Ön lisans kpss Lütfen yardım

Bende warimm kabul edeseniz :) bende acikogretim onlisans mezunuyum banka sigortacilik bu sene giricem sinava Allah kismet ederse . Ama cok fazla bi bilgim yok kitap alicam yarin gidip

hoşgeldin :) bende bu gün aldım kitap ihtiyaç yayınlarını set olarak daha doğrusu sipariş verildi cumaya almış olurum :)

Bende warimm kabul edeseniz :) bende acikogretim onlisans mezunuyum banka sigortacilik bu sene giricem sinava Allah kismet ederse . Ama cok fazla bi bilgim yok kitap alicam yarin gidip

Hoşgeldiiin.. :)
Bende aöf 3/4 sınıftayım. Önlisans hakkımı değerlendireceğim..
Hangi yayını düşünüyorsun?

hep beraber çooookkk çalışırız çook :) yeterki moralimiz yüksek olsun :)

Aynen canım moral, motivasyon çok önemli..

Aynen olmaz doğru diyosun..
Moral depolanıyor, February bi geliyor.. Bom!!

İnşallah..

tarihten ilkler falan da çok önemli diyorlar oradanda soru geliyormuş birde şey duymuştum x yayıncılık tarih defteri ders notlarımı öyle bişeydi :) onun için çok iyi diyorlar

tarihten ilkler falan da çok önemli diyorlar oradanda soru geliyormuş birde şey duymuştum x yayıncılık tarih defteri ders notlarımı öyle bişeydi :) onun için çok iyi diyorlar

İhtiyaçta hap bilgi gibi bişey var canım, aynı bağlamda, ilkleri önemliler falan yazıyor..
Dur bakalım çalışmaya koyulalım da konulara, kaynaklara daha vakıf oluruz diye düşünüyorum..

İhtiyaçta hap bilgi gibi bişey var canım, aynı bağlamda, ilkleri önemliler falan yazıyor..
Dur bakalım çalışmaya koyulalım da konulara, kaynaklara daha vakıf oluruz diye düşünüyorum..

artık mesaj atabiliyorum oradan haberleşiriz o zaman konu ne zaman açılırsa başlarız hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…