- 8 Ağustos 2011
- 11.593
- 8.084
- 448
Oh oh dıbıne vurmuşun gezmelerin:)sen olul mu değiştirdin. ProgrAm hemen verildi miuzun soluklu bir yolculuk sona erdi...evimdeyim çok şükür..kuzular için çok eğlenceliydi görmedik amaca dayı anane babaanne kalmadı ...büyüyorlar bunlar çünkü hareketli ve eğlenceli yolculuklar yaptık yorulsakta...ne yedim bu izinde anlatamam size...kızım da artık yemeden önce anne ver bi kokliyimdiyor...hep söylüyordum 5 duyu organını ikna etmezse yemediğini artık kendi söylüyor..istanbulda avm turu yaptım birgün ve çocuksuz:) yemeyinde yanında yatın hem kendime hem kuzulara çok güzel parçalar buldum. ömerin mont işi arap saçına döndü ama en sonunda ilk beğendiğimizi aldık:) İstanbul yaşanmaz olmuş mont değiştirmeye giderken trafik stresinden kocamla bibirimizi yedik az kalsın kapıya koyacaktı beni...çocukluk arkadaşıma bebek görmeye gittim gece 11 de yatan kuzular itinayla sabah 6.30 da uyandı...demekki erken uyutmakta fayda var sabah değişmiyorsa uyanma saati
hasta topikcan ve kuzularına geçmiş olsun ...
bu arada yeni okuluma başladım pazartesi ve salı öğlene kadar boş...bu değişiklik anama yaradı
öpüyorum hepinizi..
bahar buluşması şekkillensin muhtarım...
Gunaydın canım. Aysecik nasıl oldugunaydin topikcanlar!
neneye geldik, herkes uyuyor
kahvalti hazirlayayim, donucem. herkese hayirli güzel bi gün diliyorum.
eaglee hoşgeldin hacim, özledik valla.
sen de evini ozlemissindir
Herkese günaydın.uzun soluklu bir yolculuk sona erdi...evimdeyim çok şükür..kuzular için çok eğlenceliydi görmedik amaca dayı anane babaanne kalmadı ...büyüyorlar bunlar çünkü hareketli ve eğlenceli yolculuklar yaptık yorulsakta...ne yedim bu izinde anlatamam size...kızım da artık yemeden önce anne ver bi kokliyimdiyor...hep söylüyordum 5 duyu organını ikna etmezse yemediğini artık kendi söylüyor..istanbulda avm turu yaptım birgün ve çocuksuz:) yemeyinde yanında yatın hem kendime hem kuzulara çok güzel parçalar buldum. ömerin mont işi arap saçına döndü ama en sonunda ilk beğendiğimizi aldık:) İstanbul yaşanmaz olmuş mont değiştirmeye giderken trafik stresinden kocamla bibirimizi yedik az kalsın kapıya koyacaktı beni...çocukluk arkadaşıma bebek görmeye gittim gece 11 de yatan kuzular itinayla sabah 6.30 da uyandı...demekki erken uyutmakta fayda var sabah değişmiyorsa uyanma saati
bu arada yeni okuluma başladım pazartesi ve salı öğlene kadar boş...bu değişiklik anama yaradı
öpüyorum hepinizi..
oh ohh,, sefanız olsunuzun soluklu bir yolculuk sona erdi...evimdeyim çok şükür..kuzular için çok eğlenceliydi görmedik amaca dayı anane babaanne kalmadı ...büyüyorlar bunlar çünkü hareketli ve eğlenceli yolculuklar yaptık yorulsakta...ne yedim bu izinde anlatamam size...kızım da artık yemeden önce anne ver bi kokliyimdiyor...hep söylüyordum 5 duyu organını ikna etmezse yemediğini artık kendi söylüyor..istanbulda avm turu yaptım birgün ve çocuksuz:) yemeyinde yanında yatın hem kendime hem kuzulara çok güzel parçalar buldum. ömerin mont işi arap saçına döndü ama en sonunda ilk beğendiğimizi aldık:) İstanbul yaşanmaz olmuş mont değiştirmeye giderken trafik stresinden kocamla bibirimizi yedik az kalsın kapıya koyacaktı beni...çocukluk arkadaşıma bebek görmeye gittim gece 11 de yatan kuzular itinayla sabah 6.30 da uyandı...demekki erken uyutmakta fayda var sabah değişmiyorsa uyanma saati
öpüyorum hepinizi..
sağolasın canım. hamdolsun bu gece rahat uyudu, şuan da iyi ateşi yok.Oh oh dıbıne vurmuşun gezmelerin:)sen olul mu değiştirdin. ProgrAm hemen verildi mi
Gunaydın canım. Aysecik nasıl oldu
'ben okul değiştirdildim' hani bi kelime öğrenirsin de, cümle içinde kullan derler ya öyle geldi bi anben okul degistirildimprogram hazirlayacaklarmis ne istersin dediler hafta sali ogleden sonra baslasin dedim olur dediler :) her iste var bir hayir diyelim
yogunluk sezon sonu firsatini kacirmamak icin sin bir depar oldu. son zamanmis fazla bisey kalmamis.aradiklarimi buldum ama
Ben katılsam.seker_portakali , destiny ile oyumuz, 14 şubattaki ayı yogi oyununa.
yalnız sistem nasıl işliyor bilemiyorum, destiny de kültür merkezini aramış bilgi alamamış.
biletler ücretli mi ya da değilse önceden rezervasyon mu gerekiyor?
sen daha önce gittin, biliyorsundur. bu işi sana paslasak.. bilet yada rezervasyon gerekiyorsa
sen bizim adımıza da halletsen olur mu? bazı yerlerde 1 saat önceden gidip bilet almak gerekiyor mesela
öyleyse evvelinden gelir hem biletleri alır hem de çocukları kaynaştırırız.
bu arada arkadaşlar, burdan genele yazıyorum. bize katılmak isteyen olursa memnun oluruz
biz yakınız diye aramızda dönüyor bu muhabbet ama herkese açık yani..cansel2002 ?
Acılı ekmek diyoruz biz ona.bu arada size bir hamur tarifi tek kelimeyle mukemmel..1.5 su bardagi ilik sut yarim su bardagi sivi yag bir paket kuru maya bir tatli kasigi tuz iki tatli kasigi seker.bana uzerine cemen sogan salca surulerek ve corek otu ile susam karistirilarak firinlanmis sunuldu.muhtesemdi..yapan kisi hamuru mini firin tepsisine dosutor.ustune malzemeleri seriyor..pismeden dilipleyip az yag da uzerine gezdiriyor...
dinime küfreden Müslüman olsaEagle hayat sana güzel kızımmmmmmmmkeşke haftanın beş günü tatil yapmak istiyorum deseydin
İlbilgecim kolay gelsin canımmmmmm.
ilk defa yedim desem...Acılı ekmek diyoruz biz ona.
Güneyde çok yapılır acılı ekmek. Sen nereliydin, hatırlamıyorum ama.ilk defa yedim desem...
hatta bu hamurla pizza yaptım çok hoş oldu
dinime küfreden Müslüman olsa
önce pazartesi ve cumayı tatil istiyorum sandı yok hocam yapamayız bunu diyordu adam salı öğlene şükretti sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?