Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
Bugün yeğen gidiyor. Sabah pancake yapma gibi bir planım vardı. Benim tarifi yapıp bi saat buzdolabında bekletiyosun. Geç kalkınca anca hazırlayıp koydum dolaba. Neyseki daha ev ahalisi kendine gelemedi. Gece oğluşun yanında uyumuşum yine. Anam ne tekmeler ne yumruklar. Her yerim ağrıyooooooooo. İşte böyle :)[/QUOTE
Şanslı yeğen:)))
Kolay gelsin.günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
ayşecik kahvaltısını yaparken ben de evi toplayayım.
sonra banyo yapıcaz.
öğleyin de once parka, sonra camiye sohbete gidicez..
born, tuvalet eğitimi neticelendi mi canımcım?
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı günler diler
Adam boş gelmek yerine çözüm üretmişBiz de biraz bir market turu yapacağız. Eşimden dün gelirken kremşanti istedim, kakaolu almış. Muzlu veya sade cremole istedim, çilekli almış.yokmuş çünkü. Dereotu ve yeşil soğan bulamamış.
Tabi tabi.Adam boş gelmek yerine çözüm üretmiş
Aa maalesef canım ya ben sabah gelip gece dönüyorum, çocukları götürmiycem çünkü. annemle olcam :)oh ohh,, sefanız olsun
aldıklarınız da hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın kuzular..
ben de mont bakındım ama istediğim gibi bi şey bulamadım.
şuan giydiği mont büyükçene, inş önümüzdeki sene de biraz giyer.
sezon sonunda bi tane alırım..
bahar buluşmasına gelince,busmai nisan 20 gibi kınaya istanbula gelecekti sanırım.
o zamana ayarlayalım ne dersiniz?
sağolasın canım. hamdolsun bu gece rahat uyudu, şuan da iyi ateşi yok.
inş bi daha da çıkmaz
'ben okul değiştirdildim' hani bi kelime öğrenirsin de, cümle içinde kullan derler ya öyle geldi bi an
Biz de biraz bir market turu yapacağız. Eşimden dün gelirken kremşanti istedim, kakaolu almış. Muzlu veya sade cremole istedim, çilekli almış.yokmuş çünkü. Dereotu ve yeşil soğan bulamamış.
Çok geçmiş olsun canım. Şükür şimdi iyiymişler. Yazık Mert derdini de anlatamıyor. Miniğim benim. Çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum. Anneler hasta olunca da ev elden gidiyor. En iyisi kimse hasta olmasın. Özledik seni busmai.Kızlar selam
Bebeler hastaydı baya zor günler geçirdim
İkisi de huysuzdu geceleri uyumadılar çok kötüydü
Sabrımın taştığı son gün ikisini de bırakıp çarşıya attım kendimi
Hala tam toparlanamadım ama daha iyiler ve ağlamıyorlar şükür bu yeterli..
Ben uzaktan eğitim derslerimi 1 dönem kala bırakmıştım biliyosunuz.. Geçemediğim ezber dersinin hocası babamla karşılaşmış gelsin konuşalım demiş
Gittim konuştum devam et derslere sana yardım ederim diyor
Bu çocuklarla nasıl yapıcam o işi bilmiyorum ama adamla da konuştuk bi kereöfff..
Aa maalesef canım ya ben sabah gelip gece dönüyorum, çocukları götürmiycem çünkü. annemle olcam :)
Zaten pazartesi gününe denk geliyor
haha eşim de ben "markete gidemiyorum" diye dert yanınca, ne lazımsa söyle alayım diyor ..tabi tabi.
Bu arada yeni yaşın kutlu olsun canım
Sağol tatlım, hastalıktan sonra sağlıklı hallerinin kıymetini anladım ben hiçbirşey çekmiyormuşum valla.Çok geçmiş olsun canım. Şükür şimdi iyiymişler. Yazık Mert derdini de anlatamıyor. Miniğim benim. Çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum. Anneler hasta olunca da ev elden gidiyor. En iyisi kimse hasta olmasın. Özledik seni busmai.
