Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biz de biraz bir market turu yapacağız. Eşimden dün gelirken kremşanti istedim, kakaolu almış. Muzlu veya sade cremole istedim, çilekli almış.yokmuş çünkü. Dereotu ve yeşil soğan bulamamış.

Kızlar selam
Bebeler hastaydı baya zor günler geçirdim
İkisi de huysuzdu geceleri uyumadılar çok kötüydü
Sabrımın taştığı son gün ikisini de bırakıp çarşıya attım kendimi
Hala tam toparlanamadım ama daha iyiler ve ağlamıyorlar şükür bu yeterli..

Ben uzaktan eğitim derslerimi 1 dönem kala bırakmıştım biliyosunuz.. Geçemediğim ezber dersinin hocası babamla karşılaşmış gelsin konuşalım demiş
Gittim konuştum devam et derslere sana yardım ederim diyor

Bu çocuklarla nasıl yapıcam o işi bilmiyorum ama adamla da konuştuk bi kere öfff..
Aa maalesef canım ya ben sabah gelip gece dönüyorum, çocukları götürmiycem çünkü. annemle olcam :)
Zaten pazartesi gününe denk geliyor
Biz de biraz bir market turu yapacağız. Eşimden dün gelirken kremşanti istedim, kakaolu almış. Muzlu veya sade cremole istedim, çilekli almış.yokmuş çünkü. Dereotu ve yeşil soğan bulamamış.
haha eşim de ben "markete gidemiyorum" diye dert yanınca, ne lazımsa söyle alayım diyor ..tabi tabi.

Bu arada yeni yaşın kutlu olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. Şükür şimdi iyiymişler. Yazık Mert derdini de anlatamıyor. Miniğim benim. Çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum. Anneler hasta olunca da ev elden gidiyor. En iyisi kimse hasta olmasın. Özledik seni busmai.

geçmiş olsun busmai...hastalıktan ödüm kopuyor ikisine uğramadan gitmiyor...
born sen bu işi kaptın valla öpüyorum seni ...gez gez gez

Sağol tatlım, hastalıktan sonra sağlıklı hallerinin kıymetini anladım ben hiçbirşey çekmiyormuşum valla.
geçmiş olsun busmai...hastalıktan ödüm kopuyor ikisine uğramadan gitmiyor...
born sen bu işi kaptın valla öpüyorum seni ...gez gez gez
Sağolasın canım aynen bi girince hastalık ondan öbürüne geçip duruyor
Busmaicim geçmiş olsun canım
Sağol pembişim

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Hava acaip kasvetli ve kapalı bugün. Bi düzelse de artık eve tıkılıp kalmasak ya

Oğluş öğle uykusuna yatmayıp 7-8 gibi sızıyor akşamları. Teyzesini mahvediyor bu durumda ama benim işime geliyor valla buna alışabilirim

Ders prog belli olmuş. Yine güzel bir prog ama malesef pzt sabahlarım dolmuş İstanbul gezilerimizi etkileyecek diye üzülüyorum ama bakalım...

Biraz güneş görünce oğluşu parka çıkardım. Okadar sinirlerimi bozuyor ki!! Kimse yoksa çok oynayası da gelmiyo. Spor aletlerine gidiyor ve düşüyor tabiki. Sonra bi de yola doğru fırlayınca tadından yenmiyor!! Niye parkları güzelce çevrelemiyorlar ki?? Şimdi fırçalayıp eve getirdim. Apartmandaki kum havuzunda oynuyor. Bu çocuk beni yaşlabdırdı yaaaaaa :/

Gunaydin topikcanlar

Aysecan bu sabah erken kalkti e ben de mecburen neyse güzel bi kahvalti ettik.
Evi toparladim. Simdi akvaryum almaya gidicez bu minik hayvansevere.
Herkese güzel ve huzurlu bi haftasonu dilerim.

Busmai, çok geçmiş olsun.
Pembisim, valla ben de eve tikildi kaldi diye üzülüyorum, ama parkta beni pişman ediyor velet. Sinirlerim yipranmis, agresif dönüyorum geri.

Selam kızlar. Sabah 7 de alındı içtimamız. Dünden rulo börek kek ve kırmızı biber közlemiştim bugun kahvaltıya. Sabah kahvaltı yaptık. Aksama nişan var gebzeye gitcem. Yarında ordan boluya gitcez. Pembişim seni görmeyi çok istetım ama söz de veremıyorum. Çünkü biz mengene gitcez bohca göturmeye. Ordan da boluya gitmek ıcın kaçabilirmiyim ayıp olur mu erkek taraffına hıc bılemıyorum.

