- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Hayirli akşamlar k8zlar Nasılsıniz. Bugün epey yorucu bigün geçirdim sanırım gebeligi mi kabulenmek istemiyorum. Az göbeği çık ti kilom değişmedi ama.ısrarla aynı elbiseleri giyiyorum. Doğana kadar bu inadim sürecek sanirim. Çok gezdim ilk kez bu kadar dolandım lise arkadaşla rımla gezdim durdum.arabada benzin kalmadi .eski dostlar candir.
Şu an annemlerin yanında tatildeyim. O yüzden yemek derdim yok, ütü desen yazlık modGunaydinnnnn...
Canım haklisin yusuf anaanede büyük de kreste tam gün işi de başkasına bıraktınm.valla sık olmasa da arada yapmak lazımmis çok ii geldi.öncesinde ben de hiç bişi yapamıyorum ama şimdi sanırım hayata bakış açım da değişti. Büyüdüm ne.... bu arada Bebis é de babywearing alıp gezegim zaten bi yıl ise gitmeyecem. Kendime tatil ilan edicem. Oh mis.evet aileye yakın yaşamak inanılmaz karlı Allah Onlar siz yer nasip etmesin diyorum.tabi bedeli de var. Annen de senden çık şey bekliyor ama olsun elaleme yapacağımı ona yapıyorum.
Sen de çok güclüşün ama maşallah sana. Onca yemek ütü temizlik afacan ege ile burayı bile aksatmiyprsun valla.
Gunaydinnn. İyi tatiller hamarat hatun.ellerinden öperim teyzemin.
Dün gece yarısı evimin dibinde roketatar attılar cokk korktuk. Allah ım korusun bu gunler son bulsun çoluk çocuk çok korktu
Hiç bilmiyorum malesef :/Selam kizlar. Bugün çok sakin birgün geceden sonra iyi geldi.
Bayram tatili geliyor çok heyecanlıyım
İlk kez güneye inecez çoluk çocuk. Ama yerde karar veremedik.bi de ege de olabilir çoluk çocuk muhafazakâr alkolsüz tavsiye edebileceğiniz otel olur mu. 200 250 lira arası geçelim olursa bize çok uyar inşallah. Şimdiden teşekkür ederim
Sağol canım yine de. Bi bakalım araştırıyorum aslında güneyi inmeyen diyorlar Ege'ye gitmeyin diyorlar ama biz inadına gitmek istiyoruz ki korku ortamı oluşturmak isteyenlere kapak olsun diye.Hiç bilmiyorum malesef :/
Sağol canım yine de. Havuzlar maalesef o konuda kötü ister istemez olabiliyor bazen. Oğlan mi 2027 erkek senesi mi ne hep erkek haberi oluyor.hayırlısı kız olsa kızına arkadaş olurdu güzel olurdu böyle de kardeşlerinin kraliçesi olur . Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alA Armaganhayat ben Ege tarafindayim ama bende hiç bilmiyorum.
Bu gün dr gelemedim bizde oğlan enfeksiyon kapmış geçen hafta antalyada tatile gitmiştik sanırım havuzdan oldu. idari çok koyu siyaha yakın aktı çok korkuttu bizi. Antibiyotik verdi dr.pazetesi kontrol le gelin dedi inşallah geçer.
Birde benim bebis için kontrolüm vardı. 13 haftalık olmuş. Cinsiyet tahmini yaptı dr oğlan dedi. Kızıma yoldaş olaydı iyiydi ama sağlıklı olsunlar o yeter. Bizde de durumlar böyle ☺
Sağol canım yine de. Bi bakalım araştırıyorum aslında güneyi inmeyen diyorlar Ege'ye gitmeyin diyorlar ama biz inadına gitmek istiyoruz ki korku ortamı oluşturmak isteyenlere kapak olsun diye.
A Armaganhayat ben Ege tarafindayim ama bende hiç bilmiyorum.
Bu gün dr gelemedim bizde oğlan enfeksiyon kapmış geçen hafta antalyada tatile gitmiştik sanırım havuzdan oldu. idari çok koyu siyaha yakın aktı çok korkuttu bizi. Antibiyotik verdi dr.pazetesi kontrol le gelin dedi inşallah geçer.
Birde benim bebis için kontrolüm vardı. 13 haftalık olmuş. Cinsiyet tahmini yaptı dr oğlan dedi. Kızıma yoldaş olaydı iyiydi ama sağlıklı olsunlar o yeter. Bizde de durumlar böyle ☺
Allah korusun. Tabi olay ecel olayı ama insan korkuyor da. Okadar az turist varki antalyada şaşarsın. Kimse gelmiyo can güvenliği muhabbetine.
Günaydın hayırlı cumalar.
Valla ölümle dans ediyoruz buralarda çok kötü herşey. Ama yaşamak yaşatmak adına hayat devam etmeli.turizm çok etkilendi maalesef. Çok üzücü bir durum.Bakalım bazı muhafazakâr oteller bulduk birine karar verecez artık.
Ayyyyy geçmişler olsun. Aklınız çıkmıştır o idrarı görünce. İnşallah ilaçlarla bir an önce düzelir. İşte ben havuz olayından bu yüzden nefret ediyorum!! Çocuğa da nasıl girme diyeceksin. Of sinir işler.
Dur bakalım belki de tam görememiştir :) sağlıklı olsun inşallah.
Bi şey sorucam kızlar benim oğlum kres çıkışı küm havuzunun bi köşesine bi kova su döküp kumu ıslatip onunla kule falan yapıyor engel olamıyorum yani engellemek için hirpalamam lazım. Onu da yapamam valla zaten tüm gün gorusemiyoruzzz yaz kış hep ayriyiz. Bu sefer de bazı veliler ağız burun ediyor.çok sinir oluyorum. Bir yandan da acaba ben mi yanlış yapıyorum diyorum. Amacım öğrenmesini engel olmamak. Sonuçta herseferinde bi şeyler üretiyor gozlemliyorum yani. Bu arada kreste tam bir saat oyalaniyoruz oyun oynuyor paşam. Eee şimdi çocuk bunlar sanki kres ler dışarı mi çıkarıyor yok tüm gün nerdeyse icerdeler. Kiyamiyorum ya. Sizce haksız miyim
Dün akşam eşime çok kızdım kendimi odaya kapattım. Diyor ki ben de çok çalışıyorum yoruluyorum.ee dedim bi de hamilesin galiba benim kadar yorulduguna göre. . Kendini benle yaristiriyor ya.bazen sanki kardesiymisim gibi hareket ediyor sinir oluyorum.
Sen diyorsan tam gaz devam o zaman.haklısın ama biri zaten çok titiz takıntılı. Rahatladım valla.Kumdan şekil yapmak için tabiki kumu ıslatmak gerekiyor. Oğlun haklı yanibence hiç elleme. Öbür anneler temizliğe üşendikleri için hoşlanmıyorlardır
Erkekler bizi hiç anlamayacaklar sanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?