Mrb cnm.daha gelmedi bende bekliyorum ama bi icraat yokSenamert bebiş geldi mi?? İnşallah herşey yolundadır. Üç çocuklu hayatta mutluluklar :)
Ne alakaysa çok eski mesajları okudum az önce. 4 yılda hangi noktaya gelinmiş...? İnsanlar ne kadar ilginç..? Bu da burda bir anı olarak duruversin...
Mrb cnm.daha gelmedi bende bekliyorum ama bi icraat yok.her şey yolunda çok şükür çok saol
Benim içinde buranın yeri ayrı burdan başka hiç bir anneler topigini takip etmiyorum her açışımda elim önce buraya gidiyor
Kimler geldi, bu topikten kimler geçti?..
Hicbirisi hasretini gidermedi.
En güzeli, senin kadar sevilmedi.
Kimler geldi, kimler geçti ?
Lalala lalala lalala...
Evet katılıyorum sana, yazık bu duruma ;değil mi? ben de eskiyi kolay unutmayanlardanım. Üzülüyorum bazen. Ama herkes aynı değilmiş ,yaşadıkça anlıyoruz. Yapacak birşey yok, sağlık olsun.Senamert bebiş geldi mi?? İnşallah herşey yolundadır. Üç çocuklu hayatta mutluluklar :)
Ne alakaysa çok eski mesajları okudum az önce. 4 yılda hangi noktaya gelinmiş...? İnsanlar ne kadar ilginç..? Bu da burda bir anı olarak duruversin...
Amin teşekkürler :) Gözün aydın sen de güle güle büyütMrb arksdaşlar. Cumartesi Doğum yaptım Çok şükür normal doğum oldu çok zor olmadı şimdi evimizdeyiz her şey yolunda gitti Allah'ın izle ile. İsmimiz yiğit ama mete diyor başka bir şey demiyor ablamız
Bu arada ben buradaki olayları pek vakıf değilim ama her şeyin hayırlısı
Üçüncüler geliyor maşallah Busmai hayırlı olsun.
Maşallah ya iki aylık olmuş nerdeyse. Benim bebeğim kız, iki ay kaldı benim de. Nasıl gidiyor üç çocukla hayat?Günaydın kizlar
Senamert hayırlı olsun canim.Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.
Busmai bebis kız mı erkek mi:)))
Kızlar nasilsiniz
Biz 50 günlük olduk bile bi maşallah inizi alırız...zaman hızlı geçiyor. İsmim değişti ama siz anlarsınız zaten. .:)
Günaydın kizlar
Senamert hayırlı olsun canim.Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.
Busmai bebis kız mı erkek mi:)))
Kızlar nasilsiniz
Biz 50 günlük olduk bile bi maşallah inizi alırız...zaman hızlı geçiyor. İsmim değişti ama siz anlarsınız zaten. .:)
Mrb canım. Az kalmış senin de. Allahkavustursun kızına. Maşallah kızı buldun.üç çocukla hayat çook hızlı ama ben 3. De anneliği tattım diyebilirim. İyi ki de doğmuş ya. Sanki böyle daha iyi olduk.bize yaradı yani maşallah. Yaptığım en iyi şey diyebilirim...Maşallah ya iki aylık olmuş nerdeyse. Benim bebeğim kız, iki ay kaldı benim de. Nasıl gidiyor üç çocukla hayat?
Mrb iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın bebis nasıl kacgunluk oldunuz. Çocuklar bebis nasıl karşıladı. Nasıl geçti lohusalık. Ya benim annem geldi keşke KV gelseydi dedirtti kadin. :))Mrb cnm nasılsın ? Oğluş nasıl
Mrb iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın bebis nasıl kacgunluk oldunuz. Çocuklar bebis nasıl karşıladı. Nasıl geçti lohusalık. Ya benim annem geldi keşke KV gelseydi dedirtti kadin. :))
MerhabaMerhaba bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli bayağıda kişi gitmiş Allahim yavrularımızı korusun anaokulunun ilk tatili geldi bile ahh ahh eskiye dönünce daha yeni doğmuş :)
Herkesler kardesler doğurmuş bizimde tutturdu kardeş de kardes hele bi 1.sinifi bitirsin gözümde büyüsün büyümüyor canimin ici
Olmaz mı ?Merhaba Arkadaşlar arasıra burayı takip ediyorum. Var mı başka ikinci üçüncü kardeşler acaba.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?