Sağolasın canım aynen bi girince hastalık ondan öbürüne geçip duruyorgeçmiş olsun busmai...hastalıktan ödüm kopuyor ikisine uğramadan gitmiyor...
born sen bu işi kaptın valla öpüyorum seni ...gez gez gez
Sağol pembişimBusmaicim geçmiş olsun canım
Alemsin kızım. Seviyorum ben bu çatlak hatunları:)Eagle hayat sana güzel kızımmmmmmmmkeşke haftanın beş günü tatil yapmak istiyorum deseydin
İlbilgecim kolay gelsin canımmmmmm.
Sen daha da alemsin:)) atışmalarınızı yerim:))dinime küfreden Müslüman olsa
önce pazartesi ve cumayı tatil istiyorum sandı yok hocam yapamayız bunu diyordu adam salı öğlene şükretti sanırım:)
Karısına acıyom efecıgın:))Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
Bugün yeğen gidiyor. Sabah pancake yapma gibi bir planım vardı. Benim tarifi yapıp bi saat buzdolabında bekletiyosun. Geç kalkınca anca hazırlayıp koydum dolaba. Neyseki daha ev ahalisi kendine gelemedi. Gece oğluşun yanında uyumuşum yine. Anam ne tekmeler ne yumruklar. Her yerim ağrıyooooooooo. İşte böyle :)
Banyo yapıp dısarımı cıktınız vayy cesaretıne hayranımgünümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..
ayşecik kahvaltısını yaparken ben de evi toplayayım.
sonra banyo yapıcaz.
öğleyin de once parka, sonra camiye sohbete gidicez..
born, tuvalet eğitimi neticelendi mi canımcım?
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı günler diler
Bence bir koca ıcın ıyı bir performans yınede:)Biz de biraz bir market turu yapacağız. Eşimden dün gelirken kremşanti istedim, kakaolu almış. Muzlu veya sade cremole istedim, çilekli almış.yokmuş çünkü. Dereotu ve yeşil soğan bulamamış.
Gecmiş olsun canımm. Ikısının birden hastalanması kötu olmuş. Derse devam et bence bsktın olmuyo su koyverırsın yıne:)Kızlar selam
Bebeler hastaydı baya zor günler geçirdim
İkisi de huysuzdu geceleri uyumadılar çok kötüydü
Sabrımın taştığı son gün ikisini de bırakıp çarşıya attım kendimi
Hala tam toparlanamadım ama daha iyiler ve ağlamıyorlar şükür bu yeterli..
Ben uzaktan eğitim derslerimi 1 dönem kala bırakmıştım biliyosunuz.. Geçemediğim ezber dersinin hocası babamla karşılaşmış gelsin konuşalım demiş
Gittim konuştum devam et derslere sana yardım ederim diyor
Bu çocuklarla nasıl yapıcam o işi bilmiyorum ama adamla da konuştuk bi kereöfff..
Aa maalesef canım ya ben sabah gelip gece dönüyorum, çocukları götürmiycem çünkü. annemle olcam :)
Zaten pazartesi gününe denk geliyor
haha eşim de ben "markete gidemiyorum" diye dert yanınca, ne lazımsa söyle alayım diyor ..tabi tabi.
Bu arada yeni yaşın kutlu olsun canım
Ayy canları sağolsun hep öyleler. Dunden berı şeyımın dibinde. Bi çanta hazırlıcam bi mutfakta iş yapcam yok anacım. Ayagımın altında. Benden fazla telaşesi var işi hiç bitmiyor.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
Hava acaip kasvetli ve kapalı bugün. Bi düzelse de artık eve tıkılıp kalmasak ya
Oğluş öğle uykusuna yatmayıp 7-8 gibi sızıyor akşamları. Teyzesini mahvediyor bu durumda ama benim işime geliyor valla buna alışabilirim
Ders prog belli olmuş. Yine güzel bir prog ama malesef pzt sabahlarım dolmuşİstanbul gezilerimizi etkileyecek diye üzülüyorum ama bakalım...
