Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın canlar.. Herkese hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum...

Bilen biliyor, bizim evde durumlar stabil.
Herkes free takılıyor bu haftasonu. CanAyseyi KV ye gönderdim. Ben de kahvaltı sofrasiyla evi biraz toparlayip çarşıya akicam..

Pembisim, ufaklık nasıl? Bizimkini usuttuk heralde. 3 gun çok yukselmeyen ateşten sonra hafif burun akintisi ve balgamli öksürük basladi. Dr a gitmekte supheliyim. Balgam sökücü ne kullanıyorduk biz? Hani su karışım olarak yapilan?

Sütün(ılık) içine biraz karabiber, fındık kadar tereyağı ve bir kaşık bal koyuyordum ben boğaz için.

Biz de bugün doktora gittik. Geçen sefer en başta götürmeyince fena gümlemiştik malum geniz akıntısı başlamış. Peditus verdi. Bi de burun spreyi. Eğer kullanmazsam ilerlermiş. Hergün sabah mutlaka ıhlamur karanfil zencefil tarçın kaynatıp içiriyorum. Sanırım o da baya toparlattı; burun akıntısı azaldı.

geçmiş olsun canım ne hastalıkmış kışın bukadar üzülmedik benden bile 1 aydır geçmedi yine başladı boğaz acısı

İyigeceler herkese kızlar. Keyıfler ıyıdır umarım
Hasta olanlar acıl şifa bulsun
Kocasıyla arası bozuk olanların allah muhabbetını artırsın ben dahil:)
geçmiş olsun canım ne hastalıkmış kışın bukadar üzülmedik benden bile 1 aydır geçmedi yine başladı boğaz acısı
Mevsım gecışlerı kıştan da tehlıkeli aslında
Ceylin de 1 aydır öksürüyor. Önceden sakınıyodum hala öksuruk gecmiyor. Şimdi inadına ruzgara cıkarıom tepem attı:)

Herkese günaydınnnnnnnn :) sabahtan beri açamadım kk yı :/
Spor yapacaktım eşim 1 saat çocuğa bakarken ama beyfendi planı değiştirip akşama aldı. Akşam da birşey çıkarmazsa iyi. Keşke oğlum öğle uykusu uyusa da hiç müdanaa etmesem diet ve spor hayattaki lükslerse batsın bu dünya arkadaş...!

Amiiin destiny555

Bizim evde durumlar hamdolsun düzeldi.
Darısı bu sıkıntıda olan herkese..

Herkese günaydın.. Güzel pazarlar..
Ah cok sevındım canım. Darısı bana. Biz şimdi iyiyiz ama ikinci bir kocamın anneme gidelim çağrısına kadar:)
Efe de uyumuyor mu öğlen. Ceylin de öyle. Çok nadir uyuyor. Sporu evdemi yapıyon yoksa spor salonumu

Günaydın, hayırlı pazarlar hepinize güzel haberlerinizi almak çok güzel Allah daim etsin
Biz haftalık pazar gezimizi dün gerçekleştirdik, bu sabah da 6 günlüğüne uğurladık babamızı ...
Efe ve Ayşeciğe acil şifalar, mevsim geçişleri hastalık bakımından daha zorluyor hakikatten, bizde bir de malum, Alerjik herkes, baharda iyice coşuyorlar .

Mutlu sağlıklı günler

Teyzesi mama sandalyesinde yemek yedirirken uyutuyo ama haftasonları hiçbir şekilde uyumuyo. Şu anda da mızırdanıp ağlayıp duruyor. Yeminle bir tane çakasım var ağzının ortasına. Sanki ben uyuma diyorum. Salak.

Evde yapıyorum. Leslie ve zumba yapıyorum internetten.

Allah kavuştursun. Sağol canım. Valla benim ana babam yakınımda olsa kocamın bir ay olmaması umrumda olmaz sanırım

Kızlar oğluşa tuvalet eğitiminde hiç alıştırma külpdu almayı düşünmüyorum. Normal çamaşır alıcam. İnternetten baktım da hep takım satılıyor. Kaç atlet küloda ihtiyacım var?? Salı günü caddeye bakıcam çamaşırcılara inşallah.