Eagle hayat sana güzel kızımmmmmmmm keşke haftanın beş günü tatil yapmak istiyorum deseydin

İlbilgecim kolay gelsin canımmmmmm.
Alemsin kızım. Seviyorum ben bu çatlak hatunları:)
dinime küfreden Müslüman olsa
önce pazartesi ve cumayı tatil istiyorum sandı yok hocam yapamayız bunu diyordu adam salı öğlene şükretti sanırım:)
Sen daha da alemsin:)) atışmalarınızı yerim:))

Karısına acıyom efecıgın:))
Banyo yapıp dısarımı cıktınız vayy cesaretıne hayranım
Bence bir koca ıcın ıyı bir performans yınede:)
Gecmiş olsun canımm. Ikısının birden hastalanması kötu olmuş. Derse devam et bence bsktın olmuyo su koyverırsın yıne:)
Ayy canları sağolsun hep öyleler. Dunden berı şeyımın dibinde. Bi çanta hazırlıcam bi mutfakta iş yapcam yok anacım. Ayagımın altında. Benden fazla telaşesi var işi hiç bitmiyor.

Gunayydınn. Bızdede kuş var. Kafesın kapagını acıp kusu almaya calısıyor. Acaba akvaryum alsam naapar. Sen fanus mu alcan akvaryummu

Canım benim her zaman beklerim. Ama yarın bohça vermeye geliyosanız kaçamazsın zannımca. Mengen bolu arası çok değil ama az da değil. Ayıp olur. Neyseki sonrasında buraya yolun düşecek bolca görüşürüz inşallah :)

Oğlum öğlemsi uykusunu kaldırdı sanırım. Artık 7-8 civarı sızıyor. 6 gibi sızacakken engel oldum. Birazda uyur sanıyor ve umuyorum. Buna alışabilirim valla. Bakıcısının canına okuyan bir durum ama benim işime gelir

Nfkcim tuvalet egitimini sormussun cnm disarda asla yapmiyo am ille avm fln dgl.bir baska evde asla yapmiyo o cok sinir bozucu ama evde kacirmalar olsada bekledgm kdr kitu sonuclanmadi sukur
ilbilge sizde durumlar nsl
kizlar hep okuyorm ama yazamiyorm yarin annemler ptesi ablamlar geliyor sali da ameliyat ztn duanizi eksik etmeyin ins

Pembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin

Bakın mesela bugün noldu

Keremi kreşe götürüp merti kv ye bırakacaktım
Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Tamam dedim ama içten içe çok kızdım. Mert onlara ne yapar ki 2 saatte?
3 görümce , kv ve görümcemin 12 yaşında kızı var. Kalabalıklar yani.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.

Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.

Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)

Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.

Yok canikom zaten bu şubat tatili eşime de bana da ders oldu. Hala kırgınlığım geçmedi ayrıca. Kendi anne babamla bir arada olmak isterdim o ayrı. Ama herkes bir aradayken ve kv kp kaprisli iken olmaz yani...

Salata süper görünüyor valla. Ben sadece sarımsaklı yoğurt ve ceviz ekliyordum. Sayfıklarınla çok daha güzel oluyordur eminim :) eline koluna sağlık canım.

Kerem memnun mu kreşten, oyun grubundan?? Ben de nisan gibi haftada 2-3 gün sabahtan götüreyim diyorum. Tabi burda oyun grubu olayı yok. Direkt yarım gün yazdırmak lazım. Ama olsun; iyi geleceğini düşünüyorum. Neyse daha bikaç ay var

Günaydınlar herkeseeee :) yarın ikinci dönemi açıyoruz hayırlısı ile. Güzel bir pazar olsun inşallah

Destiny555 cim teşekkür ederim iyi dileklerin için

Sağol canım evet memnun
Öğretmeninden de elektrik aldı ,bu önemli
Kreşte yalnız bırakmadan önce sen de oralarda ol

Günaydın biraz geçmişi okudum Born annene acil şifalar diliyorum. Inşallah ameliyatı sıkıntısız atlatir.
Nfk, tiyatro da kerem'in kalacağını pek düşünmüyorum. Daha çok hoplamali, kosturmali aktiviteler bize uygun :)
Busmai çok geçmiş olsun geçen hafta atlattik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…