Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Senamert bebiş geldi mi?? İnşallah herşey yolundadır. Üç çocuklu hayatta mutluluklar :)

Ne alakaysa çok eski mesajları okudum az önce. 4 yılda hangi noktaya gelinmiş...? İnsanlar ne kadar ilginç..? Bu da burda bir anı olarak duruversin...
Mrb cnm.daha gelmedi bende bekliyorum ama bi icraat yok:anneadayı:.her şey yolunda çok şükür çok saol

Benim içinde buranın yeri ayrı burdan başka hiç bir anneler topigini takip etmiyorum her açışımda elim önce buraya gidiyor :21:

Mrb cnm.daha gelmedi bende bekliyorum ama bi icraat yok:anneadayı:.her şey yolunda çok şükür çok saol

Benim içinde buranın yeri ayrı burdan başka hiç bir anneler topigini takip etmiyorum her açışımda elim önce buraya gidiyor :21:

Sağlıkla gelsin kuzu inşallah :)

Evet buranın yeri ayrı. Fakat okadar saçma sapan şeyler yaşandı ki; çocuklarımız ortak payda iken ipler kopabildi. Dolayısı ile sanal dünya yalan dünya malesef.

Senamert bebiş geldi mi?? İnşallah herşey yolundadır. Üç çocuklu hayatta mutluluklar :)

Ne alakaysa çok eski mesajları okudum az önce. 4 yılda hangi noktaya gelinmiş...? İnsanlar ne kadar ilginç..? Bu da burda bir anı olarak duruversin...
Evet katılıyorum sana, yazık bu duruma ;değil mi? ben de eskiyi kolay unutmayanlardanım. Üzülüyorum bazen. Ama herkes aynı değilmiş ,yaşadıkça anlıyoruz. Yapacak birşey yok, sağlık olsun.

Mrb arksdaşlar. Cumartesi Doğum yaptım Çok şükür normal doğum oldu çok zor olmadı şimdi evimizdeyiz her şey yolunda gitti Allah'ın izle ile. İsmimiz yiğit ama mete diyor başka bir şey demiyor ablamız :KK54:

Bu arada ben buradaki olayları pek vakıf değilim ama her şeyin hayırlısı:sus:

Üçüncüler geliyor maşallah Busmai hayırlı olsun.

Mrb arksdaşlar. Cumartesi Doğum yaptım Çok şükür normal doğum oldu çok zor olmadı şimdi evimizdeyiz her şey yolunda gitti Allah'ın izle ile. İsmimiz yiğit ama mete diyor başka bir şey demiyor ablamız :KK54:

Bu arada ben buradaki olayları pek vakıf değilim ama her şeyin hayırlısı:sus:

Üçüncüler geliyor maşallah Busmai hayırlı olsun.
Amin teşekkürler :) Gözün aydın sen de güle güle büyüt

Günaydın kizlar
Senamert hayırlı olsun canim.Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin.
Busmai bebis kız mı erkek mi:)))
Kızlar nasilsiniz
Biz 50 günlük olduk bile bi maşallah inizi alırız...zaman hızlı geçiyor. İsmim değişti ama siz anlarsınız zaten. .:)

Günaydın kizlar
Kızlar nasilsiniz
Biz 50 günlük olduk bile bi maşallah inizi alırız...zaman hızlı geçiyor. İsmim değişti ama siz anlarsınız zaten. .:)
Maşallah ya iki aylık olmuş nerdeyse. Benim bebeğim kız, iki ay kaldı benim de. Nasıl gidiyor üç çocukla hayat?

Günaydın kizlar
Kızlar nasilsiniz

Mrb cnm nasılsın ? Oğluş nasıl

Maşallah ya iki aylık olmuş nerdeyse. Benim bebeğim kız, iki ay kaldı benim de. Nasıl gidiyor üç çocukla hayat?
Mrb canım. Az kalmış senin de. Allahkavustursun kızına. Maşallah kızı buldun.üç çocukla hayat çook hızlı ama ben 3. De anneliği tattım diyebilirim. İyi ki de doğmuş ya. Sanki böyle daha iyi olduk.bize yaradı yani maşallah. Yaptığım en iyi şey diyebilirim...

Mrb iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın bebis nasıl kacgunluk oldunuz. Çocuklar bebis nasıl karşıladı. Nasıl geçti lohusalık. Ya benim annem geldi keşke KV gelseydi dedirtti kadin. :))

Biz de iyiyiz canım kıskançlık var tabi fazlasıyla ama artık iyice alıştılar .53 günlük falan olduk. Lohusalık falan yaşayamadım canım üç çocukla nasıl geçtiğini anlamadım:KK12:küçük kv bırakıp büyüklerle geziyorum iyi oluyor . Sen işe başlamadın demi ?

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar hayırlı bayramlar.

Merhaba! Kızlar nasılsınız.kimler neler yapıyor acaba?üç çocuklu hayat zor geliyor bana biraz onun dışında iyiyiz biz çok şükür 3 yaş ve 5 yaş olarak yarım gün kreşe gidiyoruz.küçük 7 aylık oldu . O da büyüyor çok şükür.2 sonra 3 uncu yolda olan var ni acaba?:emir_bebek:

Merhaba bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli bayağıda kişi gitmiş Allahim yavrularımızı korusun anaokulunun ilk tatili geldi bile ahh ahh eskiye dönünce daha yeni doğmuş :)

Herkesler kardesler doğurmuş bizimde tutturdu kardeş de kardes hele bi 1.sinifi bitirsin gözümde büyüsün büyümüyor canimin ici:anne:

Merhaba bayanlar uzun zaman oldu girmeyeli bayağıda kişi gitmiş Allahim yavrularımızı korusun anaokulunun ilk tatili geldi bile ahh ahh eskiye dönünce daha yeni doğmuş :)

Herkesler kardesler doğurmuş bizimde tutturdu kardeş de kardes hele bi 1.sinifi bitirsin gözümde büyüsün büyümüyor canimin ici:anne:
Merhaba Muhittin Muhittin :KK3:
Bu topik bereketli. Ardarda geldi 2inciler, 3üncüler :halay:

Aslında kardeşi olacak kadar büyüdüler ama ilk gözağrısı da başka :KK51: İns hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin kardeşler. :KK68:

Sen nasılsın? Polislik istiyordun var mı gelişme, neler yapıyorsun ?

Selam kızlar, eski dostlar ;herkes iyidir inşallah..
Eskiden ne çok girerdik internete, tek çocuk gerçekten hiç çocukmuş. Şimdi işimiz vaktimizden çok. Şükür bugünümüze.

Merhaba Arkadaşlar arasıra burayı takip ediyorum. Var mı başka ikinci üçüncü kardeşler acaba.?

Back
X