Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pamukcuğa benzemiyor gibi cnım.. emmesinde problem yok, çk şükür. perş dr kontrolü var. orda sorarım olmazsa..

ne mutlu sana canım. maşallah.
ben biraz depresyona girdim sanırım. dün kuzenim telefonda sarı kantaron kapsülü önerdi. ondan aldım, bugün daha iyi gibiyim. 4 kişilik tablo ilk aşamada biraz ağır geldi..

ben biraz depresyona girdim sanırım. dün kuzenim telefonda sarı kantaron kapsülü önerdi. ondan aldım, bugün daha iyi gibiyim. 4 kişilik tablo ilk aşamada biraz ağır geldi..

cnm ne işe yarıyomuş kapsül?
cnm rezene,anason ve papatya çaylarından bulundur evde sinir stres uykusuzluk fln kalmıyor ALLAHIN İZNİ İLE böyle mayışıyosun ohhhh...
hem bebeğede aynı etkiyi ypılar...

ama ne yaparsan yap o depresyon hali normal...
gelen giden,
uykusuz geceler,
evdeki sorumlulklar,
insan bu kafa yorgunluğuyla nasıl normal kalabilirki_?

Ya bende de var o depresyon halinden hele ilk günler daha zordu sanki, şimdi biraz daha iyi gibiyim. Bebek sahibi olmak hayattta aldığım en büyük sorumluluk bir de yakında yanımda kimse kalmayacak, bir kaç ay sonra da işe dönmem gerekecek bakıcı problemleri falan. Alışacağız herhalde tüm bunlara da sabretmek lazım. Zamanla keyifli günler gelecektir.

ya cok bılmıs gıbı her yere aynı seyı yazıyorum ama ınanın ben cok rahat ettım gaz sancısı olan bebekler ıcın mucuze gıbı bısıy bu
bı tatlı kasıgı kımyonu bı fıncan suda demleyıp ılık ıcın ben daha emzırırken gazını cıkartıyor bebegım sancılandıgında ınsanın elı ayagı karısıyo acı acı bagırıodu yawrum ama cok sukur sımdı ıyıyız 3 4 fıncan ıcılebılıo kımyonu sevmeyenler mıktarı azaltıp sık ıcebılırler en azından bı deneyın umarım sız de de ıse yarar sutunuzle kalın :)

kapsül bir nevi doğal anti-depresanmış canım. sarı kantaron bitkisi sinir uçlarını uyarıyormuş. o da depresyonu önlemeye yardımcı oluyormuş. malum emziriyoruz ve depresan alamıyoruz. bana iyi geldi çok şükür. yoksa iştahsızlık, sürekli ağlama hissi, vicdani pişmanlık vs gittikçe batıyordum.
ben de rezene ve anasonu karıştırıp, çayını içiyorum. başka bir takım sebeplerle lohusalık depresyonum pekişti. ilk sayfadaki kv muhabbeti gibi..
gerçekten normal kalmak zor..

Allah yardımcın olsun canım. bakıcı bulma, arama onlar da zor. inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Omx diye bi ilac verdi bize doktor. Tamamen bitkisel. Zorda kaldikca onu veriyorum. Uyumasina da yardimci diyor ustunde canim

Omx diye bi ilac verdi bize doktor. Tamamen bitkisel. Zorda kaldikca onu veriyorum. Uyumasina da yardimci diyor ustunde canim
Çok saol tatlım artık bir kaç gün daha takip edeceğim bebeğimin durumuna göre doktora giderm gecen 4 gün boyu ca kötüydü bugün biraz daha iyi sanki ama hayatımda hiç bu kadar stres olmamıştım dün anneme telefon açtı
Hakkını helal et ne kadar sormuş annelik diye

Seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlim herseyi yapman ama sonuc olarak elinden bişeyler gelmemesi çok zor bir durum Allah şifalarını versin su ilk 3 ay gecer mı diyorum hani sonra rahat oluyormus ya

Kimyonu demleyip icen bi arkadas vardi 1 fincana 1 cay kasigi kimyon onu da deneyebilirsin. Benim bebek te 2 gundur doymuyor huzursuz mama oranimiz artti iyice. Sinirden kuduruyorum bende.

Bunu da deneyeyim, inşallah bende de işe yarar dediğin gibi.

Allah yardımcın olsun canım. bakıcı bulma, arama onlar da zor. inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Çok sağol canım. Doğumdan sonra benimle ilgilenmeye de görümcem geldi.Sabah kahvaltısını yapıp çıkıyor kadın akşama anca geliyor. Geziyormuş. Ben takmamaya çalışıyorum, sen de kv filan takma boşver.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlim herseyi yapman ama sonuc olarak elinden bişeyler gelmemesi çok zor bir durum Allah şifalarını versin su ilk 3 ay gecer mı diyorum hani sonra rahat oluyormus ya

Ben kırkı çıkınca rahatlarız diye umuyordum. Umut fakirin ekmeği işte. 3 ay geçmez ya. Bu arada ben birden fazla alıntı yapmayı beceremedim, nasıl yapılıyor acaba?

Son düzenleme:
Kimyonu demleyip icen bi arkadas vardi 1 fincana 1 cay kasigi kimyon onu da deneyebilirsin. Benim bebek te 2 gundur doymuyor huzursuz mama oranimiz artti iyice. Sinirden kuduruyorum bende.
Canım bugün yaptım ictim kimyonu artık zehir olsa içeceğim yavrum için denemesinin şey kalmadı bugün de bunu yapayım bari

Ben kırkı çıkınca rahatlarız diye umuyordum. Umut fakirin ekmeği işte. 3 ay geçmez ya. Bu arada ben birden fazla alıntı yapmayı beceremedim, nasıl yapılıyor acaba?
Tatlım mesajların sag alt yanında alıntı ile cevaplanin yanında küçük kutucuk var onu işaretliyorsun birden fazla sectikten sonra sonra konuya cevap ver diyorsun ok

Ben hala anne olduguma inanamiyorum:) bakip bakip bu benim mi diyorum. Sizde de oluyormu?

ay çıldıraceğim
gece 1.20 de uyandık ...
sabaha karşı 4:35 e kadar uyumadı...
uykusuzm yorgunum nasıl sütüm olcakki?

hamileyken hamilelikten cnm yemek yapmak istemiyodu,
şimdide yorgunluktan vay benim adamın haline

bende aynı şekilde sadece geceleri mama takviyesi yapıyordum ama 2 gündür gündüzleride vermek zorunda kalıyorum doymuyor sütüm mü azaldı anlamadım. canım çok sıkılıyor bu duruma.

bende aynı şekilde sadece geceleri mama takviyesi yapıyordum ama 2 gündür gündüzleride vermek zorunda kalıyorum doymuyor sütüm mü azaldı anlamadım. canım çok sıkılıyor bu duruma.

Zamanla artacak diyorlar ama valla bizim 12. Gun. Artiyor evet ama cok yavas artiyor. O zamana kadar bebek biberonun rahatligina alisip memeyi birakacak diye korkuyorum

zormuş canım, bunu anladım. lohusalıkta sabırlı olamıyorsun. kv bugün gitti. gitmesi de beni çok rahatlatmış değil. ona bu kadar kızgın olmamayı isterdim ama olmuyor. dün anneme doğru dürüst ben gidecem bile dememiş. yani benim ona tepkimi anlamıştır sanırım. yaw yardımcı olamayacak insan niye gelir ki doğumdan sonra? boşu boşuna ilişkiler gerilsin diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…