Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu gün anneme üçüncü geliyor dedik güldü bize sacmslamayin dedi çıktı odadan gittiinanmadı yaaa.eşim dedi konuyu kapat annen bizi eve kadar kovalar neyse bekleyelim artık.

Nasıl ya?? Haberi yok mu kimsenin???
Yokk kimsenin haberi yok.söylemedim çünkü başımın etini yerlerdi eşim kayinpederim arkadaşım biliyor tek.üçüncü olunca kimsenin yüreği kaldırmaz sanırım. Bayrama sürprizi yapıcaz artık. SÖyle mek mühim dgil . Ama bende kaygı bozukluğu var olumsuz şeylerde çok etkileniyor. Annem de kızınca unutur herseyi biliyorum.terapi falan aldım. Depremde çok kötü günler yaşadım.o zaman gelişmiş kaygılı durum. O yüzden cesaret edemedim.kısa sürede çok şey yaşadım. Olumsuz hiç birşey duymak istemiyorum

Bu arada annem de biliyor artık çok şükür. Bakıcı buldum bi tane bi arkadaşımın tayini çıktı.çok memnunum dedi hatta en çok onu kaybettiğim üzülüyorum dedi.hiç çocuğu yokmuş o yüzden de çocuklara çok düşünmüş. . O da olacak yanımda çok şükür Rabbim yine kolaylik verdı. Çok rahatladım sabah sabah.
Annem diyor ki şaka sandım sonradan ramazanda ki perişan halin aklıma geldi de inandım sağlıklı olsun ne yapacaksin iki çocuğu üç en iyisidir bakıcı iyi bakmasa ben bakarım ona da ama sakın dortleme seni de eve almam diyor...canım ya melek bi annem var cok şanslıyım.

Bir haftada 1.5 kilo aldım bugün acil diyete basladim. Oysa 6.ay bitene kadar kilo almamaliydim. Veririm umarim

Geömiş olsun hangi depremden bahsediyorsun? Ben hiç yaşamadım ve Allah yaşatmasın

Oo süper olmuş bakıcı olayın. Bebek kısmeti ile gelmiş annen genç mi?

Bir haftada 1.5 kilo aldım bugün acil diyete basladim. Oysa 6.ay bitene kadar kilo almamaliydim. Veririm umarim

Ne diyeti yahu deli misin?? Şişliktir o :) niye almaman gerekiyor ki 6. ay bitene kadar??

Van depreminde hamileydim canım hepsine de evde yakalandım çok kötüydü Rabbim memleketimin hiç bir köşesine vermesin. Annem 53 yaşında canım. Eve kadin geliyor üç gün ben de işten gidince erken gidebilirsem tabi yemek yapıyorum her isinde yardimci olmaya çalışıyorum mesela tv ünitesi alınacak ben gidiyorum ben ödüyorum. Maddi manevi her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum canım.
İlk iki gebelikte protein kaçağı oldu yani preeklampsi şüphesiyle diyet yaptiriyorlar. Kilo almayacakmisim.tansiyon ve şeker de vardı. Bi de 82 kiloyum boy 1.66 olunca da çok çok çok bi kilo. Şimdiden nefes nefese kalıyorum. Gerçi ben de almak istemiyorum sonuçta doğumdan sonrası da var. Yok süt olsun ye diyenler de olacak o yüzden diyet her konuda iyi olucak inşallah canım benim....

Bahar demişsin ya annem yeni öğrendi diye bizde de durum aynı .iki üç arkadaşım dışında kimse bilmiyor. Kv ayni binadayiz söylemedik. Bende kimsenin nasihati fikrini duymak istemedigimden söylemedim eşime de tembihledim. Daha karnım fazla yok. 1 kg dışında Kilo da almadım. 1 ay sonra falan kendiliğinden den öğrenirler

Evet canim ben de öyle yaptım bugün deli etti ancak rahatladın biraz dursaydin ee dedim dün ne güzel konuştun bugün ne oldu. Sana üzülüyorum diyor . Neyse konuştum beni üzme anne dedim. O benim yavrum ben çok mutluyum sana söyledim diye sen de beni üzme dedim. Bakalım artık. Şimdi de pek belli değil. Kendine saklamak iyi ediyorsun canım.

Zaten onlar öğrenen é kadar 5 ay biter. Sonrası hazırlık falan derken çabuk geçer o kalan zaman da.

Merhaba kızlar.
Ben de şunu anlamıyorum. Eğer maddi manevi bir beklentiniz yoksa anne babalar neden karışıyor ki? Yani bakacak olan sizseniz onlara ne :)
Anneme göre ben kendime eziyet ediyorum.kabul de etmiyor. O da kendi yavrusunu düşünüyor. Manevi olarak bakacak tabi ama ona bişey demedi sadece bu sefer ki kadin yemek de yapsın defi problem değil ddim ben de. O daha çok biraz hayatını yasa diyor ama ben zaten mutluyum böyle. Annelik isteee

Merhaba kızlar.
Ben de şunu anlamıyorum. Eğer maddi manevi bir beklentiniz yoksa anne babalar neden karışıyor ki? Yani bakacak olan sizseniz onlara ne :)
Aynen cnm da su anda be çok zorlanıyorum o yüzden bilseler bir sürü saydirirlar. Bizimkiler babanneyle büyüdüğü için çok şımarıklar.bir türlü sınır koyamiyorum
Ablam duysa o neler der neler. sen bunlarla pusulayi bulamiyosun diyor ☺

Allah sağlıkla kavuşmanızı ve analı babalı büyütmenizi nasip etsin.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeter.ben çalışmıyorum da çoğunlukla kendim bakiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…