Biraz güneş görünce oğluşu parka çıkardım. Okadar sinirlerimi bozuyor ki!! Kimse yoksa çok oynayası da gelmiyo. Spor aletlerine gidiyor ve düşüyor tabiki. Sonra bi de yola doğru fırlayınca tadından yenmiyor!! Niye parkları güzelce çevrelemiyorlar ki?? Şimdi fırçalayıp eve getirdim. Apartmandaki kum havuzunda oynuyor. Bu çocuk beni yaşlabdırdı yaaaaaa :/
Gunayydınn. Bızdede kuş var. Kafesın kapagını acıp kusu almaya calısıyor. Acaba akvaryum alsam naapar. Sen fanus mu alcan akvaryummuGunaydin topikcanlar
Aysecan bu sabah erken kalkti e ben de mecburenneyse güzel bi kahvalti ettik.
Evi toparladim. Simdi akvaryum almaya gidicez bu minik hayvansevere.
Herkese güzel ve huzurlu bi haftasonu dilerim.
Busmai, çok geçmiş olsun.
Pembisim, valla ben de eve tikildi kaldi diye üzülüyorum, ama parkta beni pişman ediyor velet. Sinirlerim yipranmis, agresif dönüyorum geri.
Canım benim her zaman beklerim. Ama yarın bohça vermeye geliyosanız kaçamazsın zannımca. Mengen bolu arası çok değil ama az da değil. Ayıp olur. Neyseki sonrasında buraya yolun düşecekSelam kızlar. Sabah 7 de alındı içtimamız. Dünden rulo börek kek ve kırmızı biber közlemiştim bugun kahvaltıya. Sabah kahvaltı yaptık. Aksama nişan var gebzeye gitcem. Yarında ordan boluya gitcez. Pembişim seni görmeyi çok istetım ama söz de veremıyorum. Çünkü biz mengene gitcez bohca göturmeye. Ordan da boluya gitmek ıcın kaçabilirmiyim ayıp olur mu erkek taraffına hıc bılemıyorum.
Alemsin kızım. Seviyorum ben bu çatlak hatunları:)
Sen daha da alemsin:)) atışmalarınızı yerim:))
Karısına acıyom efecıgın:))
Banyo yapıp dısarımı cıktınız vayy cesaretıne hayranım
Bence bir koca ıcın ıyı bir performans yınede:)
Gecmiş olsun canımm. Ikısının birden hastalanması kötu olmuş. Derse devam et bence bsktın olmuyo su koyverırsın yıne:)
Ayy canları sağolsun hep öyleler. Dunden berı şeyımın dibinde. Bi çanta hazırlıcam bi mutfakta iş yapcam yok anacım. Ayagımın altında. Benden fazla telaşesi var işi hiç bitmiyor.
Gunayydınn. Bızdede kuş var. Kafesın kapagını acıp kusu almaya calısıyor. Acaba akvaryum alsam naapar. Sen fanus mu alcan akvaryummu
Pembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin
Bakın mesela bugün noldu
Keremi kreşe götürüp merti kv ye bırakacaktım
Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Tamam dedim ama içten içe çok kızdım. Mert onlara ne yapar ki 2 saatte?
3 görümce , kv ve görümcemin 12 yaşında kızı var. Kalabalıklar yani.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.
Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.
Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)
Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.
Sağol canım evet memnunYok canikom zaten bu şubat tatili eşime de bana da ders oldu. Hala kırgınlığım geçmedi ayrıca. Kendi anne babamla bir arada olmak isterdim o ayrı. Ama herkes bir aradayken ve kv kp kaprisli iken olmaz yani...
Salata süper görünüyor valla. Ben sadece sarımsaklı yoğurt ve ceviz ekliyordum. Sayfıklarınla çok daha güzel oluyordur eminim :) eline koluna sağlık canım.
Kerem memnun mu kreşten, oyun grubundan?? Ben de nisan gibi haftada 2-3 gün sabahtan götüreyim diyorum. Tabi burda oyun grubu olayı yok. Direkt yarım gün yazdırmak lazım. Ama olsun; iyi geleceğini düşünüyorum. Neyse daha bikaç ay var
Günaydınlar herkeseeee :) yarın ikinci dönemi açıyoruz hayırlısı ile. Güzel bir pazar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?