Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün keremi kreşe oyun grubuna götürdüm, giderken istemiyorum diye ağladı. Sonra da ordan çıkmak istemedi yine ağladı dolayısıyla vicdan yapacak birşey yok

Günaydın şekerler!!!
Herkese hayırlı huzurlu bi pazar diliyorum..

Bir pazar gününün de sonuna geldik mi ne :) şu ara performans çok kötü topikcanlar. Yeni kan mı lazım ne

Akşam yaşanan olay: maç izleyen baba pozisyona sinirlenir ve "öküz" der. Yanında oturan oğluş lafı üstüne alınır ve "baba öküz hıh!" Diye tepki gösterir. Baba çocuğa söylemediğini anlatmaya çalışır ama çocuk kızmıştır bir kere. Anne kopar ama gelip sakince "oğluşum sahanın kenarında öküzünü otlatmaya bi amca gelmiş görmedin mi? Ama futbol sahasında hiç öküz otlatılır mı?!?" Der. Çocuk da "ı-ı" diyerek işine döner

Nfk sultan bir an önce internetin bağlansın yoksa bu topiğin hali hal değil muhtarımmmm :)

Bugün kocacığımla sinemaya gittik. Uzun zamandan sonra iyi geldi. Oğluşun büyüdüğü ve çocuk filmlerine gideceğimiz günler gelsin hemen

Bakıcı bugün kıyak mı geçti
Hangi filme gittiniz?
Burda türk yıldızlarının enfes uçak gösterileri ve çok daha fazla etkinlik vardı kısaca samsunda 19 mayıs harika geçiyor

Bakıcı bugün kıyak mı geçti
Hangi filme gittiniz?
Burda türk yıldızlarının enfes uçak gösterileri ve çok daha fazla etkinlik vardı kısaca samsunda 19 mayıs harika geçiyor
Sorma canım. Yine kendine bi iş uydurmuştu da ben accık çirkeflik ettim mad max e gittik. Çok atla deve değildi ama sinema gören masum köylü olarak sevdim yani :)
Samsunda 19 Mayısın ruhunu yaşayarak kutluyorlardır tabi... Burda pek bişi yoktu :/

Herkese günaydınnnnnnnnn :) güzel birgün olsun inşallah.

Yazacağım bir sürü şey vardı ancak hepsini unuttum zannımca

Bu arada bizde sanırım tuvalet işini hallettik. Çok kolay oldu ben bişi anlamadım:) arya kendi karar verdi durup dururken artık ben bez takmak istemiyorum dedi. Tmm o zaman yarından itibaren takmayalım dedik ve de takmadık. Gündüzleri nerdeyse 2 kere kaçırdı 10 günde. Gecelerimiz ise tam felaket 3-4 kez çiş yapıyor gecede. Napıcam geceyi bilmiyorum. Birkaç hafta dişimi sıkıp kaldırayım çişe. Baktım gelişme yoksa bırakayım dimi??

Bugün ilk defa kerem çişim geldi dedi hem de cafe de dondurma yiyorduk hemen götürdüm tuvalete ve yaptı. Burda yapmam der diye korktum ama yaptı. Altında bez de olduuğu halde beze yapmadı çok sevindim tam 2 hafta oldu başlayalı. Yalnız kakada sorun var korkuyorum diyor yapmak istemiyor. Güle güle kakacık bilmemne yapmıştım ama yine de korkuyor işte napıcam bilmiyorum

Herkese günaydınnnnnnnn :)

Ay çok sevindim Aryammmmmmm. Alkışlar size. Geceyi de öğrenir inşallah annesi sabret. Ama bence iki kere kaldırmalısın. Yani ben öyle yapmayı planlıyorum inşallah

Busmai bu da birşey çok şükür. Kakayı gerekiyorsa bezinden klozete atacakmışsın diye okumuştum bir keresinde. Öyle öyle de alışabilir.

Anam topikte bi bezli biz mi kaldıkkkkkk??? ben 1 temmuzda başlamayı planlıyorum inşallah. Teyzemize kalsa hemen başlayalım diyo ama bu işle ben ilgilenmek istiyorum. Çocuğuma saçma bişiler denmesin istiyorum bu süreçte... Bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…