Kız doğum yapmadan hallettin sen , benim ikisiyle çok zor oluyor. Yerleri pisletir diye korkmuştum ama olmadı Allahtan,Küçük emekliyor yaAy bugün cuma çok şükürrrr:)))) cumanız mübarek olsun. Bugün 1001. Kez namaza başlayım ve bırakmayım istiyorum inşallah
Nfk valla bravo ayşeciğe. Maşallah, bizim o kısımlara geleceğimizi hiçç gözüm kesmiyo
Kıyamam kuzucuğuma ya. Çok basit şeyler onların hayatında ne kadar önemli... Kurban olurum onları verene.4 saate yakin tutuyor kendini demek, gecede iki kez kaldırirsan tamam. Biraz da yatmadan 1-2 saat önceki sıvı tüketimini azaltirsan isin kolaylaşır.
Daha odasını ayirmadim. Bi sure daha eve alissin da, inş ondan sonra. Bazen evde beni arıyor hararetle. Eğer ilk baktığı yerlerde goremezse sesi titriyor ağlamaklı anne diye mizildamaya başlıyor.
Tekmeler başladı bu hafta evet canım. İsim de hiç yok aklımızda bakalım... Tavsiyelere açığımKız doğum yapmadan hallettin sen , benim ikisiyle çok zor oluyor. Yerleri pisletir diye korkmuştum ama olmadı Allahtan,Küçük emekliyor ya
Her wc maceramızda peşimizden geliyor.
Allah namazını daim etsin
Oğluş napıyor başlar yakında tekmeler isim düşündünüz mü :)
Hamilelik çizelgeni gördükçe içimi bir sevinç kaplıyorhevesleniyorum yeniden ahahahaaha
Karnımdaki dikişin ağrısı hala var, o durduruyo :) kendi sağlığım söz konusu olmasa isterdim yine yeni yenidenBusmai biri seni durdursun muuu????
Korkma kuzum ya ilki kadar sarsılmayacaksın bu sefer.Tekmeler başladı bu hafta evet canım. İsim de hiç yok aklımızda bakalım... Tavsiyelere açığımkerem ismi aday listemin başında ama:)
Bu arada sen çok kaşınıyon busmaiiiii!!!! Ben o çizelgeyi gördükçe içime bişiler çöküyor. Korkuyorum çokk
Tadını sevmediği şeyden 2-3 kaşık ver bırak. Gerisini sevdiği şeyle tamamla. Maksat vitamini alsın.Kızlar bu arada aryanın yemeği ağzında bekletme, çok çiğneme huyu var ki düşman başına! Kızıyorum olmuyor, güzellikle söylüyorum olmuyor... Kırk saatte bi lokma anca yutuyor. Her lokmada uyarıyorum ağzında bekletme diyeyıldım artık... 2 gündür de zıbanadan çıktım artık, çok bağırıyorum. İçli içli ağlıyor oda. İçime dert oldu bugünde. Özellikle katı yemekler, daha çok tadını sevmediği şeyler böyle oluyor. Bebeklikten brri okuyorum bununla ilgili şeyler. Bizim durumumuz yazılanlar kadar vahim değil evde pişeni yiyor ama can sıkıyor yinede.
Bizde de hep aynı durum. Önceleri kavga döğüş eve dönüyorduk. Şimdilerde daha alıştı ama yinede tahammülsüz. Sen bu çocukla bi yerlere gidince nasıl eğleniyorsun diyor. Anlamıyor ki analık ona rağmen onla eğlenmekHa bi de geçen gün olan olayı anlatayım.. Bizim ev sahile yürüyerek 5 dk mesafede. Ama ben sürekli gidemiyorum çünkü arada geniş bir cadde var geçmem gereken ve çok köpek oluyor pitbull undan kurt köpeğine kadar.. Korkuyorum yalnız gitmeye.
Kocama dedim gel sahile gidelim,Çocuklar hava alır biraz. Naz niyaz geldi.
Kerem tabi yürüyüş yolunda koşmaya başladı millete el kol yapa yapa koşuyor millet de gülüyor. Ben de sevindim hani ne güzel koşsun enerjisini atsın diye. Ama kocamın suratı asıldı peşinde mi koşucaz düşecek bi yere çarpacak vs vs.
Düşerse kalkar diyorum ben de.
Neyse öyle bi uyuzluk yaşadık sonra gel dedim Özsüte gidip dondurma yiyelim. Girdik tabi Mert ağlıyo Kerem ordan oraya koşuyo. Kocam yine gerildi.
