Pembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin
Bakın mesela bugün noldu
Keremi kreşe götürüp merti kv ye bırakacaktım
Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Tamam dedim ama içten içe çok kızdım. Mert onlara ne yapar ki 2 saatte?
3 görümce , kv ve görümcemin 12 yaşında kızı var. Kalabalıklar yani.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.
Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.
Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)
Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.