Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tutarsiz dengesiz ve sahte degil...en azindan sivri dilliyse gercek... Sen sacmalayip gidicen...kafana esicek yazican...bi de haddini bilmeden siniflandirican...nerde bu bolluk...

Ahahahah

Kemik kadro denip küçümsendi lakin, görüldüğü üzere hepsi ağır top.

Daha bi de gelip yazamayanlar var dimi

Günaydın kizlar yeniden yazdığıma pişman etti beni bu colicus müdür nedir o zaman da böyle yaptı çıktı gitti. Özür dilerim yaaa.
Bu arada gerçekten de kemik kadrosunuz bu nasıl sahiplenmedir helal olsun. Kızlar dediği tek laf doğru değildir ben de sonradan gruba katilan biriyim hep de dedim ki çok iyi kızlar var burda yanılmamışım da. Gitsin bence de. Ben bile tekrardan yazarken mahçup mahçup yazdım insan kabahatini de bilmeli yani pes.
Bu arada bomba haberi de vereyim bu üçüncü velet de ERKEK KK. VALLA soktayim.rüyamda bile kız gördüm ben. Halen de değişir diye umutlaniyorum doktor pipi yi de gösterdi gerçek değişmez dedi ama... ismi de Ahmed Hamza olacak Allah izin verirse.... hepinizi çok öpüyorum. Born eaglé sizi de burda gördüm ya inanın colicus à teşekkür borcum var o derece mutlu oldum canlarım. Nfk gel barışaKKK kız bak ben sabırla bekliyorum

Son düzenleme:
Neyyyy yine mi erkek :) Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin, analı ve babalı.

Sonuçta topik kimsenin tapulu malı değil. İsteyen gelir yazar eder. Aynen dediğin gibi de hata yaptıysa da alttan alır, açıklama yapar.

Evet kısmet demek ki kız nasibimde yok. Bari iyi gelinlerim olsun da onları kızım diye bağrıma basayım. Artikinnn sizlerin kızlarını severim

Günaydın Nasılsıniz? Hiç bu kadar rahat olmamıştı bulantı kusmaya bitti sonunda. Sizler neler yapıyorsunuz
Pembe senin ikinci yok di mi

Mrb kızlar .Bende ara sıra gelip bakanlardanim.ben çok düzenli yazamasamda takipteyim. Son konuşular çok sert olmuş. Ne diyeceğimi bilemedim.

Günaydın kizlar Nasılsıniz. Yarın 17. Haftaya giriyorum zaman çabuk geçiyor. Bu sefer sindire sindire huzurlu bi gebelik geçirmeye çalışıyorum. Üçüncü gebelik olmasına rağmen en çok bunda tat alıyorum. Tabi iki küçük afacan la yerimde oturamıyorum ama yorgunluk bile beni rahatsız etmiyor. Bu arada hüseyin hastaydi ya dün dedesinin bahcesinde a baya suyla oynis kreste çevirmiş kuzum anne iyiyim diyor beni merak etme.sen işine bak diyor sıpa. Büyüdü de anneyi teselli ediyor. Diyorum ki iyiki anne olmuşum. Başıma gelen en güzel şeymiş.
Pembe kulaklarını tikadigin gözümden kaçmadı yani
Senamert nasılsın canim. İnşallah tekrarı olmaz. Şimdi bişey sorucam geçmiş zaman senin mi çocukların kulak ameliyatı yapılacaktı. Ya ne zamandır aklımdan çıkmadı kimdi emin de değilim ama. Acaba diyorum nasıl oldular . Karistirdiysam kusura bakma canim

Bu arada aramızda bir ay var benim de 6 subat beklenen Dt hayırlı olsun canim.
Mrb cnm .Yok karistiriyosun. Benimkiler değildi .öyle birisini ben hatırlamıyorum belki hatırlayan vardır. Evet 1 ay var ve benim bu hamilelik zor geçiyo.kusma falan hiç yok ama Halsizlik yorgunluk var uzun zamandır. Bu da 3 olacak benim. Baya zorlanacagim .rabbim sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsin.

Amin senin de mi üç.?ene tek değilim. Hayırlısıyla doğsun lar inşallah. Ben de korkuyorum ya 3 tane nasıl olucak biri 4.5 biri 2.5 olunca üçüncü gelecek. Biz üstesinden geliriz evelallah. O halsizlik bende dé vardi 15. Haftada gitti şükür normal harama döndüm. Evim günlerce kirli kaldı görseydi n. Annem de gebeligi bilmiyordu.tek başıma geçirdim hep uyusam dedim ama velet lerle ne mümkün.geçti şükür hepsi de

Mrb kızlar .Bende ara sıra gelip bakanlardanim.ben çok düzenli yazamasamda takipteyim. Son konuşular çok sert olmuş. Ne diyeceğimi bilemedim.
Senin de 3. bebişin hayırlı olsunnnnnn. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

insanlar yazıp yazıp gitmeyi birşey sanıyorlar malesef. Son lafı söyleme takıntısı da diyebiliriz. Oysaki kalıp konuşacaksın sonra da tartışma iki tarafça bitirilecek. Öyle olmayınca da sonuç bu.

Bahar senin hatırladığın pamukhelva sanırım. Ama ben de tüp takılma olayı nasıl oldu vs hatırlamıyorum...

G gkc181 hayırlı olsun hamileliğin. masallah 3.ye geçmişiniz..
ben bu kadar güçlü ve cesur değilim.

A Armaganhayat senin bebeğin de hayırlı olsun.. inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Benden ne bekliyorsun, merak ediyorum..

Çok tşkler. İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Olabilir canım isimden tam da emin değilim. Valla ikisi birden diye hatırladım ondan da merak ediyordum. Sağol canim.
Oncelikle teşekkür ederim canım. Kısmet bu bebis bize.
Şunu onceliklebelurtmeliyim ki sanal da da olsa ben pozitif elektrik aldım senden bi istediğim yok Estağfurullah sadece senden de haber almak tekrardan haberleşmek isterim O kadar . Allah da biliyor yalanı rüyayı hiç sevmiyorum hatta bi ara seni aradım cevap vermedin bi kaç kez sonra sen birinde donus yaptın o zaman da ben cesaret edemedim yine. Sonradan İstanbula gelicektik o zaman ararım dedim başka başka problemler çıktı. Öylece kaldı. Tekrardan iletişime geçmek isterim tabi sen de istersen istemesende saygı duyarım tabi. Üç günlük dünya kırmak kırılmak için çok kısa. Kendi adıma kırdığı olduysa da affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…