• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:hooray::hooray:bakın bu yazımı bakmadan yazıyorum başardım hadi kızlar hepinizi bekliyorum dağ çiçeğim ha gayret canım:teselli:sılacım ne kadar teşekkür etsem azdır hoşçakalın

Ben Zaten On Parmak Kullaniyorum Paylaşimin Güzeldi Ben Bunun Programni Yüklemiştimmm

azmin sonu zaferdir işte bu kadar gerçekten kısa sürede başarılabilinecek bişey .

Günaydın arkadaşlar ,,ah butterfly ve sılacım tek dersim bu olsa bu aralar okadar çok dersim varki bilemezsiniz ...Yakında dersim bitti der ve diplomamı alırım umarım...

estağfurullah hayatım ben sadece yol gösteririm.programlardanda çözen arkadaşlar var canım

Günaydın arkadaşlar ,,ah butterfly ve sılacım tek dersim bu olsa bu aralar okadar çok dersim varki bilemezsiniz ...Yakında dersim bitti der ve diplomamı alırım umarım...

çiçeğim çok bölünme derslerin yarısını geçmiştin en son kuran kursunada gidersin bu ikisini yap yeter şimdilik .on parmak bitince bi hafta sonra da ingilizce derslerine gelirsin hayatım.
:1hug:

çiçeğim çok bölünme derslerin yarısını geçmiştin en son kuran kursunada gidersin bu ikisini yap yeter şimdilik .on parmak bitince bi hafta sonra da ingilizce derslerine gelirsin hayatım.
:1hug:

evet sılacım ,bu aralar o kadar yoğunumki hepsi üst üste geldi..
umarım, unutmam her gün 15 dk'da olsa çalışıyorum..Aslında erkende kalkıyorum..işim bir tane değilki bu arada'da elişi de yapıyorum sipariş almıştım oda gerekli.bakalım hayırlısı...ingilizceye bir ara uğradım ve yazdım..yene gelirim teşekkürler ..
Sen Maşallah çok iyi gidiyorsun:nazar:....Şeniz

maşallah sana ben bi ingilizce çalışıyorum o da işte idare eder.

:nazar:a.s.a.s.günaydin türkiye !!!!!!! günaydin sila!!!!!!!sayende yavasta olsa bazen yanlista olsa bakmadan ve on parmakla yazmaya basladim tesekkürler canimin iciiiiiiiii buda sana ilk mesajimmmmmmmmmmmm hersey icin cok cok sagolllllllllllll:teytey::teytey::nazar:

sılacım ben diyet yapmaktan kk nın bu bölümünü kaçırmışım ben de en kısa zamanda öğrenicem on parmak yazmayı çok teşekkürler emeğin için

Back