• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ön lisans kpss Lütfen yardım

bu arada irma, yayın tavsiyesi istemişsin. konu anlatım olarak ihtiyaç ve data çok iyi. modüler soru bankası olarakta yediiklim ve ihtiyacı çok beğendim ben. yargı da alabilirsin, uzman kariyerde. artık 7 ayda çözebildiğin kadar çöz..

Heh o da var.. Eylülde ya, yazın başında başlasak bile olur modunda çoğu kişi..
Bende sıkı yönetime giremiyorum ama şöyle adam gibi de asılmadım hiç, arafta gibiyim yani.
Napsak birleşip konu açsak orda mı aktifleşsek, gaza geliyor insan öyle.. :5:

evet canım öyle ama aslında olmaz ve bu sınav çok önemli çünkü 2 yılda bi yapılıyo son şansımız gibi düşünmeliyiz
bende giremiyorum sadece bi gün kendime adam gibi bi hedef koydum oda dediğim gibi bi gün geçerli oldu :19:
işte çevrede önemli bide yaz kapıda iyice saldık ama aslında tam tersi asılmalıyız
valla canım aslında yorumunu görünce sevindim şu açıdan birbimizi çok iyi motive edebiliriz bazıları dershaneye gidiyo ama ben gittim pek faydasını göremedim o zmaanda iyice salıyorum hoca konu anlatıyo diye kendim çalışmıyorum evede :18:
mmesela ben bugün bi konu bitirdim 1-2 günde bi konu bititrip 200 küsür soru cözmeyi hedef koydum ama işte yapamıyorum birbirimizi gaza getirsek destek olsak süper olur..

mesela kk nin bağmlısıydım bi ara :9: hedefimi yapamayınca pc başına geçmiyodum :10:

evet canım öyle ama aslında olmaz ve bu sınav çok önemli çünkü 2 yılda bi yapılıyo son şansımız gibi düşünmeliyiz
bende giremiyorum sadece bi gün kendime adam gibi bi hedef koydum oda dediğim gibi bi gün geçerli oldu :19:
işte çevrede önemli bide yaz kapıda iyice saldık ama aslında tam tersi asılmalıyız
valla canım aslında yorumunu görünce sevindim şu açıdan birbimizi çok iyi motive edebiliriz bazıları dershaneye gidiyo ama ben gittim pek faydasını göremedim o zmaanda iyice salıyorum hoca konu anlatıyo diye kendim çalışmıyorum evede :18:
mmesela ben bugün bi konu bitirdim 1-2 günde bi konu bititrip 200 küsür soru cözmeyi hedef koydum ama işte yapamıyorum birbirimizi gaza getirsek destek olsak süper olur..

mesela kk nin bağmlısıydım bi ara :9: hedefimi yapamayınca pc başına geçmiyodum :10:

Aslında süper.
Önce hedef, sonra rahat rahat diğer işler..
Hem konularımızı bitirmiş oluruz hem de vicdanımız rahat olur..
Ben dershaneye gitmedim, ama gidersem de eminim ay ben bunu biliyorum ay ben bunu biliyorum modunda takılırım, iyice salarım. Sonuç olarak da o biliyorum dediklerimi yapamam.. :41::41:

Aslında süper.
Önce hedef, sonra rahat rahat diğer işler..
Hem konularımızı bitirmiş oluruz hem de vicdanımız rahat olur..
Ben dershaneye gitmedim, ama gidersem de eminim ay ben bunu biliyorum ay ben bunu biliyorum modunda takılırım, iyice salarım. Sonuç olarak da o biliyorum dediklerimi yapamam.. :41::41:

aynne canım aynen sen tam benim kafadaymışsın :ssz:
mesela en çok geri kaldığımız dersten yada farketmez herhangi bi paln yaparız konu hallederiz soru hedefimizde olur ona göre kendimizi ödüllenidiririz :46:
mesela ben türkçeden 4 konu bitirdim ama tarih ve coğrafya dan çok geriyim o yüzden en fazla tarih yada coğrafyadan bi konu bitirmek zorundayım testlerle birlikte sende böyle bişe yapabilirsin benim matematik iyi değil o yüzden matematiğe hiç başlamadım temmuza kadar tüm dersleri halledip geri kalan ayı hep matematiğe ayırmak istiyorum

birde sabah erkeknden kalkıp çalışmaktan çok önemli ben ilk zamnalar 7 de kalkıyordum gerçekten çok verimli oluyo

