- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Aaa ben seni hatırlıyorum. Nasılsın. masallah üçüncüler çoğalıyor. Sağlıkla doğsun lar o zaman senin ki de subat bebesi olucak bende 18. Haftadayim. 7 subat beklenen tarih. Senin gibi ben de kabullenemiyordum ama tekmeler çoğaldıkça kabullendim şimdi geçecek diyorum bugünler de bebisler sana kalacak diyorum. Sagsalim doğsun lar da hepsi geçer. Rabia miydi ismin öyle hatırlıyorum. Ya da erzurum da bi arkadaş vardı öğretmen karad3nixliydi ikinizi karistiriyordum zaten bir ara.Hayirli geceler kizlar Beni hatirlayanlar var mi bilmiyorum ama buralara gelmisken yazmak istedim..
Forumdakilerle ilgili konular olmus. Birakip gittiler denmis.. Benim buraya yaz(a)mamamda iki sebep vardi..
1.si Burasi cok fazla vaktimi aliyordu. Foruma bir giriyordum; oraya bakayim, sunu okuyayim derken epey vakit harciyordum..
2.si ise eşim KK ya girmemden hoslanmiyordu. Bu yuzden birkac kez tartismistik. O yuzden bende girmeyi birakmistim. Herneyse artik...
Buraya girmedigim sure zarfinda olanlardan bahsedeyim..Elif Ebrar'dan sonra bir kizim daha oldu. Ismi Zeynep Ahsen. Beni instadan takip eden varsa biliyordur zeynep ahseni :) 20 agustosta 1 yasina girdi. Ebrarimda 4 yasinda ♡♡
Fakat Zeynep daha 10 aylikken surpriz bir sekilde tekrar hamile kaldimGercekten sok gecirdim ve hala hamile oldugumu kabullenemiyorum Suanda 16 haftalik.. bi kac gun sonra cinsiyet ogrenmeye gidecegiz nasipse..
Bende haberler boyle..
Canim ya şakama k8zmadin inşallah ikiledim bu şakada . Sadece sevdiğimden yaptım. Yine de helal et canimHahahahhahaha
Yok canım ne kızıcam. Cidden koptum okuyunca :)Canim ya şakama k8zmadin inşallah ikiledim bu şakada . Sadece sevdiğimden yaptım. Yine de helal et canim
Evet ben de hep 2012 temmuzdayim bu aralar gebeligimi hep ilkiyle kiyasliyorum. Geçip giden zaman bir yerlerde bırakıyor hatıraları. ...Ah be topik. Çocuklar büyüdü kreşlere gider oldu. 2. ve 3.ler geldi. Zaman ne kadar zalim...
Evet ben de hep 2012 temmuzdayim bu aralar gebeligimi hep ilkiyle kiyasliyorum. Geçip giden zaman bir yerlerde bırakıyor hatıraları. ...
Bu arada hüseyin bugün kreste öğretmenine benim bi kardeşim olucak ben onu size getirecem demiş. Çocuktan al haberi ha ha ha
Günaydın kızlar. Yok mu artıran 2.3 yok mu başka kimse de
Slm topik ...
Nasilsiniz kızlar. Geçeleri uyanıyorum doğuma hazırlık evreleri başladı gerçekten de Allah çok güzel alistiriyorum kulunu.ise de gidiyorum velet lerle de uğraşıyorum. Evle de.çok şükür baya Moral oldu.10 gündür nu böyle tabi çocuklar hastaydi onun da etkisi oldu onlara kalk uyu tekrar kalk huy oldu
Kız gülme bak. Başına gelir sonra.İlkler unutulmuyor işte :)
Bilgi dahilinde yok :)
Allah sağlık ve sabır versin
Tatile gidecektim otel yüzünden kavga ettik eşimle tatil matil yok dedi ben de tek gidicem dedim. Kaldı öyle yaaa. Ömrümü yedi bu adam. Çok kizgindi şu an. Neyse oğulları la tek gitsem nasıl olur acaba
Ha bi de o vardı evi aldı temizlenmesi 10 yıldır kapalı ev gidin temizleyip kalın dedi. Kaldı o da yaniii. İsim yoktu tüm tatil temizlik yspayimKpin aldığı eve gitmeyecek misiniz??
Aynen öyleeeeee. :)Hu hu hanımlar Nasılsıniz? Kimseden ses çıkmıyor bayram telaşı sardı sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?