Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gunaydin topikcanlar!

neneye geldik, herkes uyuyor
kahvalti hazirlayayim, donucem. herkese hayirli güzel bi gün diliyorum.

eaglee hoşgeldin hacim, özledik valla.
sen de evini ozlemissindir

Oh oh dıbıne vurmuşun gezmelerin:)sen olul mu değiştirdin. ProgrAm hemen verildi mi
gunaydin topikcanlar!

neneye geldik, herkes uyuyor
kahvalti hazirlayayim, donucem. herkese hayirli güzel bi gün diliyorum.

eaglee hoşgeldin hacim, özledik valla.
sen de evini ozlemissindir
Gunaydın canım. Aysecik nasıl oldu

Herkese günaydın.
Bu ne yoğunluk böyle. Okurken yoruldum.
Doğum günümü kutlayan arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Babamızı gönderdik. Yatak topluyoruz.

ben okul degistirildim program hazirlayacaklarmis ne istersin dediler hafta sali ogleden sonra baslasin dedim olur dediler :) her iste var bir hayir diyelim
yogunluk sezon sonu firsatini kacirmamak icin sin bir depar oldu. son zamanmis fazla bisey kalmamis.aradiklarimi buldum ama

oh ohh,, sefanız olsun
aldıklarınız da hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın kuzular..
ben de mont bakındım ama istediğim gibi bi şey bulamadım.
şuan giydiği mont büyükçene, inş önümüzdeki sene de biraz giyer.
sezon sonunda bi tane alırım..

bahar buluşmasına gelince, busmai nisan 20 gibi kınaya istanbula gelecekti sanırım.
o zamana ayarlayalım ne dersiniz?

Oh oh dıbıne vurmuşun gezmelerin:)sen olul mu değiştirdin. ProgrAm hemen verildi mi

Gunaydın canım. Aysecik nasıl oldu
sağolasın canım. hamdolsun bu gece rahat uyudu, şuan da iyi ateşi yok.
inş bi daha da çıkmaz

'ben okul değiştirdildim' hani bi kelime öğrenirsin de, cümle içinde kullan derler ya öyle geldi bi an

seker_portakali , destiny ile oyumuz, 14 şubattaki ayı yogi oyununa.
yalnız sistem nasıl işliyor bilemiyorum, destiny de kültür merkezini aramış bilgi alamamış.
biletler ücretli mi ya da değilse önceden rezervasyon mu gerekiyor?
sen daha önce gittin, biliyorsundur. bu işi sana paslasak.. bilet yada rezervasyon gerekiyorsa
sen bizim adımıza da halletsen olur mu? bazı yerlerde 1 saat önceden gidip bilet almak gerekiyor mesela
öyleyse evvelinden gelir hem biletleri alır hem de çocukları kaynaştırırız.

bu arada arkadaşlar, burdan genele yazıyorum. bize katılmak isteyen olursa memnun oluruz
biz yakınız diye aramızda dönüyor bu muhabbet ama herkese açık yani.. cansel2002 ?

Ben katılsam.

Cumartesi misafirim var. Bugünden yavaş yavaş hazırlıklara başladım bakalım. Bundan sonra gelecek tahmini olarak üç grubum daha var. Onlarda gelsin bir süre pasta yapmak istemiyorum.

bu arada size bir hamur tarifi tek kelimeyle mukemmel..1.5 su bardagi ilik sut yarim su bardagi sivi yag bir paket kuru maya bir tatli kasigi tuz iki tatli kasigi seker.bana uzerine cemen sogan salca surulerek ve corek otu ile susam karistirilarak firinlanmis sunuldu.muhtesemdi..yapan kisi hamuru mini firin tepsisine dosutor.ustune malzemeleri seriyor..pismeden dilipleyip az yag da uzerine gezdiriyor...

Acılı ekmek diyoruz biz ona.

Eagle hayat sana güzel kızımmmmmmmm keşke haftanın beş günü tatil yapmak istiyorum deseydin

İlbilgecim kolay gelsin canımmmmmm.

Eagle hayat sana güzel kızımmmmmmmm keşke haftanın beş günü tatil yapmak istiyorum deseydin

İlbilgecim kolay gelsin canımmmmmm.
dinime küfreden Müslüman olsa
önce pazartesi ve cumayı tatil istiyorum sandı yok hocam yapamayız bunu diyordu adam salı öğlene şükretti sanırım:)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Bugün yeğen gidiyor. Sabah pancake yapma gibi bir planım vardı. Benim tarifi yapıp bi saat buzdolabında bekletiyosun. Geç kalkınca anca hazırlayıp koydum dolaba. Neyseki daha ev ahalisi kendine gelemedi. Gece oğluşun yanında uyumuşum yine. Anam ne tekmeler ne yumruklar. Her yerim ağrıyooooooooo. İşte böyle :)

günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar..

ayşecik kahvaltısını yaparken ben de evi toplayayım.
sonra banyo yapıcaz.
öğleyin de once parka, sonra camiye sohbete gidicez..

born, tuvalet eğitimi neticelendi mi canımcım?

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı günler diler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…