ön yargılı mıyım? tamam mı devam mı?

zaten tabiki anneye oyle gitmezdim. Normal bulusmalara da oyle gitmiyorum ki. Dogum gunu diye seksi olsun istedim o kadar. Hani o laf benim ayarlayamayacagimdan soylenmedi sanirim ama ne mantikla dedi bilmiyorum
Normal zamanda kıyafetlerinize laf etmiyorsa, şortu da dediğiniz gibi seksi bulmuştur ve öylece söylemiştir bence. Erkekler pek o kadar da detaylı düşünmüyor.

kafanızdaki soru işaretlerini şimdi daha iyi anladım. ilişkiniz derinliği ve duygu yoğunluğu olmayan ama hızlı ilerleyen bir ilişki. sanki 30 lu yaşlarındaki insanlarınki gibi değil de liselilerin laylaylom ilişkileri gibi. hani hemen sevgili olup pastanede yüzük takan kısa bir sürede de ayrılan tipler vardır ya.ama malesef sosyal medya çağında herşey yüzeysel ve fotoğraf paylaşımı amaçlı yapılıyor.

Hayir normal otururken soyledi. Gurultu kalabaligi vardi ama o anda dedi. Ben de dogum gunu arti arkadaslari var diye kuzu kuzu gittim bosalttim.

Çok büyük kabalık. Dediğim gibi ben “aaa evet çok dolmuş, boşaltsana canım” derdim. Ama içimden “az ye de hizmetçi tut” diyor olurdum. Sonra da yavaş yavaş uzaklaşırdım.

Bilmem evi o halde birakmak istemedim belki bende de vardir ataerkillik dogru fakat bir tesekkur bekledim. Cozecegim bir sekilde.

Belki de sizi takdir etsin, beğensin, ne hamarat kız desin istediniz. Ama bence kendisi sizin kadar değerli bir insan değil. O yüzden bırakın da o kendini size beğendirmeye çalışsın.

1 aylık iliskide eğlenceden sonra tek başına kalkip evi toplarsan evet adam gorevin sayar.
1 aylik ilişkide evin reisi denecek konuma geldiyseniz evet formallesir.
Hızlı giden atin b.ku seyrek düşer derler

Konustunuz mu acaba?

En biraz daha tanimaya bakin ve bize anlattiginiz gibi acik acik suphelerinizi anlatin diye dusundum.
Bence herseyin cozumu sakin ve guzel bir dille konusmak ne hissettigini anlatmak gibi geliyor. Ha anlamiyor devam ediyorsa da icin rahat sekilde doner gidersin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…