Akd kids demi baya iyi bi okulmus sanırım orası burada Şubesi yok ama netten bakmıştım. Hayirlisi bakalım. İnşallah alışabilirizBen doğudayım. Oğlum akd ye gidiyor 750 lira.tabi buralar daha uygun.getir götürü kendim yapıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akd kids demi baya iyi bi okulmus sanırım orası burada Şubesi yok ama netten bakmıştım. Hayirlisi bakalım. İnşallah alışabilirizBen doğudayım. Oğlum akd ye gidiyor 750 lira.tabi buralar daha uygun.getir götürü kendim yapıyorum.
İnşallah canım. Evet orası canım. Taşındık kres değişti ama aktiviteleri çok fazlaydı çabuk alıştı. Yüzme ve ata binme kursları da vardı yazın baya iyi oldu yani. Dediğin yer de baya aktivite li gibi çocuklar sever öyle şeyleri. Hayirlisi artikAkd kids demi baya iyi bi okulmus sanırım orası burada Şubesi yok ama netten bakmıştım. Hayirlisi bakalım. İnşallah alışabiliriz
Oo iyiymis fiyat. Resmen paket gibi herşey dahil. Çoğu okulda böyle sosyal etkinlik ve hobi tarzı dersler yoğun ama işte yok kırtasiye yok işte İng kitapları yok bilmem ne ekstra ücret çıkarıyorlar. İnş alışır ve mutlu olur. .Bizim de 1000 lira oluyor cnm.10 bin anlaştık. 12 bin dediler de biraz indirim yaptılar. Yakın olduğu için birde sosyal aktivitesi çok o yüzden eşim tamam dedi. Yüzme müzik bale ingilizce dersleri var. Sabah kahvaltısı öğle yemeği ikindi kahvaltısı birde tüm kırtasiye etkinlik için kıyafetler onlara aitmis. Bakalım 1 2 ay deneyecegiz alisabilecekmi bakalım. Araştırmistim biraz okul burası diğerlerine göre en iyisi diyebilirim.
Ayşe gidiyor mu sene okula?
Aynen valla bir başladı pir başladı :) tatil güzeldi...Pembe bacim hiicc sesin cikmiyor. Okul başladı tabi yoğunluk à var ama az ses ver hele
![]()
Allah kolaylik versin. Pasajı kreşe verdin mi canim. Nasıl tepki verdi acabaAynen valla bir başladı pir başladı :) tatil güzeldi...
Çok geçmiş olsun. Hiç Böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu topik pek aktif değil. Diğer yeni anne olanlara sor cnm sen.Merhaba 27 gunluk oğlumun 6 gunlukken topuk kaninda tsh:5 çıktı 20 gunlukken tsh:10 çıktı . Doktor 3 hafta sonra birdaha tahlil yapalim eger dusmezse ilaca basliyalim dedi. Böyle bir durum yasayan varmi
Böyle bir durum yaşamadım ama inşallah üçüncü testte düşük çıkacak sizin de eminim. Kanı biraz geç götürseler bile sonuçlar sıkıntılı çıkıyor. Moralini hiç bozma. Allah dermansız dert vermesin. Bir hastalık varsa da erken teşhis edilsin ki ilaçlarla giderilsin diye düşünmeye çalış. Biliyorum çok zor ama olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun.Merhaba 27 gunluk oğlumun 6 gunlukken topuk kaninda tsh:5 çıktı 20 gunlukken tsh:10 çıktı . Doktor 3 hafta sonra birdaha tahlil yapalim eger dusmezse ilaca basliyalim dedi. Böyle bir durum yasayan varmi
Bahar uçtun mu kızAllah kolaylik versin. Pasajı kreşe verdin mi canim. Nasıl tepki verdi acaba![]()
Kızının alışmasına sevindim canım. Yine de bir süre sonra gitmek istemezse de şaşırma ve üzülme. Her çocuk arada böyle yapabiliyormuşKızlar mrb kızım okula alıştı artık. Hiç gitmicem demedi. Şu ara oğlum çok eziyetli olamaya başladı. Sürekli dışarıya çıkmak istiyor. Evde hiç bir şey yapamıyorum. Dışarı çıkınca ben çok yorumluyorum. Yatasim geliyor halsizlik kalıyorum. Kv bakiyo ama onun yanında kaldimi daha söz dinlemez oluyo. Ne yapacağımı sarisdim. Keşke kv bu kadar yakın olmasaydik. Oraya gitmesini engelliyemiyorum .1 sokak ileride yada 1 aparman falan olsa daha rahat olacağım.
Saolun insallah oyle olurBöyle bir durum yaşamadım ama inşallah üçüncü testte düşük çıkacak sizin de eminim. Kanı biraz geç götürseler bile sonuçlar sıkıntılı çıkıyor. Moralini hiç bozma. Allah dermansız dert vermesin. Bir hastalık varsa da erken teşhis edilsin ki ilaçlarla giderilsin diye düşünmeye çalış. Biliyorum çok zor ama olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun.
Günaydın.Bahar uçtun mu kızbenimki uzun zamandır kreşte :)
Zor bi konu ama ben de pembe ye katılıyorum. Bi de ablam da yakındı bi zaman hatta oğlu ablama ismi ile hitap ediyordu onlardan dolayı ama zamanla düzeldi. Çocuklar büyüyünce anlıyorlar zaten herseyi. Şimdi babaanneye hiç gitmiyorlar.en çok dede olarak da babamı seviyorlar mesele. Bu ara zorda sin zaten. Sen de kendi lehine kullan canım.Kızlar mrb kızım okula alıştı artık. Hiç gitmicem demedi. Şu ara oğlum çok eziyetli olamaya başladı. Sürekli dışarıya çıkmak istiyor. Evde hiç bir şey yapamıyorum. Dışarı çıkınca ben çok yorumluyorum. Yatasim geliyor halsizlik kalıyorum. Kv bakiyo ama onun yanında kaldimi daha söz dinlemez oluyo. Ne yapacağımı sarisdim. Keşke kv bu kadar yakın olmasaydik. Oraya gitmesini engelliyemiyorum .1 sokak ileride yada 1 aparman falan olsa daha rahat olacağım.
Canım geçmiş olsun. Okadar yüksek yüzde verdilerse kesin geçer moralini bozma.Günaydın.
Ya yanlış sordum aslında. Koca bi yaz tatili geçti benim arkadaşlarımın çocukları hep problem çıkarıyor sene başında. Ondan sordum.haklısın bu ara uçmuş bi vqziyettwyim. Bebişin kadinda iki tane kist çıktı. %98 geçer dediler. Yine de insanda bi sıkıntı oluyor işte . Annelik..... öpüyorum kolay gelsin canim
Ha ha bu da iyiymiş. Sevindim canım buyuyorlar ya gün gelecek bizi istemeyeckler bile.ayyy neyse o zaman küçüklerle zaman geciririzCanım geçmiş olsun. Okadar yüksek yüzde verdilerse kesin geçer moralini bozma.
Biz okulda seminerdeyken o başladı ya kreşe o sırada çıkaracağı arızayı çıkardı zaten :) ama yine de atla deve birşey değildi. Okulu ve arkadaşlarını çok özlemiştikısacası benden daha iyi uyum sağladı maşallah okul hayatına
![]()