu sanki, şimdi biraz daha iyi gibiyim. Bebek sahibi olmak hayattta aldığım en büyük sorumluluk bir de yakında yanımda kimse kalmayacak, bir kaç ay sonra da işe dönmem gerekecek bakıcı problemleri falan. Alışacağız herhalde tüm bunlara da sabretmek lazım. Zamanla keyifli günler gelecektir.
biz bugün 15 günlük olduk 2 gündür gaz sancımız var çok kötü yavrum sancıdan kıpkırmızı kesiliyor benim elimden bişey gelmiyo
Rezene çayı vermeye başladım yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama oluyo işte yinede... sizde de aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz??
Çok saol tatlım artık bir kaç gün daha takip edeceğim bebeğimin durumuna göre doktora giderm gecen 4 gün boyu ca kötüydü bugün biraz daha iyi sanki ama hayatımda hiç bu kadar stres olmamıştım dün anneme telefon açtıOmx diye bi ilac verdi bize doktor. Tamamen bitkisel. Zorda kaldikca onu veriyorum. Uyumasina da yardimci diyor ustunde canim
Merhabalar, ben de temmuz annesi olacaktım ama oğlum 29 haziranda doğdu. Biz de bugün 17 günlük olduk ve benim oğlumun da gaz sancıları var. Doktorum biogaia ve sap simplex verdi. Ben bir kaç gün sap simplex kullandım bir faydası olmadı. Şimdi bioagaia'yaya devam ediyorum. Humananın rezene çayını oğluma vereyim mi diye doktora sordum ama bebeğe verme sen kendin iç dedi. Oğlumun gaz sancıları devam ediyor. Karnına masaj da yapıyorum ama sancılar bitmiyor.
Bu arada siz bebekleri nasıl gidiyorsunuz, kısa kollu badi giydiriyor musunuz mesela?
Çok saol tatlım artık bir kaç gün daha takip edeceğim bebeğimin durumuna göre doktora giderm gecen 4 gün boyu ca kötüydü bugün biraz daha iyi sanki ama hayatımda hiç bu kadar stres olmamıştım dün anneme telefon açtı
Hakkını helal et ne kadar sormuş annelik diye
ya cok bılmıs gıbı her yere aynı seyı yazıyorum ama ınanın ben cok rahat ettım gaz sancısı olan bebekler ıcın mucuze gıbı bısıy bu
bı tatlı kasıgı kımyonu bı fıncan suda demleyıp ılık ıcın ben daha emzırırken gazını cıkartıyor bebegım sancılandıgında ınsanın elı ayagı karısıyo acı acı bagırıodu yawrum ama cok sukur sımdı ıyıyız 3 4 fıncan ıcılebılıo kımyonu sevmeyenler mıktarı azaltıp sık ıcebılırler en azından bı deneyın umarım sız de de ıse yarar sutunuzle kalın :)
Allah yardımcın olsun canım. bakıcı bulma, arama onlar da zor. inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlim herseyi yapman ama sonuc olarak elinden bişeyler gelmemesi çok zor bir durumAllah şifalarını versin su ilk 3 ay gecer mı diyorum hani sonra rahat oluyormus ya
Canım bugün yaptım ictim kimyonu artık zehir olsa içeceğim yavrum için denemesinin şey kalmadı bugün de bunu yapayım bariKimyonu demleyip icen bi arkadas vardi 1 fincana 1 cay kasigi kimyon onu da deneyebilirsin. Benim bebek te 2 gundur doymuyor huzursuz mama oranimiz artti iyice. Sinirden kuduruyorum bende.
Tatlım mesajların sag alt yanında alıntı ile cevaplanin yanında küçük kutucuk var onu işaretliyorsun birden fazla sectikten sonra sonra konuya cevap ver diyorsun okBen kırkı çıkınca rahatlarız diye umuyordum. Umut fakirin ekmeği işte. 3 ay geçmez ya. Bu arada ben birden fazla alıntı yapmayı beceremedim, nasıl yapılıyor acaba?
Kimyonu demleyip icen bi arkadas vardi 1 fincana 1 cay kasigi kimyon onu da deneyebilirsin. Benim bebek te 2 gundur doymuyor huzursuz mama oranimiz artti iyice. Sinirden kuduruyorum bende.
bende aynı şekilde sadece geceleri mama takviyesi yapıyordum ama 2 gündür gündüzleride vermek zorunda kalıyorum doymuyor sütüm mü azaldı anlamadım. canım çok sıkılıyor bu duruma.
zormuş canım, bunu anladım. lohusalıkta sabırlı olamıyorsun. kv bugün gitti. gitmesi de beni çok rahatlatmış değil. ona bu kadar kızgın olmamayı isterdim ama olmuyor. dün anneme doğru dürüst ben gidecem bile dememiş. yani benim ona tepkimi anlamıştır sanırım. yaw yardımcı olamayacak insan niye gelir ki doğumdan sonra? boşu boşuna ilişkiler gerilsin diye mi?Çok sağol canım. Doğumdan sonra benimle ilgilenmeye de görümcem geldi.Sabah kahvaltısını yapıp çıkıyor kadın akşama anca geliyor. Geziyormuş. Ben takmamaya çalışıyorum, sen de kv filan takma boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?