Bizim çocuklar kısmını hiiiç karıştırmaaaKızmakta gayet haklısın şekerim. Ama artık ben şöyle düşünüyorum; öyle anababaya böyle çocuk müstahak. Gitsinler bi ömür uğraşsınlar. Biz bikaç yıl katlanıyoruzAllah'ımmmmmm ilerde bizim çocuklarlailgili de bu yorumu yapmasın öğretmenleri
Bu iyi ben katlanırım. Yeterki "ne biçim öğretmen çocuğu" damgası yemeyelimBizim çocuklar kısmını hiiiç karıştırmaaa
Bizimki evde bize çektirir, dışarda mum olur kesin. Bizim ne suçumuz varsa!
Immm, kemm, kümmm....Bu iyi ben katlanırım. Yeterki "ne biçim öğretmen çocuğu" damgası yemeyelim
Kütüphane gezimiz güzel geçti canım. Hatta 0-14 yaş için ayrılmış özel bir bölüm vardı ki bayıldım. Arada benim kızı alıp götürebileceğim bir yer, değişik etkinlikler var yaş gruplarına göreAryamm nasıl geçti kütüphane geziniz??? Annemin beni ilk kütüphaneye götürdüğü günü ve o kokuyu hala hatırlarım. İlk pinokyoyu okumuştum.. Kitap sevgisi önemli bişi :)
Ben de bugün sabahtan sporumu yapıp öğlen kaş bıyığa gittim. Sonra da bi arkadaşla buluşup Kocan Kadar Konuş filmine gittik. Tatlı ve hafif bir filmdi. Tatlıların pudingi gibi diyebilirizsonra eve geldim ki oğluş uyumamış ve çerçeve bardak ne varsa indirmiş. Şu ara bakıcımıza acaip kılım ama kafa şişirmiyim.
Ne güzel kendine vakit ayırmışsın. Bakıcı olayında da boşver diyeceğim. Benim şu an annem yanımda sorun yok ama kv bakarken uyuz olduğum çok şey oluyordu.Aryamm nasıl geçti kütüphane geziniz??? Annemin beni ilk kütüphaneye götürdüğü günü ve o kokuyu hala hatırlarım. İlk pinokyoyu okumuştum.. Kitap sevgisi önemli bişi :)
Ben de bugün sabahtan sporumu yapıp öğlen kaş bıyığa gittim. Sonra da bi arkadaşla buluşup Kocan Kadar Konuş filmine gittik. Tatlı ve hafif bir filmdi. Tatlıların pudingi gibi diyebilirizsonra eve geldim ki oğluş uyumamış ve çerçeve bardak ne varsa indirmiş. Şu ara bakıcımıza acaip kılım ama kafa şişirmiyim.
Acaba ikinciye bakmak istemiyor mu?Kütüphane gezimiz güzel geçti canım. Hatta 0-14 yaş için ayrılmış özel bir bölüm vardı ki bayıldım. Arada benim kızı alıp götürebileceğim bir yer, değişik etkinlikler var yaş gruplarına görekitap sevgisi benimde aşırı önemsediğim bişi. Eski öğrencilerimde bunu başarmıştım, tenefüslerde bile oyun yerine kitap okumayı tercih eden öğrencilerim vardı. Bu sınıfta henüz okuma olayına gelemedim tam olarak
Ne güzel geçmiş günün, uzun zaman oldu kendime vakit ayırmayalı...
Neyse en azından şu saatlerde efe uyuduğu için keyif yapıyorsundurbunun tadını çıkar.
Bakıcı olayına gelince, bizden başka kim bakarsa baksın içimize sinmeyen şeyler oluyor. Ben annemden şikayetçiyim ona kalırsa bu yıl:) burnundan da kıl aldırmıyor bizimki. Bir şey de söylenmiyor. Allah yoluna bu yıl bizim çocuk
Evet istemiyor canım. Bu yıl da biraz zoraki oldu ondan da sebep.Ne güzel kendine vakit ayırmışsın. Bakıcı olayında da boşver diyeceğim. Benim şu an annem yanımda sorun yok ama kv bakarken uyuz olduğum çok şey oluyordu.
Acaba ikinciye bakmak istemiyor mu?
Günaydın.
Bence bakan kimse süre dolsun da eve gideyim modunda oluyor. Bir çocuğum daha olursa ücretsiz izin düşünüyorum.Günaydın kızlarrrrrrrrr :) bugün teyzemiz sabahtan yok o yüzden giremedim şu saate kadar. Yaşasın sabah koşturması
Aryammm peki minik kuşa kim bakacak şu durumda?? Bakıcı arayacaksın muhtemelen dimi??
Bakıcı olayı uzun hikaye ama şöyle basit bir örnek verecek olursam; eve geldiğimde duvardaki çerçeve düşmüş, vitrindeki çiçekler parça pincik edilmiş oluyor ki ben varken bunu yapamıyo oğluş çünkü hem otoritem farklı hem de popomu hemen kaldırıp yanına gidiyorum ve onu engelliyorum. Artık iki çocuğum var da eyliyorum gibi geliyor valla. Daha bikaç olay daha var buna benzer malesef. Mecburen bekliyorum ve iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.
Beni de alınnnnn.Geç bir günaydın da benden. Hayırlı sabahlar
Aysecigi neneye bıraktık. Bacimla çarşıya gidiyoruz.
Eaglee, yeni yasin hayırlı olsun bacım. Rabbim yavruların, esin ve sevdiklerine nice mutlu huzurlu yillara eristirsin. Hakkında hayırlı olacak duaların gerceklessin ins. Çok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?