Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
söledim tabiiii, aniiiiden böle şak dıye soru sorunca saklama geregı duyuyorum bazı seylerı öle bı defa söledım amaaa o da aynı tur bı yalan solemıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
yalan bu hayatta en korktuğum şey sebep ne olursa olsun eşime yalan söylersem bir gün mutlaka onun da bana aynı sebeple yalan söyleyeceğine inanırım hep o yüzden bu konuda çok hassasım ve her zaman dikkatli olurum
söyleeedimmmm.evin içinde etek giydigimi başım baglı oldugunu.biryere tek gittigimde, yanımda birinin oldugunu söylemek zorunda kalıyorum ister istemez.yaaa zor oluyor hep etek giy başını bagla.tamam kapalıyım ama evde açıgımdır zor alışıcam yani yalanda söylemek zorunda kalıyorum..
aynı yerde çalışıyoruz , bazen sinirli halinde yalana başvuruyorum ama eve gidincede ben bugun sana şu konuda yalan soyledim diyorum. En azında daha sakin bir ortamda tartışmış oluyoruz konumuzu...
ben de söledim önce, sonra baktım sıkıstırıyor söleyıverdım gercekler pembesıne uydurup, yoksa var ya burdan bagarsa dünyanın dıger ucundan duyulurdu sizi korudum yani tüm dunya ınsanlıgını hahahahayy
valla bende söyledim herşeyin doğrusunu bilmek zorunda değil. ama öyle ciddi yalanlar söylemem zaten. örneğin msnde geç yazınca napıyosun diyo hiç haber okuyorum diyorum. oysa forumdayım :lepi:
Marketlerde hazır satılan patates püreleri varya , onları çok beğeniyor ama hazır diye önyargılı olduğundan yemek istemiyor , bende ben yaptım diyip yediriyorum, zamanım olsa kendim yapıcam ama çalışan bayanım yetiştiremiyorum benneyaptımki Ben kahrolasıca bir yalancıyım :lepi: