evet canım biliyorum şuanda mobilim bilgisayara geçince sana planla birlikte gönderirm
canım aslında olması gereken ama bazı konular 30 sayfalık falan oluyo onu ikiye böleriz ilk bi deneyelim yine ağır gelirse başka bir yol denerz. Deneye deneye :)))
Hazalım yavru kuşum gelince yaz bana. Şöyle sağlam bi plan çıkartalım.. Sağlam konuları bölelim, hafif dediklerimi tam + soru alalım. Güzel bi ayar çekelim.
kaç saat çalışıyorsun canım günde 8 saat 9 saat çalışalar varmış tempoyu oturtunca oluyor heral de yapılabiliniyor ben şuan o kadar çalışabilirmiyim bilmiyorum
İrmaacığım şuan hiç ama hiç düzenim yok. Saat bile çalışmıyorum desem yalan olmaz, en en en fazla 1 saat oldu şimdiye dek..
çalışmayanlar var evet ama birde çalışıp yok ya çalışmıyorum diyenler var :) lise zamanında falan yakın bir arkadaşım vardı biz beraber başlardık çalışmaya birimiz pes ettimi diğeri desteklerdi şimdi yok olmayıncada bıraktınmı gidiyor maalesef
Ay onlar da var sorma, deli gibi çalışıp ıh ıh ben yaza başlayacağım diyorlar tamamen rakip eleme taktiği..