Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayirli geceler kizlar Beni hatirlayanlar var mi bilmiyorum ama buralara gelmisken yazmak istedim..

Forumdakilerle ilgili konular olmus. Birakip gittiler denmis.. Benim buraya yaz(a)mamamda iki sebep vardi..
1.si Burasi cok fazla vaktimi aliyordu. Foruma bir giriyordum; oraya bakayim, sunu okuyayim derken epey vakit harciyordum..
2.si ise eşim KK ya girmemden hoslanmiyordu. Bu yuzden birkac kez tartismistik. O yuzden bende girmeyi birakmistim. Herneyse artik...

Buraya girmedigim sure zarfinda olanlardan bahsedeyim..Elif Ebrar'dan sonra bir kizim daha oldu. Ismi Zeynep Ahsen. Beni instadan takip eden varsa biliyordur zeynep ahseni :) 20 agustosta 1 yasina girdi. Ebrarimda 4 yasinda ♡♡
Fakat Zeynep daha 10 aylikken surpriz bir sekilde tekrar hamile kaldim Gercekten sok gecirdim ve hala hamile oldugumu kabullenemiyorum Suanda 16 haftalik.. bi kac gun sonra cinsiyet ogrenmeye gidecegiz nasipse..

Bende haberler boyle..

Aaa ben seni hatırlıyorum. Nasılsın. masallah üçüncüler çoğalıyor. Sağlıkla doğsun lar o zaman senin ki de subat bebesi olucak bende 18. Haftadayim. 7 subat beklenen tarih. Senin gibi ben de kabullenemiyordum ama tekmeler çoğaldıkça kabullendim şimdi geçecek diyorum bugünler de bebisler sana kalacak diyorum. Sagsalim doğsun lar da hepsi geçer. Rabia miydi ismin öyle hatırlıyorum. Ya da erzurum da bi arkadaş vardı öğretmen karad3nixliydi ikinizi karistiriyordum zaten bir ara.

Günaydın..

KelebeklerSonsuzaUcar hoşgeldin, ne sürpriz. hem sen hem bebeğin.
Hayırlı olsun.. inş sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın. Bakalım bu da kız mı olacak ?
2012 temmuz anneleri atağa geçti valla

Annem bize "tembel gavurlar, üşendiginizden uşaginiz bile olmir." diyo

Slm kızlar kendimi Dışarı lara attım .yeni geldim eve kocaman fırça yedim ama hiç umrumda değil. Lise arkadaşlarım gelmişti il dışından . Çok mutlu oldum.Doping oldu . Doğum öncesi enerji depoladim

Ah be topik. Çocuklar büyüdü kreşlere gider oldu. 2. ve 3.ler geldi. Zaman ne kadar zalim...
Evet ben de hep 2012 temmuzdayim bu aralar gebeligimi hep ilkiyle kiyasliyorum. Geçip giden zaman bir yerlerde bırakıyor hatıraları. ...
Bu arada hüseyin bugün kreste öğretmenine benim bi kardeşim olucak ben onu size getirecem demiş. Çocuktan al haberi ha ha ha

Günaydın kızlar. Yok mu artıran 2.3 yok mu başka kimse de

Slm topik ...
Nasilsiniz kızlar. Geçeleri uyanıyorum doğuma hazırlık evreleri başladı gerçekten de Allah çok güzel alistiriyorum kulunu.ise de gidiyorum velet lerle de uğraşıyorum. Evle de.çok şükür baya Moral oldu.10 gündür nu böyle tabi çocuklar hastaydi onun da etkisi oldu onlara kalk uyu tekrar kalk huy oldu

İlkler unutulmuyor işte :)

Günaydın kızlar. Yok mu artıran 2.3 yok mu başka kimse de

Bilgi dahilinde yok :)

Allah sağlık ve sabır versin

Tatile gidecektim otel yüzünden kavga ettik eşimle tatil matil yok dedi ben de tek gidicem dedim. Kaldı öyle yaaa. Ömrümü yedi bu adam. Çok kizgindi şu an. Neyse oğulları la tek gitsem nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…