Hayır yani bunlar çocuk bizim gibi mi oturacaklar diyorum.
O zaman bunlarla gelmeseydik, uyku saatine denk getirseydik.. Sinir etti beni. Sanki millet bizi ayıplayacak.
Bu gibi şeylerde rahat olmadığı için benim de keyfimi kaçırıyor. Beraber halkın içine karışamıyoruz. Rahatı bozuluyor haspamın. Bak gene dellendim.
Yine de bana en büyük prroblem yeme olayı gb geliyorKarnımdaki dikişin ağrısı hala var, o durduruyo :) kendi sağlığım söz konusu olmasa isterdim yine yeni yeniden
Korkma kuzum ya ilki kadar sarsılmayacaksın bu sefer.
Tadını sevmediği şeyden 2-3 kaşık ver bırak. Gerisini sevdiği şeyle tamamla. Maksat vitamini alsın.
Mert de beni çıldırtıyor el kadar çocukla başa çıkamıyorum, tükürüyor ağzını kilitliyor kafasını sağa sola çeviriyor baştan ayağa yemek içinde kalıyoruz.delirmem an meselesi..
Ah Kerem ah kıymetini bilmemişim çocuğum ne uyumluymuş ;açardı ağzını, keşke daha çok gezseydim onunla. Mertle dışarı çıkmak istemiyorum çünkü yemek saatleri meydan muharebesi.
Kerem ismi çok güzel bir Kerem daha kazansın topiğimiz
Kız, kaç yaşındayım. Bana kalsa da ayni sevdiğim şeyleri yiyip dururum. Makarna, kofteee, mantı, kizartmaaa, doneeer !!Yine de bana en büyük prroblem yeme olayı gb geliyorinşallah 2. Si yiyen bir çocuk olur. Bu arada sevmediği yemekten az yedirip üstünü tamamlamak iyi fikir, zorlamamak lazım aslında. Ama işte ona kalsa hep aynı şeyler yiyip duracak.
Gel yer degisek. Valla İstanbul un nemli sıcağı da hic cekilmiiiGünaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah. Hava kapalı olunca insan bi hoş oluyoyaz gelsin artık yaaaaaaa.
"Ona ragmen ve onunla" eğlenmek.. Babalar bunu ne kadar anlayabilir ki?..Bizde de hep aynı durum. Önceleri kavga döğüş eve dönüyorduk. Şimdilerde daha alıştı ama yinede tahammülsüz. Sen bu çocukla bi yerlere gidince nasıl eğleniyorsun diyor. Anlamıyor ki analık ona rağmen onla eğlenmek
Hepisi ayni bacı.. Zaten evde boyleyiz, dışarı çıkınca bi fark mi oluyor. Aksine daha cok yoruluyoruz. Cikmasak daha iyi diye düşünüyorlar. Çocuk eylerken, peşinden koşarken gezdiğinden bi şey anlamiyorlar. Eski rahatlik olmaz artik, unutsunlar. NihahahaaaHa bi de geçen gün olan olayı anlatayım.. Bizim ev sahile yürüyerek 5 dk mesafede. Ama ben sürekli gidemiyorum çünkü arada geniş bir cadde var geçmem gereken ve çok köpek oluyor pitbull undan kurt köpeğine kadar.. Korkuyorum yalnız gitmeye.
Kocama dedim gel sahile gidelim,Çocuklar hava alır biraz. Naz niyaz geldi.
Kerem tabi yürüyüş yolunda koşmaya başladı millete el kol yapa yapa koşuyor millet de gülüyor. Ben de sevindim hani ne güzel koşsun enerjisini atsın diye. Ama kocamın suratı asıldı peşinde mi koşucaz düşecek bi yere çarpacak vs vs.
Düşerse kalkar diyorum ben de.
Neyse öyle bi uyuzluk yaşadık sonra gel dedim Özsüte gidip dondurma yiyelim. Girdik tabi Mert ağlıyo Kerem ordan oraya koşuyo. Kocam yine gerildi.
Hayır yani bunlar çocuk bizim gibi mi oturacaklar diyorum.
O zaman bunlarla gelmeseydik, uyku saatine denk getirseydik.. Sinir etti beni. Sanki millet bizi ayıplayacak.
Bu gibi şeylerde rahat olmadığı için benim de keyfimi kaçırıyor. Beraber halkın içine karışamıyoruz. Rahatı bozuluyor haspamın. Bak gene dellendim.
Çok severim zatenPembiş bu türkü sana yazılmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?