Ben alistirirken sadece penye sort giydirdim kulot zahmetli olabilir ama simdi en az 6 atlet kulot vardir bide omer cok terler . Citcitli body devri bitti :)

Ooo ben 10 çift almayı planlıyordum başlangıç olarak abarttım mı ne :)?
10 iyidir bence de :)
Zaten eagle'nin dediği gibi, kilotlar bittikçe şortlardan donlardan devam edersiniz :))))
Ayy şaka maka derken geldi senin biçtiğin süre.. kolaylıklar , daha evvel resmini gösterdiğin aparatı aldın mı?

Yani, benden yana sıkıntı yok da, düğünden hemen önce ve sonra beyini göndermiş kadınım :)) hatta gelinliğimi almaya da yalnız gidince, damat kaçtı herhalde diye takılmışlardı gelinlikçide çalışan hanımlar :) ama çocukları eğlemek zor oluyor işte.. Kızımız Büyüdü artık, bakıyorum ağlamaklı oluyor babasının arkasından , Selim de hava kararmaya başladı mı başlıyor "babanın saati geldi mi " diyerek sayıklamaya... Allah sağlık sıhhat versin tabii ki. Iyi ki ailelerimiz var, az evvel anneanneleri geldi de neşelendiler :)

Uykuyu Selim de Bıraktı, çok çok nadir sabahları kahvaltıdan sonra dalıyor ..
Akşam erken uyuyorlar gündüz uyumayınca , ama ikindi saatinde Dayanamayıp uyuyakalırsa o fena oluyor tabii... ama annesi sen de kızma çocuğa :) düzeni değişiyor onun da..

Son düzenleme:
Selam kızlar ceylin anca uyudu. Kocam gelmadı.
Evı karınca bastı. Ceylin çikolatayı yıyıp eline bulaşanlarıda koltuk ve tv unitesine el baskısı yapmış. Karıncalar coşmuş. Üşütcem
Ben 5-6 adet kulotla baslamıştım. Bencede alıştırma kulodu alma. Islaklıktan rahatsızolsun.
Benım de uyutma faslında cakasım gelıyor. Gözlerı kapanıyor ne zaman uyuyacagını anlasa kendıne meşgale buluyor yattığı yerden uykusunu açmak için. Akşama kadar okadar sinirlenmıyorum ama aksam olup da yataga yatınca bana gelıyolar soldan soldan.
Pamuk helva gel ağlıyak beraber senle. Senın eşin hiç mi vakit gecırmıyor evde. Benım eşim haftasonları dahıl bi gidiyor sabahtan daha bu saat oldu yok hala. Ne ızın var be bişey. Asabım bozuluyor artık. Sen ne sabırlı kadınsın maşallah

Ay valla az kaldı kabusun başlamasına kitapları sipariş ettim burda bulamayınca (güle güle kakalar, bay bay bezim , teddy ile tuvalette). Aparatı sormaya ebebeğe gidemedim olmadı netten alıcam.

Tükürecem onun düzenineeeeee

Amaneyyyyyyyy kabus gibi. Burda soğuktan olsa gerek karınca falan yok

Gece uykusu sıkıntı değil çok şükür. Her yer karanlık ya sorun olmuyo. Ama gündüz uyumuyo arkadaş!! Tutturuyo "anne uyku hayır anne cündüz olda"

Gunaydın millet
Guzel bir hafta olsun. Erken uyandım. Babası ceylini annaneye benıde okula bırakcak
3 gun bekarım:)
Hadi bakalım pempiş. Cok beklentılı baslama hüsran olmasın. 2- hafta falan sadece kitabı okuuyun çiş yapalımmı deme. Bir de ben güle güle kakaları kakada problem yaşarsa alırım demiştim kendı kendime. Kitabın arastırmasını yaparken kadının biri kitapta yer yer korkudan bahsetmişşler oraları degıstırerek okuyorum demişti. Ben de bunın üzerine korkmayacagı varsa bi de korkuturum kakadan diye o kitabı almamıştım. İnşallah kısa surede atlatırsınız kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…