aynne canım aynen sen tam benim kafadaymışsın :ssz:
mesela en çok geri kaldığımız dersten yada farketmez herhangi bi paln yaparız konu hallederiz soru hedefimizde olur ona göre kendimizi ödüllenidiririz :46:
mesela ben türkçeden 4 konu bitirdim ama tarih ve coğrafya dan çok geriyim o yüzden en fazla tarih yada coğrafyadan bi konu bitirmek zorundayım testlerle birlikte sende böyle bişe yapabilirsin benim matematik iyi değil o yüzden matematiğe hiç başlamadım temmuza kadar tüm dersleri halledip geri kalan ayı hep matematiğe ayırmak istiyorum

Bu mantık süper işte.. :9:
Plan çıkartmalı..
Ben tarih,geometri bi de vatandaşlık fena..

Cidden konu açalım bişey yapalım yaa..:46::46:

Bu mantık süper işte.. :9:
Plan çıkartmalı..
Ben tarih,geometri bi de vatandaşlık fena..

Cidden konu açalım bişey yapalım yaa..:46::46:

evet canım bak yarında pazartesi herşeyin başlangıcı olsun bu arada ben geoya çalışmayı düşünmüyorum 1 soru falan çıkıyomuş sanırım.. benimde vat kötüü
ben her güne bi ders ile başlıyorum birde mutlaka türkçeden test çözüyorum
sana nasıl uyar mesela canım ilk zamnalar iki ders çalışıyordum ama yapamadım bıraktım o yüzden günde bi derse ingirdedim. eğer sende böyle bişey yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım birde dediğim gibi erkekn kalkmak çok önemli

evet aslında konuda olsa çok iyi olur başka arkadşlarda gelir belki

evet canım bak yarında pazartesi herşeyin başlangıcı olsun bu arada ben geoya çalışmayı düşünmüyorum 1 soru falan çıkıyomuş sanırım.. benimde vat kötüü
ben her güne bi ders ile başlıyorum birde mutlaka türkçeden test çözüyorum
sana nasıl uyar mesela canım ilk zamnalar iki ders çalışıyordum ama yapamadım bıraktım o yüzden günde bi derse ingirdedim. eğer sende böyle bişey yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım birde dediğim gibi erkekn kalkmak çok önemli

evet aslında konuda olsa çok iyi olur başka arkadşlarda gelir belki

Canım geldiim.
Tablo yapmayı biliyor musun ?
1 Günde, konu, peşinden soru mu yapsak ağır mı olur?

sayısal ve mantıksal akıl yürütme yeni mi eklendi bir forumda da öyle bir şey okumuştum .Bir de link atmak yasak mı bilmediğim için lik atmıyorum ama şöyle sorim bu söylediklerinizi kapsayan bir yayın varmı tavsiye edebileceğiniz. İhtiyaç yayınlarının 2014 konu anlatımlı seti var kitaplar şu şekilde

Sayfa sayıları ;

Türkçe 208 Sayfa
Matematik & Geometri 560 Sayfa
Tarih 390 Sayfa
Coğrafya 224 Sayfa
Vatandaşlık 176 Sayfa bunu alsam nasıl olur :) veya tavsiye edebilecceğiniz başka varsa bu arada çok teşekkür ederim :)

bu konular yeni eklendi canim zaten ihtiyacin 2014 kitabini alirsan yeni konular vardir. Benim elimde suan yeni kitap yok 2012 den kalan soru bankalarini bitirip öyle almayi düşünüyorum. Ihtiyac yayinlari iyi bence sonra yargi, beyaz kalem alabilirsin ne kadar cok ve farkli yayin o kadar iyidir. Iyi çalışmalar :)

http://forum.memurlar.net/konu/1566965/1.sayfa

İnceleyin arkadaşlar.. Sayfa 13 de benim de yazım var. Ve size şöyle söyleyeyim. Asla yapamazsın diyenleri dinlemeyin. Çalışan emek veren mutlaka kazanıyor. Bi puan hedefleyin ona ulaşmak için çalışın bolca soru çözün. Günlük mutlaka 5 tane daha sonraları arttırırsınız tabi parağraf çözün. Ben mart ayında başladım sindire sindire süper hale geldim. Bi tarih hocası gibi oldum her konuyu içtim. Sürekli tekrar farklı farklı yayınlar konuları öğrenmenize yetiyor. Sorusu olana yardımcı olamaya çalışırım.. ;) İyi Çalışmalar..

