Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın :)Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bayram nasıl gidiyor ? Dayanamadım söyliyim dedim tatil savaşını ben kazandım. Alanyadayiz.
![]()
Canım ben daha bir şey hissetmiyorum nedense. Aslında tecrubeliyiz ama erken bizim için sanırım. Onun varlığını hisettikce insansın duyguları değişiyor. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağimiza almayi nasip etsin.Bu arada iki günlük yolculuk sonrasında pert oldum gelirgelmez valileri döktü 4 posta çamaşır yıkandı. Daha da var herseyin yıkanması lazım. Çok yoruldum yaw. Bu kısım hiç de iç açıcı dgil. Neyse çok şükür az isim kaldı ise gitmedim zaten bugün bitiririm inşallah
Senamert canım ben artık tekmeleniyorum iki taraftan hissediyorum.sanırım bebis hem elleri hem de kolları ile tekme atıyor.çok hoş bi durum.
Biz bu yıl tam gün gidiyoruzBizim için okullar daha başlamadı. Geçen yıl gittiği okula gitsin istemediğim için kayıt yaptirmadim. Okul araştırıyorum. Okula gidenler tam gün mü gidiyor. Merak ettim?
Dönüşte bi ton çamaşır olayı hakkaten iğrenççççççBu arada iki günlük yolculuk sonrasında pert oldum gelirgelmez valileri döktü 4 posta çamaşır yıkandı. Daha da var herseyin yıkanması lazım. Çok yoruldum yaw. Bu kısım hiç de iç açıcı dgil. Neyse çok şükür az isim kaldı ise gitmedim zaten bugün bitiririm inşallah
Senamert canım ben artık tekmeleniyorum iki taraftan hissediyorum.sanırım bebis hem elleri hem de kolları ile tekme atıyor.çok hoş bi durum.
Dönüşte bi ton çamaşır olayı hakkaten iğrençççççç
Canım ben daha bir şey hissetmiyorum nedense. Aslında tecrubeliyiz ama erken bizim için sanırım. Onun varlığını hisettikce insansın duyguları değişiyor. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağimiza almayi nasip etsin.
Hayırlısı .biz tam gün gidiyoruz sabah 8 aksam 5.30 6 ya kadarBizim için okullar daha başlamadı. Geçen yıl gittiği okula gitsin istemediğim için kayıt yaptirmadim. Okul araştırıyorum. Okula gidenler tam gün mü gidiyor. Merak ettim?
Ben doğudayım. Oğlum akd ye gidiyor 750 lira.tabi buralar daha uygun.getir götürü kendim yapıyorum.İyi günler kızlar. Bu gün kizimi okula tam gün yazdirdik. Özel okul olduğu için maliyeti yüksek oldu.servisi kendim yapacağım. Oturduğumuz yere 10 dk arabayla o yüzden de tercih ettik yakın olduğu için. 1 ay falan deneyecegiz .zamn uzun gelirde sıkılıyorum derse yarım gün bi okul bulacağız. Sizi sormak istediğim tam gün kaç tl okul fiyatı sizin oralarda. Merak ettim.
Bizim de 1000 lira oluyor cnm.10 bin anlaştık. 12 bin dediler de biraz indirim yaptılar. Yakın olduğu için birde sosyal aktivitesi çok o yüzden eşim tamam dedi. Yüzme müzik bale ingilizce dersleri var. Sabah kahvaltısı öğle yemeği ikindi kahvaltısı birde tüm kırtasiye etkinlik için kıyafetler onlara aitmis. Bakalım 1 2 ay deneyecegiz alisabilecekmi bakalım. Araştırmistim biraz okul burası diğerlerine göre en iyisi diyebilirim.hayırlı olsun canım.. İstanbul en pahalı şehir biliyorsun.. ben bir iki yerle gorustum. tam gün fiyatlar 1000 lira ve üstüydu..