Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay 3vet doğuda internet yok. İyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor canım. Ben bugun epey şiştim ama geçti gibi. Kilo desen 5 kilo aldım. Bebis iyi ama. Zaman geçiyor ya. Pembe de yok
Günaydın cnm. Bende iyiyim büyüdükçe belki ağrılarım arti. Kilo desen benim aldı başını gidiyor ben son aylara doğru aciyp kilo alıyorum 1 hafta önce dr gittim 3 kg almışım biraz dikkat edeceğim bu ay.ayrintili ultrason falan yapıldı bebis de iyi şükür.

Büyükler le sorun yaşıyorum şu ara kızım sürekli benimle bir şeyler yapmak istiyor. Babasıyla bir yere gitmiyor. Oglanda öyle. Şimdiden kıskançlık yapmaya başladılar sanırım

G gkc181 nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. Ben baya ağırlaştim ya. Artık son turdayım.
Günaydın hayırlı günler cnm. Bende biraz zorlanıyorum ama yinede iyiyim. Çok fazla kasık tarafımda agrılar oluyor o kadar. Senin daha az kaldı normal doğum mu olacak tı cnm.

Günaydın hayırlı günler cnm. Bende biraz zorlanıyorum ama yinede iyiyim. Çok fazla kasık tarafımda agrılar oluyor o kadar. Senin daha az kaldı normal doğum mu olacak tı cnm.
Günaydın canım. 32. Haftadayim artık heyecanlaniyotum. Her çocuk ayrı heyecan diyorum kendime. Benim ikisi de sezeryan di canım. Bu sefer normal doğumu deneyimlemeyi düşünüyorum. Olmazsa da sezeryana dönecek bakalım inşallah olur ya. Sezeryan benim için çok zor oluyor ikisinde de çok çektim .doktorum olabilir dedi. Dua et bana.

Mrb arkadaşlar hayırlı cumalar . Uzun zamandır kimseler ugramamiş. Nasılsınız? Bahar Doğuma az kalmiş. Bebeğin ismi belli mi ben karar vermedim.eşimin annesinin abisinin ismini verdim şimdi de kayınpederin ismini ver diyorlar sadece eşimin sülalesine çalışıyorum sanki Anlamı güzel böyle biraz değişik bir isim arıyorum bulamadım hala fikirlere açigim

Mrb canım nasilsin. Evet kimse uğramıyor ben de arada eskileri okuyorum...
Evet canim az kaldı. Sezeryan olacağı için iki hafta kaldi. 1 yada 5 subat arası olacak işte. Benim de ilk çoçukta kp koymuştu ismini. Sonrakileri ben koydum. Buna da ahmed ismini birakacam. Anlamiyorum ya maydanoz olmanin ne anlami var...Bence kendin koy ya da bir ismi onlar koysun birini sen koy ve o ismi kullan... Tabi sen bilirsin canım. ...
Asaf çok güzel bir isim. Anlamı da cok güzel. . Çınar da cok guzel....Ben klasik isimleri daha çok seviyorum. Üçünün ii de klasik bende. Daha dolu gibi geliyor bana.

Mrb cnm. İyiyim çok şükür . Artık zaman daha da az kaldı senin kalmamış bile sayılır. İsim konusunda kızım canım kardeşim de bebek var meteye illa onun ismini istiyor ben yiğit İsmini de seviyorum bakalım daha zamanımız çok hayırlısı

Merhaba araya girmiş gibi olduysam Özür dilerim. benim oğlumun ismi de mete. Ablasıda canım kardeşim çizgi filminden dolayı istemişti. Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ah bu abla lardaki isim olayı. Kime sorsam ablası şurda vardı onu istedi. Bir arkadaşımın kızı da tutturmuş hamza olacak diye koymuşlar napsin lar. Hayirlisi

İii akşamlar.evet ya kızım bir türlü ikna da olmuyor şimdi ben kıyafetine keçeden isim yazdırmak istiyorum yiğit mete olacakmış ismi kızım öyle söylüyor .
Bahar senin bitti sayılır günün.Ben artık doğumolsun istiyorum rahat hareket edemiyorum sürekli midem ekşiyor. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yarabbim hepimize.

Evet az kaldı bu hafta olucak sezeryan . Salı dr à gideceğim. Gün verecek perşembe ya da cuma. K8smet artık. Sanci olursa da daha erken olacak. Son hafta çok zormuş uyuyamıyorum ellerim çok ağrıyor. Hayırlısıyla biter de bebislerim izle kavuşursun inşallah

Senamert bebiş geldi mi?? İnşallah herşey yolundadır. Üç çocuklu hayatta mutluluklar :)

Ne alakaysa çok eski mesajları okudum az önce. 4 yılda hangi noktaya gelinmiş...? İnsanlar ne kadar ilginç..? Bu da burda bir anı olarak duruversin...

Kimler geldi, bu topikten kimler geçti?..
Hicbirisi hasretini gidermedi.
En güzeli, senin kadar sevilmedi.
Kimler geldi, kimler geçti ?

Lalala lalala lalala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…