Canım geldiim.
Tablo yapmayı biliyor musun ?
1 Günde, konu, peşinden soru mu yapsak ağır mı olur?

evet canım biliyorum şuanda mobilim bilgisayara geçince sana planla birlikte gönderirm

canım aslında olması gereken ama bazı konular 30 sayfalık falan oluyo onu ikiye böleriz ilk bi deneyelim yine ağır gelirse başka bir yol denerz. Deneye deneye :)))

http://forum.memurlar.net/konu/1566965/1.sayfa

İnceleyin arkadaşlar.. Sayfa 13 de benim de yazım var. Ve size şöyle söyleyeyim. Asla yapamazsın diyenleri dinlemeyin. Çalışan emek veren mutlaka kazanıyor. Bi puan hedefleyin ona ulaşmak için çalışın bolca soru çözün. Günlük mutlaka 5 tane daha sonraları arttırırsınız tabi parağraf çözün. Ben mart ayında başladım sindire sindire süper hale geldim. Bi tarih hocası gibi oldum her konuyu içtim. Sürekli tekrar farklı farklı yayınlar konuları öğrenmenize yetiyor. Sorusu olana yardımcı olamaya çalışırım.. ;) İyi Çalışmalar..

Siz hangi grupsunuz A mı b mi :) benim sözelim iyide sayısal sorunlu nasıl bir çalışma programınız var

evet canım biliyorum şuanda mobilim bilgisayara geçince sana planla birlikte gönderirm

canım aslında olması gereken ama bazı konular 30 sayfalık falan oluyo onu ikiye böleriz ilk bi deneyelim yine ağır gelirse başka bir yol denerz. Deneye deneye :)))

ben bilmiyorum bana yardımcı olabilirsiniz :) :)

Siz hangi grupsunuz A mı b mi :) benim sözelim iyide sayısal sorunlu nasıl bir çalışma programınız var

B grubuydu.. Sayısal için bi yerden başla asla pes etme yani başladığın konuyla ilgili bol soru çöz bu konu cepte diyebiliyorsan sonra başka konuya geç.. Böyle yap et şeklinde yazıyorum kusura bakma bna da öyle denmişti.. :)

B grubuydu.. Sayısal için bi yerden başla asla pes etme yani başladığın konuyla ilgili bol soru çöz bu konu cepte diyebiliyorsan sonra başka konuya geç.. Böyle yap et şeklinde yazıyorum kusura bakma bna da öyle denmişti.. :)

yap et demen bile büyük motivasyon :) sen bıraktın mı çalışmayı b grubuydu demişsin

Heh o da var.. Eylülde ya, yazın başında başlasak bile olur modunda çoğu kişi..
Bende sıkı yönetime giremiyorum ama şöyle adam gibi de asılmadım hiç, arafta gibiyim yani.
Napsak birleşip konu açsak orda mı aktifleşsek, gaza geliyor insan öyle.. :5:

çalışmayanlar var evet ama birde çalışıp yok ya çalışmıyorum diyenler var :) lise zamanında falan yakın bir arkadaşım vardı biz beraber başlardık çalışmaya birimiz pes ettimi diğeri desteklerdi şimdi yok olmayıncada bıraktınmı gidiyor maalesef

bu arada irma, yayın tavsiyesi istemişsin. konu anlatım olarak ihtiyaç ve data çok iyi. modüler soru bankası olarakta yediiklim ve ihtiyacı çok beğendim ben. yargı da alabilirsin, uzman kariyerde. artık 7 ayda çözebildiğin kadar çöz..

siteyi yeni yeni kullanmaya başladığım için pek takip edemiyorum bazı mesajları geç görüyorum k.bakmayın :) ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı setini alıyorum birde x yayıncılık konu anlatımlı tarih ders notları çok iyi diyorlar onlarada bakıyorum alırım yüksek ihtimal. birde buradaydı galiba hatırlamıyorum ama 1 konudan 1000e yakın soru çözüyorum demişti biri yapabilirsem konuları bitirip testlere gömülmeyi düşünüyorum. Sizce konuları bitirip sonra mı testlere başlasam yoksa bitirdiğim konunun arkasından hemen onunla ilgili testlerimi bitirsem. Bir şey daha soruyorum çok oldum ama :) dersleri tek tek mi bitirip ilerliyorsunuz yoksa farklı dersleri saatlere bölüp mü çalışıyosunuz canım

Back